Nooit meer!
De kleur van de wol kwam totaal niet over met wat ik online gekocht dacht te hebben, van een spannende paars-geel combi, opende ik de doos en ontdekte een flets grijs-lila kleur. Zo licht dat het niet eens een pastel tint te noemen was. Ik nam dit voor lief omdat ik vond dat ik had kunnen bedenken dat op een foto de kleur anders eruit kan zien. Na maanden breien was mijn trui eindelijk af en besloot deze eerst te wassen. Handwas, zoals aangegeven bij de omschrijving, na het wassen was mijn trui ondraagbaar. Vreselijk gekrompen in de lengte en breedte. Maar het erge was: ik had ondertussen een zelfde wolpakket besteld om voor een verjaardag iets te maken. Na mijn mail waarin ik mijn klacht neerlegde en mijn zorgen uitsprak over mijn recente aankoop en of ik daar hetzelfde mee kon verwachten, werd de laatste vraag tot 3x toe strategisch genegeerd(!) en werd op mijn klacht geantwoord dat de wol niet tegen temperatuurverschillen kan. Het naspoelen met koud water was dus funest geweest. Toen ik aangaf dat dit niet als zodanig op de webshop stond werd ik bedankt (?????) voor het meedenken en zou het op website aangepast gaan worden. Toen ik na zoveelste keer benadrukte dat mijn 74,- aanschaf weggegooid geld was, kreeg ik een aanbod van 25% korting op mn volgende bestelling. Dus, ik krijg een compensatie maar ik moet daar wel eerst zelf geld voor uitgeven?!!!!!!!
Dat noem ik geen service en dit bedrijf houdt zich hiermee ook niet aan de wettelijk geldende garantieregeling voor detailhandel. Want ik mag als klant never nooit de dupe worden van het missen van een waarschuwing op de website.