Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores søns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gæ... Leggi di più
Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Leggi di più
Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi længe har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver
Informazioni di contatto
Odensevej 90, 5260, Odense S, Danimarca
- 61 13 26 89
- info@kirkhedegaard.dk
- kirkhedegaard.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Dejlig julefrokost med lækkert mad og…
Dejlig julefrokost med lækkert mad og masser af det :-)
Nemt at varme og tiderne passer

Risposta di Kirk Hedegaard
God og hurtigt tilbagemelding på…
God og hurtigt tilbagemelding på mail.vi havde bestilt klassisk julemenuen maden var god eneste minus var at vi manglede citroner til rejer 😉

God julemenu 👍
Maden kom til tiden. God vejledning til de retter, det krævede det. Nemt at få arrangeret rækkefølgen i menuen.
Menuen var helt ok, alle var godt tilfredse.

Rigtig lækker klassisk julefrokost
Rigtig lækker klassisk julefrokost, vi vender tilbage igen næste år.

Risposta di Kirk Hedegaard
uden tvivl det ringeste firmamad jeg…
uden tvivl det ringeste firmamad jeg nogen sinde har fået. Det er super kedeligt, nogen gange decideret underligt, men heldigvis er der ikke ret meget af det

Fantastisk bryllupsfest
Kirk Hedegaard stod for vores bryllup i skovkanten - vi ønskede et helt uformelt, stille og roligt bryllup med plads til alle børn, men samtidig med god mad og i skønne omgivelser.
Kirk Hedegaard levede mere end op til forventningerne.
Vi fik serveret det skønneste mad, af skønt personale og omgivelserne var helt perfekt.
Vi kunne ikke have ønsket os noget anderledes.

Risposta di Kirk Hedegaard
Perfekt familieweekend med privat dinner
Rasmus og Kristina fra Kirkhedegaard stod traditionen tro for vores familieweekend i Nakkebølle Jagtgaard. Som sædvanlig fantastisk mad, fantastiske vine. Alt igennem en perfekt oplevelse.

Risposta di Kirk Hedegaard
Lækkert mad og rigeligt af det hele.
Lækkert mad og rigeligt af det hele.
Blev leveret som lovet.

Risposta di Kirk Hedegaard
Fantastisk mad og meget professionel…
Fantastisk mad og meget professionel behandling lige fra første kontakt til arrangementets gennemførelse.

Risposta di Kirk Hedegaard
Som sædvanligstrålende madoplevelse var både madoplevelsen og…
Som sædvanlig var både madoplevelsen og service helt i top.

Risposta di Kirk Hedegaard
Maden var lækker men der var tomme fade…
Maden var lækker men der var tomme fade og der manglede brød inden alle havde fået. Nok svært at følge med når der kun er en til at servere. Lokalerne er hyggelige. Betjeningen var god.

Risposta di Kirk Hedegaard
Iderige og fleksible løsninger på catering
Kirk Hedegaard var meget imødekommende og fleksible i forhold til at tilpasse deres oprindelige tilbud til vores behov og budget. De fandt fine løsninger på specielle behov som vores veganske gæster havde, og løste også udfordringen med en glutenallergiker iblandt os.
Det endte med en fantastisk velsmagende og varieret vegetarisk menu som gjorde stor lykke blandt vores gæster.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.