Harlekin Køreskole Recensioni 3

TrustScore 4 su 5

4,0

1. Autoscuola

Køreskole med kunden i fokus. Små hold så der er tid den enkelte. Kørekort til Kat B og BE

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Kan virkelig anbefale harlekin…

Kan virkelig anbefale harlekin køreskole virkelig en god teori og uddybende bruger god tid med eleverne hvis de har brug for det efter teorien også virkelig fedt han hjælper gerne når som helst. Perfekt køreskole køretimer er hyggelige men på sammetid meget lærerige hjælper en hele vejen igennem med kortet virkelig en fed oplevelse jeg har haft de sidste 2måneder det kan virkelig anbefales at vælge harlekin køreskole

7 ottobre 2025
Logo di Harlekin Køreskole

Risposta di Harlekin Køreskole

Tak for de fine ord. Tillykke med kortet, det var velfortjent med ros fra sagkyndig. 👍👍

Hej Jesper

Hej Jesper
Jeg vil blot sige tusinde tak for din måde, at være på🙂
Din rolige og behagelige måde, at være på har gjort det muligt for vores søn, at tage kørekort på tros af meget lidt tro på sig selv. Du skaber en hyggelig og behagelig stemning som får dine elever til, at føle sig trygge.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale, at tage kørekort hos dig.
Mere sympatisk person, skal man lede længe efter..
Tak 🙂

16 ottobre 2025
Logo di Harlekin Køreskole

Risposta di Harlekin Køreskole

Tak for de bevægende ord. Det var en fornøjelse og køre med din søn.

Tak Jesper

Tak Jesper
Uden dig havde jeg aldrig turde tage et kørekort eller været i stand til at se ud over min frygt.
Det tog lang tid, men udviklingen fra at sidde bag rettet og græde af frygt til den frihed det giver mig trygt at køre rundt med mine børn og hunde eller på job, er helt vild.
Jeg ville ikke være lykkedes med det uden den teoretiske undervisning jeg modtog hos Harlekin Køreskole og den ro, besindighed og støtte Jesper Koch har været under vores køretimer.
Han er en positiv og engageret underviser, som møder sine elever hvor deres niveau er, uanset hvor det er.
Når jeg ikke havde tro på mig selv, var Jespers køretimer terapi for mig.
Tak for at tro på mig, din opbakning og alle de gange du lyttede og snakkede.
Jeg savner faktisk vores køreture.
Min varmeste anbefaling.

13 maggio 2025