Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Leggi di più
Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores søns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gæ... Leggi di più
Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Leggi di più
Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi længe har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... Leggi di più
Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver
Odensevej 90, 5260, Odense S, Danimarca
- 61 13 26 89
- info@kirkhedegaard.dk
- kirkhedegaard.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Yderst lækkert og delikat
Det var en yderst lækker Nytårs menu vi fik. Der var tilpas mængde.
Maden smagte virkelig lækkert.
Mørbrad var mør og smeltede nærmest i munden.
Alt var helt igennem perfekt.
Kan varmt anbefales.
Alt mad var yderst præsentabel.

Lækker menu
Jeg bestilte nytårsmenu til to personer. Virkelig lækker mad, mørt kød og lækkert tilbehør
Nemt at anrette, god instruktion.
Der var rigeligt.

Spændende og godt tilberedt
Det er altid spændende, når vi henter vores kasse med nytårsmenu. Det er god tillavet og sorteret så man kan gå i gang, efter hvad man nu har valgt.
Afhentning i Nyborg er perfekt. vi benytter os tit af maden fra Kirk Hedegaard.

Risposta di Kirk Hedegaard
Perfekt mad til vores middag.
Perfekt mad til vores middag.
Som det altid er: "perfekt" :-)

Risposta di Kirk Hedegaard
God mad der var let at anrette.
God mad der var let at anrette efter opmærkning og medfølgende instruks. Ligeledes let og hurtig ekspedition ved afhentning.

Virkelig lækker 6-retters nytårs menu
Virkelig lækker 6-retters nytårs menu, alt var nemt at gå til. Tilberedningen minimal og let forståelig

Risposta di Kirk Hedegaard
Udsædvanlig flot oplevelse lige fra…
Udsædvanlig flot oplevelse lige fra bestilling til afhentning af de bestilte Nytårsmenu.
Denne var yderst delikat og veltilberedt, nem at arrangerer i hjemmet uden " kok".

4-retters nytårsmenu
Maden var fantastisk, men der manglede en bøtte med min dessert. Heldigvis tjekkede jeg lige det hele, inden jeg var nået ret langt og kørte tilbage og fik min dessert. Havde den været der fra starten, havde jeg givet 5 stjerner.

Lækker menu
Lækker menu. Velsmagende og varieret.
Nem og tydelig instruktion til anretningen.
Rasmus Kirk og personalet er altid flinke, søde og professionelle i deres fag. God oplevelse!

Risposta di Kirk Hedegaard
Dejlig Nytårsmenu med nem afhentning og…
Dejlig Nytårsmenu med nem afhentning og god vejledning, kan varmt anbefales

Risposta di Kirk Hedegaard
dejligt nemt at anrette og fint med…
dejligt nemt at anrette og fint med farver. vi havde overvurderet vores appetit så det var for meget men det ved vi til næste gang.

Nytårsmenu
Vi har fået en super lækker Nytårsmenu, som var nem at varme efter en udførlig vejledning og en super beskrivelse af hvordan den skulle anrettes.
Kan varmt anbefale andre menuer fra KirkHedegaard

Risposta di Kirk Hedegaard
En fremragende smagsoplevelse at nyde…
En fremragende smagsoplevelse at nyde denne nytårsmenu! Det har været en fornøjelse at opleve den samme fornemme standard som vi har oplevet i den tidligere madklub i Teglværkskoven!
Prima råvarer og fornem tilberedning!

Maden var fin
Maden var fin, smagte dejligt, men vejledningen havde vi lidt besvær med!

Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad, alt var som aftalt og maden blev leveret til den aftalte tid.
Jeg kan varmt anbefale K.H til andre.