Koga F3 8.0 gekocht. Na 2 maand spaken kapot. 2 maand moeten wachten op herstelling omdat er geen stukken beschikbaar waren. Na bijna 2 jaar spelling + lawaai (rammelen) van voorvering. Binnen gedaan... Leggi di più
Koga e f3 5.0 Cykel er kvalitet. Motor, akku og elektronik fungerer godt sammen. Målt rækkevidde ved eco, let bakket terræn og rolige accelerationer 120km. Jeg har hidtil kørt racer/gravelcykel så f... Leggi di più
Topfiets! Heel mooi afgewerkt, heel "eenvoudige", luxe en zeer goed doordachte afwerking. Kabels volledig in het frame afgewerkt, strak afgewerkt frame met mooi afgewerkte lasnaden. Fietst erg licht e... Leggi di più
De worldtraveler geeft fiets plezier. De naaf versnelling werkt heel soepel en ondanks zijn gewicht fietst de worldtraveler licht. Ik heb wel een hardere zadel en andere zadel pen laten monteren. Oo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA.
Industrieweg 4, 8444 AR, Heerenveen, Paesi Bassi
- koga.com
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Koga F3 8.0
Ik heb alleen maar ellende met deze fiets . Of ik heb speling in het balhoofd of het kraakt met remmen enz. Dit is een tweede exemplaar. De beente in Maastricht krijgt het niet opgelost . Ook niet met deze tweede “nieuwe fiets . Of er is speling , en als het word vastgezet bij de fietsenmaker dan kraakt het .
Zeer ontevreden!!
Misschien kan KOGA ditwel opgelost krijgen ?

Voor elke fietser
De Haan in Ouderkerk is de beste fietsenwinkel waar wij ooit klant waren. Aardige mensen, technisch top, geweldige service.

slordigheid in productomschrijving
Mijn Koga Supermetro is een mooie fiets.
Helaas zit er een fout in de product informatie.
Op de site van Koga staat dat de supermetro een SPC connect-aansluiting heeft om je telefoon aan je fiets te bevestigen. Dit is echter niet zo. Op de Supermetro zit een SPC+ connector, die niet compatibel is met een SPC telefoonhoes.
Hier kwam ik pas achter nadat ik (achteraf dus niet matchende) SPC telefoonhoes op de fiets probeerde te plaatsen.

Risposta di KOGA
Deze fiets is de beste mix tussen…
Deze fiets is de beste mix tussen sportief en ondersteuning! Hij is licht genoeg om zonder ondersteuning te fietsen en af en toe de ondersteunt aan te zetten…De traploze versnelling is heerlijk! Kortom:de beste fiets ooit gekocht

Prachtig fiets
Prachtig vormgegeven
Maar bovenal..fietst het lekkerste
Verschillende merken geprobeerd
Koga stak er met kop en schouders boven uit
Tip: shop goed voor de laagste prijs.
Ik betaalde uiteindelijk €1100 minder dan in de eerste fietsenwinkel waar ik kwam

Prima fiets
Prima fiets, mooi gemaakt. Beetje hard zadel en moet een klein beetje wennen aan riem, wekt iets meer weerstand op.

Risposta di KOGA
Zo hoort fietsen te zijn!
Rijd nu ca 4 weken mijn Koga F3 fiets.
Heb reeds enkele honderden kilometers gereden. Fietst super licht, de versnellingen lijken voor mij te zijn ontworpen! Zo hoort fietsen te zijn.
Reed voorheen 26 jaar een Batavus fiets. Aluminium frame en velgen 21 versnellingen. De Koga overtreft ruimschoots in rijplezier en bediening.

Prima fiets!
Prima product dat meer dan gemiddeld voldoet! Loopt zeer licht voor een Ebike. Geschikt dagelijks en recreatief gebruik!

Prima fiets
Prima fiets. Het stuur is een beetje aan de brede kant. Die zou wat kleiner mogen zijn. Maar verder heel tevreden

Mooie fiets
Mooie fiets, fietst lekker, al wat heerlijke tochten gemaakt. brede banden ideaal in zandwegen .TOP

Risposta di KOGA
Zielsgelukkig ben ik met mijn nieuwe…
Zielsgelukkig ben ik met mijn nieuwe fiets, met een klein betje ondersteuning kom ik km-ers verder. Fiets rijdt en schakelt soepel en ziet er ook nog eens heel goed uit!

Mooie en robuuste fietsen
Ze leveren mooie en robuuste fietsen, helemaal niks op aan te merken. Enige kanttekening is natuurlijk dat het wat duurder is maar dat is het dubbel en dwars waard!

KOGA VECTRO S20 - das ideale E-Bike
Das KOGA VECTRO S20 ist aus meiner Sicht das ideale E-Bike. Relativ leicht, sehr fahraktiv im Handling und äußerst elegant. Schade nur, dass es nicht mehr hergestellt wird …

Een -bijna- perfecte fiets
Een -bijna- perfecte fiets, heerlijk licht, geruisloos en een overzichtelijke display. De actieve fietshouding, waar ik bewust voor gekozen heb, stelt niet teleur.
Eén minpuntje, de lak is gevoelig voor schade, zelfs het losse kabelslot, stoot een enkel schilfertje eraf.

Heel fijne fiets
Heel fijne fiets, met een beetje (...) doortrappen is 27 km/u goed mogelijk.
Goede overbrengverhoudingen, goed schakelend, en zoals te verwachten van KOGA is de fiets mooi stil

Risposta di KOGA
Eind vorig jaar een mooie Koga F3 gekocht bij Janwillem Fietsen in Bodegraven. Perfect geholpen en de fiets voldeed volledig aan de verwachtingen. Jammer genoeg begon de fiets na verloop van tijd wat vanuit de trapas te kraken. Met de eerste onderhoudsbeurt werd de fiets hiervoor teruggeroepen naar de fabriek. Koga en Janwillem hebben het vlot en perfect opgelost. De fiets rijdt weer fantastisch zoals het hoort!

Risposta di KOGA
Ben erg blij met mijn nieuwe KOGAF3 8.0…
Ben erg blij met mijn nieuwe KOGAF3 8.0 Rigid
Heren 11.
Wel jammer dat het achterlicht het niet deed maar dat is inmiddels opgelost door de verkoper

Tweede Koga Evia met rammel
Dit is inmiddels de tweede Koga Evia. De eerste rammelde op de klinkerweg dit kreeg de dealer en de Koga in Heerenveen er niet uit. Uiteindelijk een andere nieuwe Evia ontvangen. Fiets heb ik inmiddels al even in mijn bezit. Kon er wegens omstandigheden niet direct op fietsen. Sinds 2 weken rijd ik op de fiets helaas hetzelfde probleem.
Fiets rammelt op de klinkerweg.
Datum ervaringen vorig jaar november tot heden

Risposta di KOGA
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.