Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores søns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi længe har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di catering
  2. Sala polivalente

Scritti dall'azienda

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Lækkert og veltillavet mad

Lækkert og veltillavet mad.
Eneste minus var, at kyllinge-forretten er blevet til en rørt kyllingemayosalat fremfor kylling på bund af salat, ærteskud og grønne asparges, som det var for 3 år siden, da vi sidst bestilte jeres konfirmationsmenu

8 maggio 2023

Risposta di Kirk Hedegaard

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at I bestilte catering fra Kirk Hedegaard, og glade for at alt smagte.

Vi prøver altid på at variere menuen lidt, så man ikke får det samme. Men vi tager selvfølgelig din feedback til efterretning.

Valutata 5 stelle su 5

Lækker og velsmagende buffet.

Købte Buffet 1 til familiefødselsdag med 16 gæster.
Maden var meget lækker og velsmagende og i rigelige mængder.
Forretten (røget laks) var virkelig god og pænt anrettet lige til at servere.

11 maggio 2023

Hej Gitte.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at alt var som det skulle være og at det hele smagte!

Forberedelsen

Forberedelsen, arrangementet og betjeningen

8 maggio 2023

Hej Jesper.

Tusind tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi meget pris på. Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Fantastisk service

Fantastisk service og rigtig god kommunikation fra start til slut.
Super kvalitet og bestemt værd at anbefale!

Hej Mette.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi meget pris på. Vi er glade for, at alt var som det skulle være og takker mange gange for anbefalingen.

Det var perfekt 😊

Det var perfekt og lækkert - frisk og “ ny tænkt” virkelig lækkert

26 aprile 2023

Risposta di Kirk Hedegaard

Hej Susanne. Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi meget pris på. Vi er glade for, at det hele smagte!

Risposta di Kirk Hedegaard

Hej Bent. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at det hele smagte og at servicen var i top.

Du ønskes en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig dejlig mad og en god kok vi…

Rigtig dejlig mad og en god kok vi havde til vore konfirmation fest.
De bedste anbefalinger fra os. Mvh Lone

4 maggio 2023

Hej Lone.
Tusind tak for de 5-stjerner. Vi er rigtig glade for, at det hele var som det skulle være, og at I var tilfredse. Vi sørger for at give din ros videre til vores kok.

God mad

God mad - god service - god oplevelse. Helt klart en anden gang.

Hej Gunhild.
Mange tak for de 5-stjerner. De varmer meget! Vi er glade for, at det hele spillede og ser frem til at byde dig/jer velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt sted med styr på tingene ❤️

Der har bare styr på alt, vi kunne slappe af og nye vores datters konfirmation ❤️
Dejligt og venligt personale.

Risposta di Kirk Hedegaard

Kære Dorthe. Tusind tak for de 5-stjerner og de flotte ord. Vi er rigtig glade for, at alt var som det skulle være.

I ønskes et stort tillykke med jeres datter.

Valutata 3 stelle su 5

Buffet

Maden var god, og betjeningen var venlig.
Men når man præsenterer maden som buffet, havde jeg en forventning om at der blev fyldt op, så gæsterne kan tage det de vil have. Denne buffet bestod i hovedtræk kun af den mængde som køkkenet havde vurderet at vi kunne spise. Ved hovedretten fik vi dog, efter henvendelse til personalet, fyldt lidt op.
Dessert buffeten indeholdt kun nok til et stykke til hver gæst.
Ellers havde vi en dejlig dag på Skovkanten.

5 maggio 2023

Kære Søren.
Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er selvfølgelig ærgerlig over at høre, at der ikke var nok mad i forhold til, hvad man forventer af en buffet. Vi er dog glade for, at I, trods I selv skulle kontakte personalet, fik fyldt op, og håber, at I stadigvæk blev mætte.

Det er dejligt at høre at I havde en dejlig dag i vores hyggelige selskabslokale og håber på at se jer en anden gang igen.

Du ønskes en god dag

Valutata 5 stelle su 5

Super vejledning og service og fantastik brunch smagte rigtig dejligt 👍

God dialog og vejledning inden bestilling - fleksibilitet i forhold til menuens sammensætning
En virkelig god brunch - rigeligt med mad - smagt rigtig godt
Henvender mig gerne igen 👍

4 maggio 2023

Hej Minna.
Tusind tak fordi du valgte catering fra Kirk Hedegaard. Vi takker rigtig mange gange for de 5-stjerner. Dem sætter vi meget pris på!

Vi er super glade for, at I har været tilfreds med hele forløbet og ikke mindst maden!

Alt OK

2.5.23.
Dejlig velsmagende brunch. Rigeligt med mad

24 aprile 2023

Dejlig mad!

Det var rigtig dejlig mad! Forret og dessert: mængderne passede perfekt. Hovedret: der var alt for meget mad!

Et minus: jeg spurgte, om man selv kunne bringe fadene (fra 37 gæster) tilbage in en almindelig bil, men fik kun svar på, hvordan man skulle bringe det tilbage. Det var absolut ikke muligt! Så vi stod med et kæmpe problem lørdag nat, som kun blev løst fordi vi kendte nogen med en stor trailer. Maden kom i kasser, der under ingen omstændigheder kunne passe i en normal bil.

Og så regningen: maden var bestilt til den 29. april, regningen forfaldt d. 28. april (!), men 3 dage til at betale den i, før der ville løbe 2% renter på. Måske misforstod jeg noget, men så burde teksten ændres.

28 aprile 2023

Hej Tove.
Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for at høre at I havde en god madoplevelse og at alt spillede.

Vi tager selvfølgelig din feedback til efterretning og skal nok være mere obs på dette i fremtiden.

Mht. regningen, så sender vi altid regningen ugen op til et arrangement og sætter forfaldsdatoen dagen før afholdelse af arrangementet, så der er styr på betalingen inden man modtager maden.

Du ønskes en god dag

De har styr på det

Et sted der har styr på det. Alt udstyr fungerede og alt var som aftalt! Meget venligt personale - dejligt!

24 aprile 2023

Hej Erik.
Tak for de pæne ord og de 4-stjerner! Vi sætter pris på din feedback, og er glade for, at alt var som det skulle være.

Super lækker nad 😍

Super lækker nad 😍
Og flot pyntet til konfirmationen 🌷🌸🌺🎉⛪️🥂
Kan klart anbefales !!!

20 aprile 2023

Hej Anne Dorte
Tusind tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi meget pris på. Vi er glade for, at det hele faldt i god jord!

Du ønskes en god dag!

Aaaaa

Tak for Anette

16 aprile 2023

Hej Jannie.
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtige glade for, at vores tjener Annette tog sig rigtig godt af jer!

Skøn dag til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Kirk Hedegaard lavede de perfekte…

Kirk Hedegaard lavede de perfekte rammer for vores søns konfirmation. Dejlig mad, god betjening og et fantastisk lokale. Kan varmt anbefales herfra.

21 aprile 2023

Hej Lisbeth.
Tusind tak for de rosende ord og de 5-stjerner. Dem sætter vi meget pris på!

VI er glade for, at alt var som det skulle være! I ønskes et stort tillykke med jeres søn.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt lokale og lækker tapas-anretning. g

Dejligt lokale med udsigt til skoven med nyudsprungne bøge og anemoner . Lækker og delikat tapas-anretning.
Sød og serviceminded betjening .

16 aprile 2023

Hej I M Koch.
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Vi er super glade for, at I nød maden og at det hele smagte!

Dejlig dag til dig!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più