Gjelder fysisk butikk på M44 på Bryne. Ett bord ved inngangen hadde ett skilt med opptil 50%. «Opptil» var i liten skriftstørrelse og «50%» i stor størrelse. På dette bordet var noen tilbudsvarer, men... Leggi di più
Kjøpte kopper og skål fra serien Hilke i fargene Nero og Strisce som jeg syntes så helt utrolig fine ut på bildene i appen/nettsiden, men dessverre var detaljene på alle koppene jeg mottok slurvete og... Leggi di più
Anbefaler ikke panner fra Kitchen. Det en steker setter seg fast og belegg går av. Umulig å bli hørt på Jærhagen av daglig leder. Hun ville ta pannen hjem å prøve den privat noe jeg synes var rart. Fi... Leggi di più
Jeg er fornøyd med kundeservice på Kitch`n på Bekkestua. Reklamerte på en vare og fikk bytte til en ny!! Ekspeditøren anbefalte også en god grytekasserole som jeg kjøpte. Den funka utmerket!! Tuse... Leggi di più
No.1 på kjøkkenet
Luramyrveien 59, 4313, Sandnes, Norvegia
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
8 dager med venting og 2 henvendelser fra meg, hvor jeg forteller min mening. Varen ble bestilt 24.4.2024, og ble levert posten igår…og dermed så får jeg pakken muligens 2.5. Uhørt at kunden er sist i køen.. jeg må virkelig vurdere om jeg gidder å sponse de utover. Mange av varene er svindyre, med kunstig høye førpriser, så gode kjøp er sjeldne uansett.

Risposta di Kitch'n
Dette er et firma jeg aldri vil handle av igjen. Villedende markedsføring av produkter som viser seg å være rent søppel. Ikke noe vedlagt angrerettskjema i pakken (ikke alle har printer hjrmme!), og treg forsendelse er bare noen av irritasjonsmomentene. De fremstår rett og slett ikke seriøse.

Risposta di Kitch'n
Når varen ikke holder mål, er det vanskelig å være kunde hos Kitch´n. De er ikke gode på kundebehandling. Helt elendig service og unormal lang svartid på å behandle klager. Styr unna ! Jeg har kvittering, og det er vel kjøpsbevis godt nok ?

Risposta di Kitch'n
very poor quality of customer service, no one really cares about you, they don't care about you! incompetence! I was a customer for 10 years but I will not shop with them anymore

Risposta di Kitch'n
Kjøpte en Eva Trio stekepanne som skulle være utrustet med et fantastisk belegg som skulle føre til at man skulle kunne kutte ned på smør/olje, og ikke skulle brenne ting fast pga fantastisk ny teknologi. Første gangs bruk sitter alt fast. Vasker den forsiktig, og prøver igjen noen ganger, alt sitter fast. Bruker pannen på helt vanlig måte på induksjonstopp. Reklamerer på pannen og butikken sier de vil teste den. Det gjør de og kommer med tilbakemeldingen at nei, denne pannen virker helt fint. Tviler sterkt på at de har testet denne pannen, for jeg vet jo at den er defekt! "Du må bruke mer smør, og gi pannen lunk før bruk." Eeehm, hm, nei.
Kommer ikke til å handle på Kitchn avdeling Amfi Os igjen. En så dyr panne som åpenbart ikke kan stekes i, den avviser man ikke reklamasjon på.
Ny teknologi trenger tilvenning, hevder butikken. Sorry, det holder bare ikke mål.
Og et lite tips til butikker som befinner seg i kjøpesenter der man bekymrer seg for handelslekkasje, begynn med det som er aller enklest å gjøre noe med, gi kundene dine god service

Risposta di Kitch'n
Kjøpt et sett med skjærebrett fra merket Joseph & Joseph til rett i overkant av 1000,-
Fantastisk å se på, som et lite designmøbel på kjøkkenbenken. Men, en liten hake med produktet:
Legger du kniven med den skarpe siden gjennom for eksempel en agurk så skjærer du nesten gjennom fjølen. Flere millimeter tykke stripper/hakk i brettene etter første gangs bruk, og hva skjer da? Jo, rengjøring av produktet har gått fra å se ut som en drøm til å bli et lite mareritt. Fjøla for kjøtt ser 3 år gammel ut etter å ha kuttet opp en grillpølse...
Kontakter Kitch'n kundeservice og får vite at dette ikke er en reklamasjonssak, for fjølene er litt myke... Greit å nevne når SKJÆREbrett selges at kunden må være klar over at selv om de ser fine ut så tåler de ikke særlig kniver 🙂
Veldig skuffet over servicen butikken viser!

Risposta di Kitch'n
Har en ubehagelig fornemmelse av at de som jobber i butikken ikke vet hva de driver med kjøper en vare for levering til nærmeste post utdeling, etter en uke å ingenting høre dra man i butikken som hevder jeg har fått utallige meldinger å. e-post men jeg kommer jo ikke i butikken hvis man er vel informert!
Får da beskjed om at vente nok en dag, å kjøre til butikken som ikke vet noe igjen på fredag som kommer. Puha jeg SKAL aldri handle mere der.
3 gange til samme butikk for en vare som skulle sendes 🤪

Risposta di Kitch'n
Hadde aldri gjort ett klikk og hent kjøp før så visste ikke helt hvordan dette funket. Skulle hente en julegave 20 desember klokken 16:45-50 av kasserer 6 på kitchn Grensen. Spurte hun om hun ville ha ordrenummer. Hun svarte veldig frekt tilbake «bare si hva du bestilte», hun hentet det jeg bestilte. Prøvde å hygge opp episoden litt med å si «det ser riktig ut». Hun svarte frekt og spydig tilbake «det var jo det du bestilte». Elendig service av hun. Resten var veldig hyggelig.

Risposta di Kitch'n
Ikke bestill noe på nettsiden deres. De sier de har varen, men det stemmer ikke. Jeg venter fortsatt på varene.

Risposta di Kitch'n
Lene å Cathrine(?) må ha vært de hærligste service innstilte menneskan æ har snakka med, fatt no det, få snakke med de vakre stemman, ah, hærlig!
Takk for god hjelp, dokker fortjene en blomst💐

Risposta di Kitch'n
Sjelden/aldri opplevd makan til ræva kundebehandling.Retur av isbitmaskin til butikk,da eg fikk beskjed at det gikk fint.Får så meld fra butikk at maskina må hentes igjen og sendes i posten.Som 100% ufør uten bil var det ikke bare bare å få nesten 10 kg maskin levert til butikk.Så å hente den igjen totalt uakuellt.Men Kitchn står på sitt,retur skal sendes med post,butikkene er visst ikke endel av resten av Kitchn.6 uker senere blir avdragene gjennom klarna fortsatt trekt,da ingen retur er registrert.Aldri igjen.

Risposta di Kitch'n
Reklamerte på en stekepanne som ikke tålte varme og enkelte typer komfyrtopp. (Jamie Oliver)
Avslaget ville jeg gjerne ha begrunnet utover en personlig mening. Ja den hadde hun allerede fra produsent og skulle sende på email. 2 sager senere etterlyser jeg email. Fikk beskjed om at hun hadde bedre ting å ta seg til en å svare på garantier og satte igang en kontinuerlig ordstrøm. Når jeg så prøvde å avbryte så fikk jeg beskjed om å roe meg ned, at hun ikke gadd dette og så la hun på. Dette var leder på Kitch'n Oasen. Kundebehandling mener hun åpenbart er noe vi kunder skal gjøre overfor dem. Antar trygle og be om det kan gives ???

Aldri mer.
Aldri mer skal jeg handle på den butikk.
En del av «eksklusiv» elektrisk være gikk i stykker etter 2-3 ganger bruk.
Kjøpt i nettbutikk.
Det viser seg at retur er umulig å registrere selv, bare gjennom kitch’n operatør.
INGENTING vises i nettside.

Risposta di Kitch'n
Kitch'n Halden/ Tista senter.
Jeg prøvde med stemme, blikk og kroppsspråk å få kontakt med en av to bak disken. Jeg sto nær kjeler, men de ønsket jeg kom helt til disken.
Omsider kom gutten/ mannen meg i møte. Jeg ønsket kjøpe en pakke med 3 kjeler. Ansatt hadde ingen kunnskap om disse, motvillig åpnet han pakken, jeg spurte kun om de var teflondekket. Det var de ikke.
Jeg takket og gikk til naboen, Glassmagasinet. Ble møtt på hyggelig måte, kjeler var til utstilling, og jeg kjøpte 3 der.

Risposta di Kitch'n
Jeg søkte jobb tilbake i februar og fikk svar i slutten av august. Da jeg fikk svar i forbindelse med sesongarbeid og besvarte butikksjef at jeg var positiv til stor arbeidsmengde har jeg enda ikke fått svar etter nesten tre uker. Jeg opplever dette som svært uprofesjonelt og hadde nok forventet litt bedre kommunikasjonsevne fra noen som representerer bedriften. Dette oppleves som at de som ansetter ikke respekterer andre sin tid og dermed speiler negativt for Kitch'n som helhet. Jeg lurer på om dette er vanlig prosedyre for Kitch'n eller om dette er et avvik. Kitch'n Oasen i Fyllingsdalen har stor forbedringspotensial når det kommer til ansettelse.

Risposta di Kitch'n
Bestilte tre bestikksett for to uker siden som jeg skulle bruke i nytt hus. Flytter inn i morgen, og bestikksettet er ennå ikke sendt. Har vært i dialog med kundeservice, men det er jo jeg som må komme på alternative løsninger, da de ikke er dugende i arbeidet sitt. Lettere å få tak i kongen enn kitchn sin udugelige kundeservice.
Får du gave eller kjøper gave med byttelapp gis ikke penger tilbake - kun tilgodelapp!

Risposta di Kitch'n
Jeg har alltid vært fornøyd ved tidligere gavekjøp og fått dem pent innpakket i papir og med bånd, selv når det er kjøpt på nett. Denne gangen har tydeligvis noe endret seg, og tingene jeg hadde kjøpt var tatt ut av originalemballasjen, surra noe stygg, klumpete bobleplast rundt og bare kastet oppi en svart pappeske. Kjøpte blant annet 4 krus som kom i en 6-pakning, hvor de siste hullene bare var fylt igjen og alt sto på kryss og tvers med litt bobleplast over seg. Ved klage per mail får jeg beskjed om at dette er slik de pakker inn varene sine, og at det er min feil som ikke har sett den bittelille knappen til høyre for avhukingen om bildeeksempel (som forøvrig ser mye finere ut enn det jeg fikk levert, med en liten skrift om at det ikke følger med noen ting av det som er avbildet). Nå er jeg nødt til å pakke om alt, -for det er faktisk så stygt at det ikke er tale om at jeg kan gi bort dette i et bryllup-og jeg tapte penger (ikke så alt for mye, men det er prinsippet i saken). Elendig kundeservice, og jeg er ferdig med å handle hos Kitchn og Tilbords.

Risposta di Kitch'n
Jeg klager vel mer på produktet jeg kjøpte, og som dere velger å selge i butikken deres. Kjøpte en "Modern House Basis mandolin" et sett med flere deler, til å kutte opp grønsaker. Dette er helt ubrukelig. Og siden jeg har brukt det, kan jeg heller ikke reklamere og levere det tilbake. Dere burde gjøre som elektrobutikkene, som har kundevurderinger av produktene de selger, noe som kommer oss som forbrukere til gode, da kan vi lese om andres erfaring med produktet. Men min kundeopplevelse i butikken var meget bra, jeg brukt "klikk og hent".

Risposta di Kitch'n
Synd det ikke er mulig å gi mindre enn en stjerne her.
kjøpte en termokanne som håndtaket plutselig falt av på.
kjøp registrert på telefonnummer i kundeklubben sies det, men ikke hvis du klager eller reklamerer.
kvittering finnes ikke og butikkleder vil vil helst miste kunder enn å forsøke å løse en enkel sak.
Anbefaler ingen å handle i denne kjeden, produktene er dårlige og lite holdbare.
Fint at dere har denne holdningen, spesiellt siden forbruker loven spesifikt sier at ved reklamasjon holder det med sannsynligjøring at varen er kjøpt hos dere i dette tilfelle.
dette er jo nok ett argument for å hode seg langt unna deres butikker.
en ting til : har dere ingen kommentar til påstanden om at dere IKKE registrerer alle kjøp i deres kundeklubb?