Køge torv køreskole- køreskolen stevns  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Leggi di più

Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man... Leggi di più

Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.

Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fremragende

Cati som er kørelæreren, er virkelig god til at tag hånd om en, og sørger for man kommer godt igennem prøverne. Hun giver en hvad der er behov for, og mere til. Det var en sand fornøjelse, at tag kørekortet hos hende.

13 maggio 2024

Bedste køreskole i Køge

Cati er en fantastisk kørelærer, og har hjulpet mig igennem hele forløbet med kørekort.

Hun bruger meget tid på sine elever, så man føler sig sikker i sin kørsel. Har kun haft gode oplevelser med hende.

Fantastisk kørelærer og et fantastisk menneske!

Hun kan stærkt anbefales

19 marzo 2024

Køreskolen Stevns :)

Super gode oplevelser med køreskole Stevns (køgetov køreskole) :) kørte med Cati der gjorde det sjovt og sikkert samt professionel. Kan klart anbefales!!! Bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg efter Cati have rustet mig godt på til det. Køreskole Stevns sikrer dig at få Køges billigste kørekort og hurtig tider til de forskellige prøver og skide sjove køretimer kan kun anbefales herfra!!!

15 marzo 2024

Har lovet at dele det her.

Har lovet at dele det her.

Jeg har en grandkusine som skulle til at tage kørekort, men hun har længe ikke turde komme igang.

Hun var meget usikker på det med at køre bil. Så jeg henviste til Køreskolen Stevns, som jeg ved af personlig erfaring er meget dygtige og pædagogiske i deres undervisning, både teoretisk og praktisk. Det er nogle fantastiske kørerlærer, som ser det menneske de har med at gøre bag rattet og aflæser hurtigt elevens behov.
Så jeg henviste hende til Cati, som jeg ved er stjerne dygtig kørelærer.

Jeg har så i dag, fuldstændig uventet talt med en meget glad pige, som kunne fortælle at nu var hun altså færdig med kørekortet. Godt nok er Køreskolen Stevns kendt for at kunne få elever hurtigt til at blive klar og trygge i forhold til at gå op til køreprøve, men det her havde jeg ikke troet gik så godt. Hun fortæller mig at hun har følt sig i så trygge hænder hos Cati, at hun fik gennemført sit forløb hurtigere end forventet. Så hun er nu klar til at komme ud på landevejen på egen hånd. Det synes jeg alligevel er vildt at Cati har formået at gøre min grandkusiner så tryg at det gik så hurtigt.

Jeg har lovet hende at skrive herinde for hende, da hun ikke selv er helt skarp rent teknisk, hvilket også har afholdt hende fra at tage kørekort før nu. Som hun altid siger, "gud hvor er der mange knapper og ting at holde øje med".

Så 5 stjerner herfra og tak for at have passet godt på hende.

Hilsen Maria Lysell

10 marzo 2024

Hold jer langt væk fra den her…

Hold jer langt væk fra den her køreskole , de skriver timer ind som dit barn ikke har kørt os teoritimer , de er meget udspekuleret og ved lige hvordan de skal kører tingene så du helt sikkert kommer af med mange tusind kr mere en af tingene er de smider alle dine køretimer oven i hinanden længe inde køreprøve og begynder allerede at tale om der at du skal betale for ekstra køretimer , de er flinke til at bestille din teoriprøve de glemmer bare lige at fortælle de tager 130 kr for det, kørelærer sidder med sin tlf underkørelse konstant og det endte i den ene dag hun opdager en fejl for sent og river i rettet hårdt så min datter var ved at kører galt ind i en lygtepæl og så sidder kørelærer og skriger ret op ret op , og skriger konstant over fejl , da de skulle i kravlegård har kørelærer skrevet 4x45 min ind i bogen men ude på banen sagde hun sjovt nok det er alt for langt tid så vi kører kun halvtid de er de største fuskere og tænker kun på penge så kørerlærer kan rejse på drukferier hver sommer , så betal de ekstra penge et andet sted og gå ordentlig undervisning til jer selv og børn for det for i bestemt ikke her, min datter betalte 12000 hun kørte 8 gange ud af 16 og 2 timer ud af 8 på baner og nu kæmper vi med at få penge retur da hun er stoppet og sjovt nok selv om hun ikke engang har brugt halvdelen af pakken så siger de nu hun skal betale efter en prisliste igen så de scorer en masse gratis penge fra jeres børn og i så bagefter kan betale for et nyt sted

1 febbraio 2024

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Din opfattelse af forløbet er bestemt ikke rigtigt.
Din datter Emily Jacobsen startede tilbage i oktober , men der har været så mange undskyldninger for ikke at komme til undervisningen og hun kom altid for sent til hendes køretimer derfor er hun jo heller ikke færdig som de andre hun startede med.
Jeg må gå ud fra at både dig og din datter har læst kørekortsbekendtgørelsen og min hjemmeside inden du beskylder mig for snyd, og truer med både ankenævn, politi "De eigtige folk som kommer og snakker med mig.
som du kan læse dig til skal alle de lovmæssige lektioner være kørt inden teoriprøven
Så da din datter meldte afbud til de sidste lektioner kunne hun ikke nå at køre de lovpligtige timer derfor ville hun blive afvist af færdselsstyrelsen
Da I har valgt at skifte køreskole midt i forløbet vil priserne blive opgjort efter listepriser
Jeg har ingen skjulte gebyrer, hvis du giver dig tid kan du læse det hele på hjemmesiden,

Ps hvis du forbinder ferie med druk , er vi langt fra hinanden

Det er en god køreskole

Det er en god køreskole hvor man lærer alt det du skal vide til teoriprøven og alt det man skulle kunne til køreprøven og Cati er super flink

12 dicembre 2023

God køreskole

God køreskole, tog det nede i køge hos Cati. Cati er super flink og kan godt lide at lave lidt sjov men samtidig også være seriøs.
Hun er super god til at hjælpe eleverne individuelt hvis der ikke er noget de helt forstår og giver sig god tid selvom hun skal forklare det flere gange.

Jeg beståede begge prøver for 1 gang 🤓

Kan helt klart anbefales 😊

13 settembre 2023

Den bedste køreskole

Min 17 årige dreng startede i februar 2023 hos cati. Trods lang ventetid fra statens side. Havde han sit kørekort midt juni.
Cati er den mest fantastiske kørerlærer. Både min søn og jeg har følt os trygge og godt behandlet. Vil til enhver en tid anbefale Køge torvs kørerskole

13 giugno 2023

Misvisende trustpilot. Malker elever og langventetid på køreprøver. +1 år

Misvisende trustpilot - Stevns var en lokal køreskole i store Heddinge og dette udnytter de ved sine fulde fem - Katja har via særbehandling fremskyndet en pålidelig trustpilot. Selv er jeg vokset op i nærområdet og venner og bekendte kan bekræfte at, denne køreskole bruger beskidte knep. Jeg var dum nok til at tage disse råd for givet, da de tilbyder ''den billigste lovpakke'' men det er den langtfra.

Stevns køreskole er korrupt og bruger villigt beskidte knep - fortrækker kontant betaling og fusker med kørelektion - Spilder tiden under køreundervisning ved at f.eks. stoppe under kørsel, snakke i telefon og somme tider sidde med høre telefoner og høre musik.
Når man har haft de 8 obligatoriske kørestimer, forlanger køreskolen at eleven tager ekstra køretimer. De praler med høj beståelsesratio, men spørg elever om de har samme opfattelse.

19 luglio 2023

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Jens ud over at du skriver at vi var en lokal køreskole i store Heddinge som er rigtigt nok og den har vi valgt at flytte til Køge for en del år siden, jeg Kender dig ikke og hvor skulle du skamme dig at ligge sådan noget op som ikke er rigtigt hvem er Katja? Det må jo være noget personligt siden jeg ikke kan finde dig i mit system fra køreskolen du har aldrig gået hos os. Jeg har bedt truspilot om at sende flere oplysninger på dig og det har du ikke engang svaret dem på. Det viser hvor troværdig du er.

Anbefaler ikke Køreskolen Stevns

Jeg kan ikke anbefale Køreskolen Stevns da begge kørelærer virker uprofessionelle. Når man er ude at køre med dem er de f.eks. på deres mobil/snakker i telefon eller at man skal køre til supermarked fordi de lige skal have noget at spise. Derudover råber de af en hvis man laver en fejl når man kører og hiver i rettet og køre skarpt ind på en tankstation. De påstår også at der ikke er nogle skjulte gebyr men siger at man skal betale dem et hvis beløb udover selve køreprøvens gebyr for at de kan bestille ens køreprøve men da jeg spurgte kommunen sagde de at det ikke er rigtigt og at man bare skal betale for selve køreprøven.

25 agosto 2023

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Emily jeg er fuldstændig uforstående over for denne anmeldelse du står ikke i mit elev system Hvem er du ? Trustpilot har bedt om flere oplysninger på dig for det vil jeg gerne have. Det er bestemt ikke iorden at svine nogen til hvis man ikke selv står ved hvem man er. Vi er professionelle kørerlærer og det kan man heldigvis læse på de fleste andre kommentarer. Så det du skriver er ikke korrekt vi har ingen skjulte gebyr og holder ikke mad pauser eller andet i køretimerne hvor er du langt ude

I dag bestod jeg mit køre kort

I dag bestod jeg mit køre kort, selvom jeg var meget nervøs men cati var rigtig god til at hjælpe mig igang og bakke op om det. Det var en god oplevelse under hele forløbet med en masse sjov og en god køreoplevelse. Fortsæt det gode arbejde.

12 giugno 2023