Richard.. team Alkmaar wat ben jij een gooie, sympathieke en vooral kundige man. Je weet precies waar je over praat en luistert goed naar de klant. Geeft tips en uitleg waarom bepaalde keuzes beter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Je kan eerst rustig de keuken opstellingen en materialen bekijken zonder opdringende verkopers. Wij hebben later George er bij gehaald voor informatie en een tekening laten maken. Dat ging op een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij kwamen binnen en George gaf een warm welkom. Hij liet ons rustig ons gang gaan, wel wat te drinken aangeboden. Na het rondkijken richting George waar wij netjes een visitekaartje kregen. Totaal ni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn in Alkmaar geweest en hebben een gesprek gehad met George Smit. Heel gezellig, maar ook zeker deskundig. We hebben alles netjes uitgetekend gekregen en waar mogelijk in de showroom bekeken. H... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Pettemerstraat 6, 1823 CW, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Vrijdag is onze keuken geplaatst. Wat is ie ontzettend mooi geworden, precies zoals hij is in de gedetailleerde 3D tekeningen die George voor ons had gemaakt in de winkel. Onze ervaring was al supergoed. We hebben ruim 3 uur aan tafel gezeten maar in een hele prettige, gezellige en ongedwongen sfeer! Regelmatig werd ons gevraagd of we nog iets wilden drinken of eten. Echt heel erg gastvrij! De monteurs waren ook erg correct en vakbekwaam! We gaan zeker nog vele jaren plezier hebben van onze keuken! Ben je in de markt voor een keuken dan is ons advies om zeker Keukenstunter Alkmaar te bezoeken!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
George Smit van Keukenstunter Alkmaar heeft mijn denkbeeldige droomkeuken, met verbeteringen, op papier weten te kunnen zetten! Geweldig zoals hij met je meeleeft en meedenkt! Nogmaals bedankt voor je geweldige energie, behulpzaamheid en meedenkendheid! Rachid bedankt voor je tips!!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Vandaag onze keuken uitgezocht in Filiaal Alkmaar en ook gelijk besteld. Mede door Jelle Is het onze droomkeuken geworden. Zij heeft ons geweldig bijgestaan en ons goede adviezen gegeven. De apparatuur is van hoge kwaliteit goede kwaliteitsmerken en scherpe prijzen. Ook werden we continu bedient met drankjes en hapjes, en zelfs werden we voorzien van heerlijke tosti's. Nou voor ons een dikke 10. Cees en Manja

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Niet alleen Keukenstunter-Alkmaar zelf heeft ons goed geholpen.
Met name ook Dennis van de "The Floor & design company" heeft fantastisch werk verricht bij het installeren van de keuken in ons oude pand.
Alle problemen die zich voordeden opgelost.
WE kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!!!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Ik ben geholpen door Silvan bij Keukenstunter Alkmaar en hij was heel klantvriendelijk. Hij liet van alles zien en nam ook de tijd om een leuke keuken te ontwerpen. Het maakte hem niet uit dat hij na sluitingstijd langer door moest werken om een mooi eindresultaat te krijgen. Hij gaf duidelijke informatie, waar ik als klant erg veel aan had. Bij een vervolgafspraak om de keukenopstelling bij te stellen en na akkoord te bestellen werd ik ook netjes verzorgd met koffie, frisdrank en een tosti. Met andere woorden ben ik zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van de verkopers van deze vestiging.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Geweldig bedrijf. Vriendelijk, gastvrij en meedenkend vanaf het begin tot het eind. Onze badkamer hebben we aan de andere kant van het pand gekocht (bij Sanistunter) wat ook al top was, maar ook alle lof voor Silvan en de rest van het Keukenstunter Alkmaar team.
Vanaf het eerste gesprek tot tijdens en na de montage van de keuken zijn we perfect geholpen. Meerdere keuze gesprekken gehad mbt materiaal, kleuren en apparatuur. Hier wordt uitgebreid de tijd voor genomen. De levering van de keuken wordt tijdig gecommuniceerd door het transportbedrijf, zodat je weet wanneer je je keuken kunt verwachten. De monteur komt 1 dag later alles netjes installeren en was binnen ook binnen 1 dag alweer klaar. Keuken stond dus razend snel en ook nog is netjes en volledig afgemonteerd.
Kortom: de 5 sterren zijn dik verdiend!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Voor de Montessorischool in Beverwijk hebben zijn we hartelijk ontvangen door George Smit. Samen hebben gekeken naar praktische oplossingen voor de keuken zodat deze mooi en praktisch is. Dit is naar alle tevredenheid gelukt.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Ontzettend vriendelijk geholpen door Jelly en haar collega's van vestiging Alkmaar. Jelly is absoluut geen opdringerige verkoper, nam alle tijd om onze wensen door te spreken en voorbeelden te laten zien. Later zijn we nog eens teruggekomen voor de puntjes op de i, waarbij we een lekker stukje apfelstrudel kregen. Keuken voor een scherpe prijs gekocht. Alles is uit onze handen genomen en we zijn onwijs benieuwd naar de levering van de keuken.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Bij Keukenstunter in Alkmaar geweest, George heeft ons geholpen. Een ontzettend warme en fijne ervaring. Wordt goed met ons meegedacht, zijn zeer flexibel in de oplossingen en je wordt echt gehoord. Zelfs op zondag staan ze klaar voor je.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Vandaag 19 januari 2024 heb ik samen met George in Alkmaar in een to the point gesprek mijn definitieve keuken besteld en de datum afgesproken voor montage. Alles verliep in een zeer open en vriendelijk gesprek en met de juiste aandacht voor mijn wensen en vragen naar aanleiding van de voorlopige keuze van de keuken en haar apparatuur gedaan eind 2022. Daarnaast werd ik vakkundig geadviseerd met betrekking tot mogelijke veranderingen en verbeteringen voor de keuken. Alles werd opnieuw perfect gedocumenteerd en uitgewisseld via de mail. Ik ben uiterst tevreden met de geboden inzichten hulp en demonstraties in de winkel en de tijd genomen om te komen tot een keuken voor mijn nieuwe flat in mei 2024.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Fijn geholpen door George in filiaal Alkmaar. Er werd goed naar ons geluisterd en ruim tijd genomen om al onze wensen in acht te nemen.
We kijken uit naar het eindresultaat, maar de service was al top!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Wat een fijne ervaring gehad vandaag in Alkmaar, met een heel goed gevoel zijn we de deur uitgelopen.
Geen prijsspelletjes, je niet onnodig laten wachten en druk opleggen.
Zó kan het dus ook!
Er wordt met je meegedacht en ze zijn transparant, blijven zelfs langer doorwerken zodat je tevreden de deur uitgaat. Je merkt dat de medewerkers plezier hebben in hun werk. Dankjewel Silvan Rikkelman en George Smit

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Vandaag een verrassend fijne begeleiding gehad bij Keukenstunter Alkmaar door Silvan Rikkeman en George Smit voor het samenstellen van een nieuwe keuken. Ze namen echt uitgebreid de tijd voor een goed ontwerp en alle keuzes die daarbij komen kijken. Superblij met het eindresultaat en de actie van 50% korting in de maand januari. Daarnaast viel me op dat er een hele fijne onderlinge sfeer heerste bij de medewerkers. Ik voelde me echt klant.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Bij Silvan geweest in de showroom, Keukenstunter Alkmaar, heeft ons uitstekend geholpen met de complexe ruimte, gaf ons veel vrijheid om alles zelf uit te kiezen, nam ons goed mee bij elke stap die nodig was bij de aankoop van de keuken. De kennis die hij van keukens heeft is enorm en hebben we veel aan gehad. Onze dank is groot, wij kunnen niet wachten op onze nieuwe keuken!!!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Laatst liepen wij na de zoveelste keukenwinkel binnen bij Keukenstunter, direct een hartelijk ontvangst, goede uitleg en super speelhoek voor de kids. Vandaag fijn geholpen door George, hij nam alle tijd voor ons en alle opties werden rustig doorgenomen. Hangt een fijne sfeer in de winkel en de uitleg is helder. Nu in afwachting van onze prachtige toekomstige keuken.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Waarom loop je naar binnen bij de Keukenstunter in Alkmaar …. omdat we eerst bij de Sanistunter waren die in het zelfde pand zit. Gewoon even een eerste oriëntatie rondje sanitair. De sfeer was er echter gezellig en gemoedelijk en zo raakten we in goed gesprek. Daarom durfden we het wel aan om ook een rondje bij de Keukenstunter te maken en zijn we langs die vreselijke uitstraling buiten op het pand gelopen en daar naar binnen gegaan. Bovendien wilden wij graag Neff apparatuur en daarvoor ben je bij de Keukenstunter op de juiste plek.
Daar hadden we een afspraak met George Smit waarmee we in 2 gesprekken een prachtige keuken hebben samengesteld voor de beschikbare ruimte die we in ons huis hebben. In een fijne samenwerking, met goeie input op de juiste momenten van George, een gave keuken opgebouwd en uiteindelijk tijdens het derde gesprek overgegaan tot de aankoop.
Wij kijken uit naar het plaatsen van de keuken en hebben daar alle vertrouwen in door de gedane beloften.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
15 september was het eerste contact met Sjors Smit in Alkmaar. En nu…7 december is onze keuken geplaatst. We zijn vanaf begin tot eind goed begeleid.
Alle gemaakte afspraken werden nagekomen.
Complimenten voor de monteurs. Zij leverden vakkundig maatwerk. Alles klopte. We zijn heel blij met ons nieuwe kookeiland.
Familie Boersma

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Goede en prettige uitleg van Silvan over de verschillende keukens. Uiteindelijk de keuken gevonden passend bij ons budget. Heel blij en tevreden! Keukenstunter is een aanrader!

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Top ervaring met Silvan en Sjors in Alkmaar. Een prachtige keuken met alle luxes die wij voor ogen hadden. Naast een ontzettend gezellige middag ook zeer kundig advies gekregen en dat nog voor een prijs die ruimschoots binnen ons budget viel.

Risposta di Keukenstunter - Alkmaar
Geweldig geholpen in de showroom door George & Silvan in het filiaal van de Keukenstunter Alkmaar.
Wat een mooie keuken is het geworden!
Dank hiervoor mannen!