Gjelder fysisk butikk på M44 på Bryne. Ett bord ved inngangen hadde ett skilt med opptil 50%. «Opptil» var i liten skriftstørrelse og «50%» i stor størrelse. På dette bordet var noen tilbudsvarer, men... Leggi di più
Kjøpte kopper og skål fra serien Hilke i fargene Nero og Strisce som jeg syntes så helt utrolig fine ut på bildene i appen/nettsiden, men dessverre var detaljene på alle koppene jeg mottok slurvete og... Leggi di più
Anbefaler ikke panner fra Kitchen. Det en steker setter seg fast og belegg går av. Umulig å bli hørt på Jærhagen av daglig leder. Hun ville ta pannen hjem å prøve den privat noe jeg synes var rart. Fi... Leggi di più
Jeg er fornøyd med kundeservice på Kitch`n på Bekkestua. Reklamerte på en vare og fikk bytte til en ny!! Ekspeditøren anbefalte også en god grytekasserole som jeg kjøpte. Den funka utmerket!! Tuse... Leggi di più
No.1 på kjøkkenet
Luramyrveien 59, 4313, Sandnes, Norvegia
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kjøpte en te koker der i des 24 og den var veldig vanskelig å bruke da knappen ikke funket når jeg ville, så gikk innom butikken i Krsund og fikk bytta m en gang til en ny å den funker 🙏🏽❤️ takk

Risposta di Kitch'n
Kitchen,n ALTI Haugesund, prøvde reklamere på støpejernspanne type Sabor som var ca 4-5mm ujevn dvs 30%av stekepannen var ikke i kontakt med underlaget. Prøvde ved først gangs bruk speile egg, 2av 5 egg ble stekt normalt, 3av eggene ble knapt hvite, men ikke stekt.
Svaret vi fikk fra butikk personalet er at støpejern kunne ha avvik opptil 10cm og at vi sikkert hadde brukt for sterk varme - personalet informerte at Kitchen,n har ingen form for kundetilfredshet og at alle reklamasjoner måtte via deres leverandører før aksept - vi forlot Raglamyr og dro til Kitchen,n Oasen som bekreftet feil vare og vi fikk ny på Garanti!

Risposta di Kitch'n
Bestilte kjøkkenutstyr på nettsiden for tre uker siden og pakken er ennå ikke kommet. Har fått to mailer om at forsendelsen er forsinket grunnet stor pågang og at det pakkes så snart de kan. Dette er for dårlig. Dette er vel ikke et enkeltmannsforetak som kan slite hvis pågangen blir stor? Skulle tro at dere har nok folk på jobb for å pakke, spesielt før jul. Ikke annen å si at det er elendig service. Siste gang jeg handler her

Risposta di Kitch'n
Produktet jeg kjøpte ble ødelagt av seg selv. Ble gaslightet av Camilla på kundeservice (netthandel) til at "det ikke var mulig", fikk en drøss av passivt aggresive meldinger og emojis i epostsvarene, og de følger ikke Forbrukerkjøpsloven. Jeg reklamerte på et produkt i god tid før reklamasjonstiden. Jeg har i stor grad handlet hos Kitchn, men mitt kundeforhold er over fra nå.

Risposta di Kitch'n
Var innom på Strømmen for ca 14 dg siden og bestilte ev vare. Navn,tlf og vare notert på en liste. Jeg skulle få beskjed når varen kom. I går var jeg innom og etterlyste den. Fikk først beskjed om at de hadde ringt meg, noe som IKKE stemmer.
Jeg sa at jeg hadde funnet at varen var på lager, men at det nå var utsolgt, da kom den underlige neste forklaringen ag vare ikke var bestilt! Usannheter er ikke greit å få. Jeg ba henne kaste bestillingen min!!!

Risposta di Kitch'n
Vi bor på Jessheim, og bruker Jessheim Storsenter hver dag. Der er et bredt utvalg av butikker, og deriblant Kitch'n. Problemet er at jeg sitter i rullestol, og MEG er det ikke plass til i butikken. Tilbud og gave til fødselsdagen til tross, jeg må gi opp Kitch'n butikken.

Risposta di Kitch'n
Handlet på Kitch’n Sørlandssenteret forrige uke. Hyggelig og behjelpelig ansatt, jeg spurte om en vare som ikke hadde ankommet butikken ennå som jeg ønsket meg. Hun la inn bestillingen og pakken ankom på mandag fra hovedlager / nettsiden dems.

Risposta di Kitch'n
Forsendelsen kom raskt, og det var ingen problemer.

Risposta di Kitch'n
Jeg reklamerte nylig på Basis sausenebb av merket Modern House. Brukt lite, 3-4 ganger, da det var upraktisk i bruk (lokket står ikke opp av seg selv, så det er vanskelig å helle saus oppi fra kjelen.)
Under en middag løsnet beholderen fra lokket så beholderen falt ned på teppet under bordet. Alt innholdet, en balsamicosaus, sprutet utover ullteppet til 4-5 tusen, klærne mine (inkl. en dyr ulljakke), mine splitter nye skinntøfler, utover tregulvet og bord- og stolbein.
Lokket er av plast, produsert i Kina, og verken lokket eller beholderen har vært utsatt for slag eller annen skade etter at jeg fikk sausenebbet. Hvorfor beholderen plutselig løsnet fra lokkdelen, aner jeg ikke, men jeg antar det har sammenheng med kvaliteten på lokket og at sausenebbet er laget i to deler. Det var ikke noen synlige merker/ sprekker el.l. før beholderen løsnet og falt i gulvet/på teppet.
Jeg sendte en klage/reklamasjon til Kitch’n med spørsmål om forslag til kompensasjon og fikk raskt og vennlig svar. Kitch’n kontaktet også leverandøren, som i første omgang ikke hadde noen kompensasjon å tilby. Kitch’n tilbød meg et nytt sausenebb eller pengene tilbake, men heller ikke de kunne kompensere noe for «følgefeil» ved bruken av produktet. Så mens Kitch’n og leverandøren toet sine hender, satt jeg igjen med svarteper og måtte betale tusenvis av kroner for et nytt teppe (det tilsølte teppet måtte kastes) og prøve å vaske mine nye skinntøfler med ullfor. Klærne ble heldigvis reddet etter noen turer i vaskemaskinen.
Å få refundert beløpet for sausenebbet eller få et nytt (det ville jeg ikke ha) var ikke tilstrekkelig syntes jeg, når konsekvensene av at beholderen ramlet i gulvet/på teppet var så store. Men jeg antok at forbrukerkjøpsloven ikke er til hjelp her, og slo meg til ro med resultatet.
Til min store overraskelse fikk jeg nylig enda en henvendelse fra Kitch’n med info om at leverandøren hadde endret syn og tilbød meg en solid økonomisk kompensasjon. Dette viser seriøsitet og god kundebehandling av både Kitch’n og leverandøren! Leverandøren bedyrer god produktoppfølging i produksjonslandet, men jeg anbefaler likevel ikke dette sausenebbet, da det er klønete å bruke, og jeg ikke ville stolt på at ikke beholderen løsner fra lokket. Bruk heller et av skikkelig stålkvalitet som ikke består av flere sammensatte deler. Eller en sausekasserolle!
P.S. Jeg gir 4 stjerner pga. erfaringen med sausenebbet, men hadde gitt 5 om det bare var snakk om selve kundebehandlingen fra Kitch’n og leverandøren av sausenebbet.

Risposta di Kitch'n
Jeg mottar alltid nøyaktig det jeg har bestilt innen en uke. De har regelmessige gode tilbud og varene de selger er av høy kvalitet.

Risposta di Kitch'n
Jeg er sjokkert over Kitch'ns sin behandling av en pågående sak angående en faktura på 1.658 kr for varer jeg aldri har mottatt. Til tross for gjentatte forespørsler om å få tilsendt fraktbrev og eksakt vekt på varene jeg mottok og ikke mottok, ser jeg bare et svar her på Trustpilot om at pakken som ble sendt til meg veide 15,1 kg, mens pakken jeg returnerte var på 9,3 kg. Dette blir brukt som begrunnelse for å pålegge meg betaling for manglende varer.
Jeg har allerede forklart at 6 stk. Aida-tallerkener, som jeg har beholdt og betalt for, alene veier 5,8 kg inkludert emballasje. Dette tilsvarer differansen mellom pakkene og forklarer hvorfor vekten på den returnerte forsendelsen er lavere enn den opprinnelige. Likevel tar dere ikke hensyn til denne informasjonen i deres vurdering, noe jeg opplever som svært uprofesjonelt og urimelig.
Jeg anser denne situasjonen som et eksempel på dårlig kundeservice. Istedenfor å imøtekomme min rimelige forespørsel og gå i detalj for å forstå hva som kan ha skjedd, velger dere å avfeie en opplagt forklaring, til tross for at vektdifferansen samsvarer med vekten av tallerkenene jeg returnerte.
For å være ærlig ville det lønne seg for meg å betale beløpet på grunn av det enorme tidsforbruket denne saken har krevd av meg. Men dette handler ikke lenger kun om pengene – det er nå en prinsippsak. Som kunde forventer jeg å bli behandlet med respekt og rettferdighet, spesielt når jeg fremlegger et legitimt krav med bevis som støtter min side av saken.
Jeg krever at dere ser nærmere på denne saken, og at fakturaen på 1.658 kr blir annullert, da jeg har returnert de relevante varene og ikke skal holdes ansvarlig for noe jeg ikke har mottatt.
Det er 16 ordrelinjer i ordren 2549568 av 10. august 2024. Jeg mottok 6 ordrelinjer mens 11 manglet. Hva veier bakers kniv, renew yoghurtbeger, pasta la vista ravioli stempel firkant, pasta ravioli stempel rund, black collection bjørneklo, kelner vinåpner rustfritt stål, 2x vakuuposer rull liten, raw forrest brown tallerken 23 cm, raw forest tallerken 20 cm, renew dressingboks 3,5 cl? De kan veie rundt 3-5 kg inkludert embalasje.
Det er opplagt at disse varene ovenfor aldri ble sendt. Dette oppfattes som et svindelforsøk og jeg vurderer å anmelde saken til politiet.
Hadde et gavekort som gikk ut på dato i juni, tok en telefon til min nærmeste kitchen butikk for å høre om det var noe å gjøre med dette. Hyggelig ung dame på andre enden av røret som skulle sende litt mailer og forhøre seg. Dette er altså et gavekort som hadde gått ut for 3 måneder siden!
Hun ringer meg en time senere og forteller at jeg kunne få en uke på meg til å bruke gavekortet! Så utrolig god service, og ikke minst den ansatte som dro i noen tråder for å gjøre meg fornøyd, når hun kunne bare gjort det enkelt og sagt nei, slik som mange andre butikker gjør.

Prøver igjen.
Takk for svar, men når jeg skriver en anmeldelse så er det jo fordi jeg nettop har prøvd alt og om dere lese hva jeg skriver så går det IKKE an å skille den av der den svarte gummi ringen under. Heller ikke med en piperenser eller annet.
Slik det danner seg svart sopp der. Det går ikke av i oppvaskmaskinen heller for ringen slutter tett der.
Self er det ikke Kitch'ns skyld. Dere bare selger den.
Kanskje dere kunne gitt beskjed videre. Synd på et så dyrt produkt.
Dårlig Stanley Iceflow flip straw tumbler termoflaske 0,89L
Vi kjøpte hver sin Stanley
Iceflow flip straw tumbler termoflaske 0,89L oransje/grønn
Den virket bra i starten men det går ikke an å rense den godt nok der sugerøret og den svarte gummien er under, da man ikke kan skille den av og da danner fort sopp der.
Da er den ubrukelig, da er så danner bakterier der.
Garantien er jo utløpt for lenge siden og kvitteringene har vi ikke, da vi regnet med at dette var et så bra produkt.

Risposta di Kitch'n
I left my bad review about the shop service and the customer service 3 days ago and I was asked to give more details . I have photo and video prove of the poor thermos quality but I don't have any option to add it here. So the thermos I bought in Kitchn is linking and not loosing the temperature very fast. I did not get any help from the customer service as they seems to be too busy to attend me. I was advised by the shop seller exactly this thermos after I explained what
i needed and now they are saying there were many new people working that's why maybe I got the wrong information. 😕 That's a very interesting point. I gave up on this shop and never ll be back to buy there

Risposta di Kitch'n
Hadde problemer med en vare. Fikk tilsendt ny del til denne. Fornøyd

Risposta di Kitch'n
Styr unna om du tenker på å handle elektrisk/dyrere varer. Dette er en butikk hvor du til nød kan handle mummikoppen din.
ELENDIG returordning og kundeservice. Fikk en gave som ikke fungerte, fremviste kvittering og fikk levere den inn, men måtte vente på at leverandøren sendte en ny maskin. Etter over 3 mnd(!!) uten å ha hørt noe mer, hadde vert innom flere ganger uten at de kunne fortelle noe om saken (ekstravakter som lovet at sjefen skulle ringe dagen etterpå), sa til slutt at det ble for dumt at de skulle la meg som kunde vente så lenge på en ny maskin, men det var "umulig" for de å gjøre noe annet. Senere den dagen fikk vi ny maskin.
Lykken med ny maskin varte to uker før den sluttet å fungere, det ble derfor ny innsending og samme beskjed om å vente på leverandøren..
Var igjen innom flere ganger, uten oppdatering på saken..
Over 3 mnd senere ga jeg beskjed om at nå måtte de finne ut av dette, ekstravakten skrev ned navn og nr og lovet at sjefen skulle ringe så snart som mulig. Dette skjedde ikke.
2 mnd(!!) Senere var jeg igjen innom å sa at dette er ikke greit. Nå møtte jeg på en veldig hyggelig dame, som synes dette var veldig leit. Ho ringte rett til sjefen, som da først mente maskinen ikke var levert inn til dem!? Så at kvittering ikke var fremvist! Etter mye om og men, hvor vi på nytt hadde funnet kvitteringen, fikk jeg beskjed om at de skulle ringe dagen etterpå, men at de ikke kunne finne noen maskin.
Neste ettermiddag ringer sjefen for å fortelle at noen andre (full ansvarsfraskrivelse) hadde satt maskinen som var kommet fra leverandør for leenge siden innerst på lageret, og hun hadde ikke funnet den.. Men nå var det bare å komme å hente den... 8mnd senere.. krysser alt som krysses kan for at det ikke er noe galt med den nå!
Som man kanskje skjønner er jeg en tålmodig pensjon, og har stor forståelse for at folk bare gjør jobben sin, men dette er det verste jeg har vert borti. KUN elkjøp og deres fantastiske returordning og kundeservice fra nå av!
Skal også sies at jeg har hørt flere lignende episoder om Kitchn etter at vi begynte å snakke med folk om dette.

Kjøpte en kaffebrygger: Stelton, theo kaffebrygger 0,6 l sort
Lokket er løst og må balanseres på kanna, det har ingen funksjon og må tas av når der skal skjenkes. Ikke noe av dette står i annonsen pg jeg kjøpte denne fordi den hadde lokk. Hadde jeg visst at det må tas helt av og ikke har noen funksjon hadde jeg aldri kjøpt denne. Får ikke byttet da den skal være slik og jeg kvittet meg med esken fordi jeg skulle ha den og ikke visste om dette problemet. Ingen hjelp å få fra leverandør eller Kitchn! Tok 10 dager å få svar også.

Risposta di Kitch'n
Ønsker å formidle en stor takk til den unge ekspeditøren ved Kitch’n City Lade i kveld 24.6 kl.19.00. Vedkommende unge jente, som jeg forstod var nyansatt, fikset en noe vrien vareretur på en glimrende måte!!! Hun var imøtekommende og leverte helt topp kundeservice😊Mvh Stig S.

Risposta di Kitch'n
Kjøpte et mandolinjern fra kitchn avd. Svolvær, da vi hadde inntrykk av at Kitchn skulle være et bedre alternativ enn f.eks clas ohlson eller europris som er lavpriskjeder.
Mandolinjernet hadde dårlig kvalitet, kuttet ujevnt, var uhygienisk da ting samlet seg på plasser man ikke kunne vaske, og de innstillingene som var på jernet var mest gimmick da det ikke utgjorde noe forskjell på størrelsen på kuttene den gjorde.
Prøvde å benytte angreretten, men ble nektet å returnere varen da den allerede har vært i bruk.
Kvaliteten fra Kitchn er tilsvarende det man får på temu, og anbefaler folk å heller bruke clas ohlson eller europris til kjøp av kjøkkenutstyr.
Garantert elendig kvalitet og kundebehandling hos Kitchn. Styr unna!

Risposta di Kitch'n
Veldig fornøyd med Kitch'n kjøpt varer her flere ganger, alltid holdt opp til forventningene.
Har også hatt en episode hvor en vare ble defekt etter ca 1 mnd, tok kontakt med kundeservice og fikk svar tilbake dagen etter at de skulle sende ny vare i posten til meg uten videre.
Har stor lit til både butikk og nettbutikk, kommer til å handle her mange flere ganger!