Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Leggi di più
Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Leggi di più
Ik had via bol.com een Survival Kit van kiraal besteld, maar daarin ontbrak een vuurstarter die er wel in zou moeten zitten. Na email naar kiraal werd deze alsnog opgestuurd, maar is nooit aangekome... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd
Snel geleverd, wel wat problemen met contact krijgen met de app. Kreeg geen code toegestuurd. Maar uiteindelijk deet hij het en super tevreden zij mijn vriendin
Ik wil de firma Kiraal bedanken
Ik wil de firma Kiraal bedanken voor de prettige afwikkeling van een buiten de garantie vallend mankement aan mijn horloge. De compensatie is zeer gewaardeerd.
Nieuw pennetje
We waren het pennetje kwijt van de tekentablet, een nieuwe pen werd snel en kosteloos naar ons opgestuurd. Dochter weer blij met een complete tekentablet!
The product is send again after telling…
The product is send again after telling the service i did not recieve it , so i'm happy
Its a watch band.
Bestelling van tweede kerstdag nog niet…
Bestelling van tweede kerstdag nog niet ontvangen en nu nog steeds niet wordt gezegd dat post nl het druk heeft en tot dinsdag moet afwachten nu twee dinsdagen verder en nog niks ontvangen ik hoop dat nog aan komt
Is dit horloge wel accuraat?
De stappenteller werkt niet goed. Als ik naar de badkamer loop en mijn handen was heb ik misschien 40 stappen gezet, maar het horloge telt er minstens 120. Als ik ‘‘s avonds een avondje bankhang wordt dat al als slaap geteld. Ik vraag me dan ook af of de rest wel accuraat is?
Retourzending goed afgehandeld en nieuwe gestuurd. Mooie voerbak!
Ik had besteld via Bol.com, maar daar hebben ze wrs een retourzending (defect) niet gecheckt en deze gewoon naar mij gestuurd. Dus deze moest natuurlijk retour. Ik heb via Kiraal direct het probleem verteld en zij hebben direct een nieuwe gestuurd! Deze was perfect! Mooie voerbak. Ik ga hem wel eerst behandelen om het hout mooi te houden.
Wat werd ik vlot geholpen en een super goede service
Wat werd ik vlot geholpen: een snelle levering, mooi product, nette prijs en een hele prettige klantenservice. Ze denken mee als er een onderdeel (bijvoorbeeld een bandje) kapot gaat.
Ben erg blij dat ik dit product hebt en een nieuw bandje heb gekregen. Heel erg bedankt
Eerste bestelling is niet aangekomen
Eerste bestelling is niet aangekomen. Na meerdere telefoontjes de 2e bestelling na ca, 14 dagen ontvangen.
Snelle feedback op mijn vraag.
Snelle feedback op mijn vraag.
Correcte en snelle levering
Heel blij met mijn smartwatch!
Heel blij met mijn smartwatch!
Kreeg ook geen bevestigingsmail om mijn account te activeren. Ik kon wel alles in instellen en de watch werkt ook prima zonder account aanmaak.
Heb contact gehad met Kiraal omdat post.nl aangaf dat mijn pakje geleverd was maar dat was (nog) niet zo.
Kreeg snel antwoord en advies en is goed gekomen.
Goede service dus ook!
Ik had per ongeluk 2 keer hetzelfde…
Ik had per ongeluk 2 keer hetzelfde besteld en betaald, maar dit werd onmiddellijk recht gezet en terug betaald, dus zeer tevreden over de service.
Jammer genoeg krijg ik op de plaats waar de achterkant van de smartwatch is precies een brandwonde, dus heb ik het maar 4 dagen kunnen gebruiken...
Blij met de nieuwe horloge band
Zeer goede service
Ik had in maart een Kiraal charge gekocht. in december doet opeens het horloge niet meer. de rest werkt nog perfect. Na contact met de klantenservice nieuwe horloge gekregen. Ben super blij.
Vlugge en correcte levering
Vlugge en correcte levering. Twee prachtige uurwerken die perfect werken.
Dankjewel Kiraal