Keukenstunter - Alkmaar Recensioni

TrustScore 5 su 5

Pettemerstraat 6, 1823 CW Alkmaar, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Richard.. team Alkmaar wat ben jij een gooie, sympathieke en vooral kundige man. Je weet precies waar je over praat en luistert goed naar de klant. Geeft tips en uitleg waarom bepaalde keuzes beter... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Je kan eerst rustig de keuken opstellingen en materialen bekijken zonder opdringende verkopers. Wij hebben later George er bij gehaald voor informatie en een tekening laten maken. Dat ging op een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij kwamen binnen en George gaf een warm welkom. Hij liet ons rustig ons gang gaan, wel wat te drinken aangeboden. Na het rondkijken richting George waar wij netjes een visitekaartje kregen. Totaal ni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Pettemerstraat 6, 1823 CW, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hoge klantvriendelijkheid

Richard is een echte vakman en kijkt goed naar de indeling van de keuken. Hij en Silvan gaven goede tips en luisterden naar wat wij wilden. Grote klantvriendelijk en prachtige materialen waar je uit kunt kiezen.
Ook gelijk goed geholpen door Xander van de Sanistunter in het aangrenzende pand in Alkmaar.

3 ottobre 2024

Beste familie Hardebol,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Ontzetten goed geholpen door George

Ontzetten goed geholpen door George. Hij dacht goed mee en heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd. Erg vriendelijk en professioneel. Onze droomkeuken gekocht, nu nog wachten tot hij geplaatst wordt! Bedankt George!

29 settembre 2024

Beste Nojin,

Valutata 5 stelle su 5

Keukenstunter Alkmaar in een woord helemaal top

Wij waren opzoek naar een keuken voor in ons nieuwe huis en zijn zeker geslaagd bij keukenstunter in Alkmaar. We zijn erg goed geholpen er werd veel aandacht aan ons besteed en werden we goed verzorgd ook werd er al voor uit met ons mee gedacht en was er al een opzetje gemaakt door George. Dat resultaat liep uit op de perfecte keuken voor onze nieuwe woning erg bedankt George voor de goeden service en gezelligheid bij keukenstunter Alkmaar.

5 settembre 2024

Beste Luca,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Locatie Alkmaar.

Locatie Alkmaar.
Aanrader om hier je keuken te kopen.
Wij zijn heel fijn geholpen door Silvan. Geen opdringerige verkoper. Hij neemt de tijd voor ideeën zonder dat je direct ergens aan vast zit. Hij denkt met je mee en geeft een eerlijke mening.
Tussendoor krijg je van collega Sjors een bak koffie, thee of glas water/frisdrank.
Kortom echt een aanrader om hier je keuken te kopen!

4 settembre 2024

Beste Denise,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Top ervaring bij KeukenStunter Alkmaar

Top ervaring bij KeukenStunter Alkmaar. Goed en prettig geholpen door zowel Silvan als George! Vakkundig, meedenkend, vriendelijk, geduldig. Duidelijke 3-d tekeningen, waardoor je een goed beeld krijgt. Je voelt je welkom! Kortom 5 sterren!

20 agosto 2024

Beste,

Onze ervaring met Keukenstunter Alkmaar

We zijn door verkoper Silvan kundig en vlot geholpen
Eerst is hij bij ons thuis gekomen om een indruk te krijgen wat er van onze kleine keuken te maken viel
Een paar keer zijn we daarna in de winkel in Alkmaar geweest
Eerst alles vakkundig door hem getekend en na een paar wijzigingen tot een mooi resultaat gekomen
Heel tevreden mee
Duurt nog wel een paar maanden, maar zal vast geweldig mooi worden en met meer ruimte om alle keukenspullen goed op te bergen

Silvan omschrijven wij als een vriendelijk en geduldige man die zijn vak goed verstaat

1 agosto 2024

Beste Marian,

Hele prettige ervaring bij Keukenstunter Alkmaar

Zeer fijne en positieve ervaring gehad bij Keukenstunter in Alkmaar. We zijn geholpen door Silvan die in alles heel goed meedacht, adviseerde en onze wensen erg mooi in zijn ontwerpen heeft doorgevoerd. Ook hier geen opdringerige verkoop, maar in een hele relaxte en prettige sfeer wordt alle tijd voor je genomen.
Kortom kan Keukenstunter in Alkmaar iedereen aanraden!

29 giugno 2024

Beste Marc,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Alvast heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Valutata 3 stelle su 5

Neem een leverancier die ook zelf plaatst. Dus niet de keukenstunter

Na een zeer fijn en leuk aankooptraject in het filiaal Alkmaar (Dank George) kwam op 9 mei 2024 de nieuwe keuken. Helaas was de monteur van de Firma Verweij niet de beste monteur die ze hadden kunnen sturen.

Met een oplever lijst van uiteindelijk 21 punten wordt je niet echt blij. Na wat miscommunicatie ook van onze kant (je bent wat ongeduldig met 21 probleempunten) uiteindelijk alles wel (bijna) goed opgelost. Dit ook omdat bij het direct oplossen van wat lekkage een monteur langs kwam van FDC die ons een vertrouwt gevoel gaf en sprak en dacht in oplossingen. Na onderling overleg ging de Keukenstunter akkoord met het oplossen van de problemen door FDC en die heeft het uitstekend gedaan.

Heb je dan spijt van je aankoop, ja een beetje wel, ook omdat niet alles top aanvoelt aan materialen en dingen die we hebben aangeschaft terwijl we toch een stevige prijs hebben betaald. Wel erg tevreden over onze Neff apparatuur, maar die hadden we zelf al uitgezocht.

De mensen van het filiaal en de "servicemonteur" hebben het uiteindelijk prima opgelost al hadden ze van het filiaal wel even wat kunnen laten horen nadat ik had aangegeven akkoord te gaan met de oplevering. Zie dat maar als een gemiste kans.

Maar mijn tip, koop een keuken bij een bedrijf die hem ook bij je plaatst, koop A-merk spullen en kijk echt hoe alles er in de showroom uit ziet en aanvoelt (Maak een foto van de kleinste details), wordt je ook niet verrast thuis.

Johan

2 luglio 2024

Super ervaring bij keukenstunter Alkmaar

Wij hebben bij de keukenstunter in Alkmaar onze droom keuken gevonden
We werden fijn en vriendelijk geholpen door Silvan
We hebben onwijs gelachen

Raad iedereen aan om langs te komen
In Alkmaar

5 luglio 2024

Beste Kaylee,

Nieuwe keuken

Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Keukenstunter Alkmaar. Silvan heeft ons zeer deskundig geholpen. Hij heeft meegedacht in alle facetten van de keuken. Van apparatuur, tot kleurstelling en van de grote indeling tot de kleinste details. Hij heeft de tijd genomen om met ons mee te denken en de keuken steeds weer op onze wijzigende wensen aan te passen. We zijn erg blij met de wijze waarop we geholpen zijn.

11 giugno 2024

Beste Maartje,

Goede ervaring in Alkmaar

Wij zijn in Alkmaar geweest en hebben een gesprek gehad met George Smit. Heel gezellig, maar ook zeker deskundig. We hebben alles netjes uitgetekend gekregen en waar mogelijk in de showroom bekeken. Hij luisterde goed naar onze wensen. Met een blij gevoel de winkel uitgegaan.

21 giugno 2024

Beste Mireille,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken!

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

En weer een tevreden klant Keukenstunter Alkmaar

Nadat we de keuken hebben gekocht bij Silvan Rikkelman Keukenstunter Alkmaar kon het wachten beginnen tot de afgesproken datum van levering. De keuken werd op de datum afgeleverd en werd voorzichtig bij ons in huis gezet. Huis bom vol met dozen. Tijdens het uitpakken van de keuken waren er een paar delen beschadigd (tijdens transport) en werd zonder problemen door servicemonteur Marc Kerste Keukenstunter Alkmaar tot volle tevredenheid opgelost. Al met al hebben we een erg mooi eindresultaat en zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

7 giugno 2024

Beste Richard,

Prima ervaring bij Keukenstunter Alkmaar

We zijn bij Keukenstunter Alkmaar geweest waar we buitengewoon goed geadviseerd zijn door George Smit.
Het was best een lange zit om alles goed uit te zoeken, in te tekenen en uit te rekenen maar daarbij werden we meerdere malen van koffie en thee voorzien. We hebben al onze wensen kenbaar gemaakt en daarbij werd aan de hand van ons budget een mooie keuken samengesteld die ook echt aan al onze wensen voldoet. Een paar weken later, na het inmeten door de man die de keuken gaat plaatsen, was er nog een tweede gesprek waarbij alles nog eens gefinetuned werd en we na wat nachtjes erover geslapen te hebben nog wat kleine aanpassingen hebben gedaan. Door deze opzet heb je ook daadwerkelijk de kans om er nog even goed over na te denken, zodat je ook echt de juiste keuzes maakt. Dit alles is op een heel prettige en laagdrempelige manier door George vertaald naar onze droomkeuken. Zeer tevreden dus, een aanrader!

29 maggio 2024

Beste Peter,

Heel blij

Vandaag zijn wij in Alkmaar geweest op zoek naar een keuken en badkamer.
We werden hartelijk ontvangen door Sjors en zijn goed geholpen door Silvian met het tekenen en ontwerpen van de keuken. Het was een fijn gesprek en we voelden ons erg op ons gemak. Birgit heeft ons geholpen met de badkamer. Ze gaf goede tips en dacht goed mee. Bovendien was het erg fijn dat we naar buiten gingen met een totaal plaatje. Dus eerst alle wensen en kleuren bepalen maar dus ook direct tekenen en een prijsberekening. Al met al zijn we geslaagd, hebben we een gezellige dag gehad en ook superblij met het resultaat en onze deal.

11 maggio 2024

Beste Lillian,

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze keuken door Nico Smit van…

Vandaag onze keuken door Nico Smit van Bouwtotaal Noordwijk geplaatst wat een geweldige vakman voor alle problemen wist hij wel een oplossing .
Keuken is heel mooi geworden bedankt team keukenstunter Alkmaar Nico Smit ook The Floor & Design company voor de mooie vloer.

26 aprile 2024

Beste Frank,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Prima geholpen

George van Keukenstunter Alkmaar heeft ons prima geholpen. We zijn zeer tevreden over zijn adviezen.

5 aprile 2024

Beste Ulla,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Valutata 5 stelle su 5

Nadat we in de prachtige showroom van…

Nadat we in de prachtige showroom van Keukenstunter in Alkmaar met verkoopadviseur Silvan Rikkelman, een schitterende keuken hebben gekocht, is deze inmiddels in onze woning geinstalleerd. Deze installatie werd in 1 dag gedaan zonder problemen. Het eindresultaat is nog veel mooier geworden dan de 3-D tekening al was!

11 aprile 2024

Beste Jan,

Valutata 5 stelle su 5

Silvan heeft ons ontzettend fijn…

Silvan heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de Keukenstunter in Alkmaar! Hij heeft de tijd voor ons genomen, naar ons geluisterd en eerlijke adviezen gegeven. Heel erg blij met de keuken die we hebben samengesteld.

1 aprile 2024

Beste,

Mooie prijzen!

Silvan nam alle tijd om met ons te zitten en om onze wensen waar te maken voor een te gekke prijs! Dit was in de keukenstunter in Alkmaar.

29 marzo 2024

Beste Nika,

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen, een fijne ervaring!

Wij hebben onlangs een keuken aangeschaft bij Keukenstunter in Alkmaar. George en Jelly hebben erg fijn meegedacht om uiteindelijk gezamenlijk tot een mooi ontwerp te komen. De puntjes op de i mogen niet ontbreken. Naast de kennis die men heeft werden wij erg gastvrij ontvangen. Absoluut een aanrader!

20 marzo 2024

Beste Tom,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken.
Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Groet, Team Keukenstunter

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più