Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores søns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi længe har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di catering
  2. Sala polivalente

Scritti dall'azienda

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og kompetent betjening både i…

Venlig og kompetent betjening både i telefonen ved bestilling og senere ved afholdelse af arrangementet i jeres selskabslokaler.

7 luglio 2023

Hej Ruth

Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på. Vi er glade for, at I har været tilfreds med hele forløbet.

Rigtig god sommer

Valutata 5 stelle su 5

Super lækker mad oplevelse!

Super lækker mad oplevelse!
Kirk Hedegaard lytter til vores ønsker og laver maden på et gastronomisk højt niveau!

3 luglio 2023

Hej Lise

Tusind tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard. Vi er glade for, at alt var som det skulle være og at maden smagte.

Trykhed og tillid

God, venlig betjening ved ordreafgivelse. Præcis levering. Super lækker mad! Tak 🙏

29 giugno 2023

Risposta di Kirk Hedegaard

Tusind tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard. Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 5-stjerner, dem sætter vi meget pris på! Vi er glade for at det hele smagte!

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste brunch man ku ønske sig …

Den bedste brunch man ku ønske sig Fine råvarer, stort udvalg og alt smagte fantastisk, en virkelig fin brunch, den fik ros af alle.5 stjerner fra os.

26 giugno 2023

Hej Anni

Valutata 3 stelle su 5

Det var en rigtig god betjening dejlige…

Det var en rigtig god betjening dejlige omgivelser og god mad.Sovsen var rigtig god.
Vi kunne dog godt ønske os der var mere hovedret kød kartofler .
Vi havde 5 unge mennesker med og de var slet ikke mætte.
Bortset fra det, var det hele fint

26 giugno 2023

Hej Tina.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at I ikke har oplevet at der var nok kød og kartofler. Vi hører ofte fra vores gæster, at der er rigeligt med mad. Vi håber selvfølgelig, at I tog fat i tjeneren på dagen, så de var opmærksomme på dette.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt sted og utrolig lækker…

Dejligt sted og utrolig lækker frisklavet mad.
Derfor 5 stjerner

1 luglio 2023

Hej Else-Marie

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 5-stjerner, dem sætter vi meget pris på! Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Bare altid i orden

Bare altid i orden, god og lækker mad og god service

20 giugno 2023

Risposta di Kirk Hedegaard

Tusind tak for de fine ord og tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard! Vi er glade for, at I har været tilfredse med hele processen, og vi glæder os til at levere mad til jer en anden gang igen!

Valutata 2 stelle su 5

For sen levering

De glemte halvdelen af maden ved levering. Jeg ringede og fik maden med ca. 45 minutters forsinkelse. Ingen kompensation. Maden var rimelig, dog var oksemørbraden stegt for meget.

24 giugno 2023

Kære Kirsten.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af, at der var mangler i din levering. Det skal selvfølgelig ikke ske, og dette er en fejl fra vores side.

Vores chauffør kom ud så hurtigt han kunne efter du havde snakket med vores kollega ang. dine mangler, så I fik alt hvad der var bestilt.

Vi havde en god dialog i lørdags telefonisk, hvor du gav udtryk for, at alt var i orden, derfor er vi selvfølgelig utrolig ked af de 2-stjerner, da problemet blev løst på dagen.

Du er velkommen til at kontakte os på info@kirkhedegaard.dk for videre dialog.

Valutata 5 stelle su 5

Super god kommunikation og aftale…

Super god kommunikation og aftale omkring maden, levering og aflevering af service. Super lækker mad - og meget af den! Hurtig og serviceorienteret.

20 giugno 2023

Hej Malene.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard! Vi er glade for, at I har været tilfredse med hele processen, og glæder os til at levere mad til jer en anden gang igen!

Lækker og flot buffet

Veltilberedt og flot anretter buffet til en fin pris.

16 giugno 2023

Hej Conny.

Savnede en menubeskrivelse

Savnede en menubeskrivelse, ellers perfekt

13 giugno 2023

Hej Peter.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Dejligt at invitere gæster, uden at skulle lave maden! Så er fokus på gæsterne og hygge - og ikke i køkkenet. Det fungerede godt.

30 maggio 2023

Hej Camilla.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak fordi i bestilte catering fra Kirk Hedegaard!

Vi er glade for, at vi kunne være behjælpelige, så alt jeres fokus kunne være på jeres gæster! Vi glæder os til at lave mad til jer igen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted med sødt personale!

Mine gæster og jeg havde en helt perfekt dag i de skønne rammer med god mad og den sødeste tjener! Med velkomst i den solrige gård startede festen helt perfekt, inden vi satte os til bords og nød den mega lækre brunch! Jeg vil virkelig anbefale det til alle, som ønsker at holde en stressfri fest i hyggelige omgivelser, hvor alt bare spiller!

10 giugno 2023

Hej Lærke.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord om Skovkanten.

Vi er glade for, at alt var som det skulle være, og at I havde en skøn dag! Vi glæder os til at se jer en anden gang igen.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service.
Der bliver lyttet til ønsker og vejledt på bedste vis.

22 maggio 2023

Risposta di Kirk Hedegaard

Mange tak for de 5-stjerner! Og tak for de pæne ord!

Vi er glade for at I valgte catering hos Kirk Hedegaard og håber på at se jer igen.

Rigtig god dag

Fantastisk mad

Fantastisk mad - virkelig høj kvalitet!
Og mere end rigeligt 👍

29 maggio 2023

Hej Anton
Mange tak for de 5-stjerner og sikke en dejlig ros.

Dejlig dag til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har den oplevelse at de formåede at…

Vi har den oplevelse at de formåede at gi os de mest fantastiske omgivelser.
Børnebørn kunne lege ude
Maden til børnene sad lige i øjet
Det er et sted vi vil komme igen

22 maggio 2023

Hej Mugge
Mange tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi rigtig meget pris på.

Vi er glade for at alt var som det skulle være, og at omgivelserne samt maden var lige som ønsket.

Vi ser frem til at servere for jer igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget lækker mad og stor ros fra…

Meget lækker mad og stor ros fra gæsterne

16 maggio 2023

Hej Nina!

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at alt var som det skulle være og at det hele smagte!

Valutata 5 stelle su 5

Super dejlig mad og betjening

Super dejlig mad og betjening. Kunne ikke være bedre

17 maggio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più