Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Leggi di più
Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man... Leggi di più
Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.
Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Leggi di più
Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.
Vestergade 10, 4600, Køge, Danimarca
- 20206173
- Info@koereskolen-stevns.dk
- koereskolen-stevns.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtigt, grundigt kørekort
Jeg havde Cati som kørelærer. Det var en mega god oplevelse. Hun var god til at forstå og mærke en, når man lige havde brug for det.
Lovpakken blev lært i manuel bil, og de løse timer i en automat bil - hvilket fungerede super super godt.
Der gik lidt over 2 måneder, og så fik jeg kørekortet - så hun får en igennem super hurtigt, mens man får en grundig træning.
Jeg kan varmt anbefale Køge Torv Køreskole!!
Jeg har lige taget kørekort til bil…
Jeg har lige taget kørekort til bil igen efter et kørselsforbud, og hele forløbet gik utrolig hurtigt. Cati var en fantastisk hjælp – hun fik mig trygt igennem med kun 2 fejl til teoriprøven og bestået køreprøve i første forsøg. Hun er både dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man føler sig sikker bag rattet.
Kan helt klart anbefale Cati til alle, der vil have en professionel og effektiv kørelærer!
Mvh Daniel
En god oplevelse
En sød og sjov kørelærer. Meget fleksibel i at lægge lektioner og timer. Skønne køreture i bilen, altid med et smil og højt humør
Alt i alt en dejlig oplevelse mens jeg tog mit kørekort
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Cati som min kørelærer på køreskolen! Fra første lektion var hun utrolig tålmodig og professionel. Hendes metode med at forklare teorien og praktiske færdigheder gjorde det nemt for mig at forstå og lære. Cati har en fantastisk evne til at skabe en afslappet atmosfære, hvilket gjorde mig mere tryg bag rattet.
Hun gav mig også værdifulde tips til, hvordan jeg kunne forbedre mine færdigheder, og hun var altid opmuntrende. Jeg følte mig virkelig forberedt til teoriprøven og køreprøven, og det var alt sammen takket være hendes dedikation og støtte.
Jeg kan varmt anbefale Cati og denne køreskole til alle, der ønsker at lære at køre! Hun fortjener helt klart fem stjerner!
Hvis du ville have et kørekort med…
Hvis du ville have et kørekort med hygge og sjovt, så det Cati👍
“To kørekort
“To kørekort – én fantastisk oplevelse!”
Af: Forældre til tvillinger på 18 år
Som forældre til to 18-årige, der begge skulle tage kørekort næsten samtidig, var vi ærligt talt lidt spændte på, hvordan det hele ville gå. Det kan være en stor mundfuld for unge mennesker – både fagligt og mentalt – og vi håbede bare, at de ville få en god oplevelse ud af det.
Det gjorde de. Og det skyldes i høj grad Køge Torv Køreskole og især deres helt fantastiske kørelærer, Cati.
Vores børn kom hjem fra både teori og kørsel og fortalte ikke bare om, hvad de havde lært – men også om grin, sjove situationer og en helt særlig energi, som Cati skaber i undervisningen. Hun formår at balancere det seriøse med det menneskelige, og det gav dem begge en følelse af tryghed og motivation.
Vi kunne mærke, hvordan de voksede med opgaven – og da de bestod deres prøver, var det ikke kun en lettelse, men en sejr. For dem og for os som forældre.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Køge Torv Køreskole – og en særlig tak til Cati, som virkelig har gjort et positivt indtryk på vores familie 🚗❤️
Cati kan sit kram
Cati kan sit kram, altid venlig og imødekommende.... som min søn og hans ven siger - Cati...hende kan vi li' 😍
Hun være meget sød mod mig og hun er…
Hun være meget sød mod mig og hun er rigtig god til at lære dig hvordan man kører bil
Snyd, fusk og ikke egnet som kørelærer
Anbefaler ikke denne køreskole. Det er ren snyd. Hun snyder med køretimer og penge og derudover taler hun meget grimt og nedladende, hvilket ikke er acceptabelt.
Hun er slet ikke egnet til at være en kørelærer.

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns
Mega fed og hurtig omgang
Mega fed og hurtig omgang
Kan anbefales
Super god køreskole
Super god køreskole med en super sød og betænksom kørelærer. Jeg synes at det var rigtig svært at køre bil i starten og jeg blev hjulpet rigtig godt igennem det. Både teori og køreprøve blev hurtigt bestået og undervisningen har været god og har gjort at jeg har en rigtig god forståelse for alle trafikreglerne og for selve kørslen af bilen. Jeg synes især at vores “prøve-prøver”, som var en del af teori undervisningen, var hjælpsom da jeg skulle til teoriprøve. Jeg er blevet super godt klædt på til at lære at køre bil og jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til andre der skal til at tage kørekort :)
Min kæreste har fået dårlig oplevelse
Min kæreste har fået dårlig oplevelse
Hun siger ( Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg giver 1 stjerne, fordi man desværre er nødt til at give mindst én stjerne – ellers havde jeg slet ikke givet nogen.
Man skal virkelig passe på, hvad man skriver under på hos dem. Jeg har kun haft 5 køretimer, men i deres system står der, at jeg har haft 10 dage, hvilket er rent snyd.
Jeg stoppede efter 5 lektioner, da jeg blev kaldt “ekstremt dårlig” til at køre bil.
Jeg har nu kontaktet en advokat for at få hjælp til at få mine penge tilbage.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne køreskole!)
Virkelig dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg har nu kontaktet en advokat for at få hjælp til at få mine penge tilbage.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne køreskole!
kørekort i første forsøg
Jeg fik mit kørekort i første forsøg og klarede mig godt i gennem hele forløbet kan godt anbefales
Rigtig god køreskole
Mit forløb har været rigtig godt på køreskolen, syntes teorien blev gjordt spændene og køretimerne var hyggelige, og i det hele taget et rigtig godt forløb!
Super god køreskole
Super god køreskole, meget løsningsorienteret og flink ift sygemelding og afbud
Jeg har idag bestået min teoriprøve med…
Jeg har idag bestået min teoriprøve med hjælp fra Cati. Vi har haft et rigtigt godt forløb gennem 3 måneder, så jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Tak Cati :)
Super køreskole
Kan virkelig anbefale denne køreskole. Cati er altid smilende og i godt humør og det er super fedt. Hvis man vil have en effektiv og god oplevelse når man tager sit kørekort er det her helt klart stedet.
Som forælder vil jeg ikke anbefale…
Som forælder vil jeg ikke anbefale denne køreskole
Min datter har taget kørekort ved denne køreskole, og vi havde hele vejen igennem en dårlig oplevelse.
Kørelærer råber og skriger af eleverne, og barn kom tit hjem med dårlige fortællinger. ALT skal betales kontant. Alle timetal er falske på køreteknisk anlæg, førstehjælp og teori. Mørkekørsel sker ikke, men eleven presses til at skrive under på at det er gennemført. Kvitteringer er håndskrevne og sjuskede. Køretimer omdateres for at holde sig under lovkrav som er max 2 lektioner per dag.
MEn hun fik kortet og det hurtigt. Så hvis dit barn har nerver af står, og du ikke har problemer med snyd, så er dette lige din køreskole.
Er du stadig i tvivl? Så se de andre dårlige reviews, og hvor dårligt køreskolen taler til gamle kunder der ikke er tilfreds.

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns
Anbefaling af dygtig kørelærer
Cati er en rigtig dygtig kørelærer, som man altid møder med en smil på læben. Hun er fleksibel og til at stole på. Jeg har virkelig nydt mine køretimer med hende. Jeg kan klart anbefale til andre.