Kamajispel Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar. Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Kamajispel är en svensk utvecklare, tillverkare och butik för mordgåtor och Escape Room-inspirerade sällskapsspel. Vi finns även som fysisk butik i Göteborg.

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Vi fann en annan möjligt lösning

Det sägs vara det svåraste och detta var de första vi inte löst, men vi fann en annan med bättre motiv som också kunde ha varit på plats och gjort det. Vi tyckte facit var mer ologiskt. Men vi hade som vanligt väldigt kul. Jag tror det står 5-1 till oss och det ska bli fler.

1 novembre 2025

Risposta di Kamajispel

Vad roligt att ni gav er på en av våra svårare mordgåtor! 🔎 Vi förstår att lösningen ibland kan väcka diskussion, och det är precis så vi vill att det ska vara. Det viktigaste är ju att ni hade roligt tillsammans, och det gör oss väldigt glada att ni vill spela fler i framtiden! 🙌

Mkt klurig

Mkt klurig. Vilken tankenöt med ett oroligt slut

1 novembre 2025

Risposta di Kamajispel

Vad roligt att höra, stort tack för din recension Lotta! 😊

Mordgåta

Roligt att kunna lösa ett mord gemensamt, inte som ett spel där man är motspelare. Krävs sammarbete

14 ottobre 2025

Tack för din recension Cecilia! 😊

Väldigt väl utvecklade spel

Väldigt väl utvecklade spel
För både ungdom och vuxna. Kul aktivitet att träffas runt!Snabba på
Att svara på Mail och mycket trevliga! Rekommenderar verkligen 🤩

19 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Tusen tack för din fina recension Lina! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både kundservice och produkterna. Tack! 😊

Fullkomligt älskar spelen härifrån

Fullkomligt älskar spelen härifrån!
Bra innehåll för en rimlig peng samt snabb leverans.

2 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack så mycket för din recension Ellinor! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd! 💛

Valutata 4 stelle su 5

Det senaste köpet är en kommande… Midsommargåta

Det senaste köpet är en kommande Julklapp till min 22 åriga dotter... hon har fått spel tidigare och tycker de är sjukt roliga.
Jag har en 12 årig Bonusdotter som otroligt smart och duktig i skolan, har bra kompisar m.m.
Kan något av dessa Gåtor var något för henne och hennes kompisar tro du/ni?

13 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Vad roligt att höra! Vi blir verkligen glada av att din dotter tycker spelen är så roliga! 💛
Våra mordgåtor är skapade för att kännas så verklighetstrogna som möjligt och därför har vi satt en rekommenderad åldersgräns på 15 år. Däremot jobbar vi just nu på en kommande gåta som kommer att passa bättre för barn, håll gärna utkik! 👀✨

Spelade Mordet på Åkern

Spelade Mordet på Åkern. Toppenbra spel att börja med, riktigt roligt tyckte alla inblandade.

2 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack Linda! Vad roligt att ni tyckte om spelet! 😊 Vi ser fram emot att höra om era framtida spelupplevelser! 🕵️‍♀️🔍

Otroligt roligt

Jag och dottern gör dessa tillsammans och vi har så roligt. Det är både tankenötter men med så mycket humoristiska inslag. Enda problemet är att tidningen tar slut för snabbt. Otroligt uppskattat.

8 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Tusen tack för din fina recension Niklas! 💛 Det gör oss så glada att höra att både du och din dotter tycker om våra spel! Stort tack!

Bra och snabb service

Bra och snabb service.
Kluriga mordgåtor att lösa tillsammans med vänner en mysig kväll.

30 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension Annika! Vi blir så glada att höra att både vår service och spel gav er nöje, tack! 💛

Positivt överraskad!

Har dragit mig för att köpa hidden reality mordgåtor.. Det känns dyrt för ett massproducerat spel man endast kör en gång och som man kan klara ut redan efter en kväll. Men ullared hade lite bättre priser, så vi provade "Mannen på åkern". Jag upptäckte ganska snart hur starkt mordgåtan engagerar hela gruppen och hur mycket omtanke som ligger bakom detaljer och bevismaterial. Vi jobbade som ett team och gick noga igenom alla ledtrådar och detaljer för att krama ut så mycket vi bara kunde från upplevelsen.

Enda negativa var att vi inte fick reda på att man faktiskt kunde ringa ev. Telefonnummer och gå in på hemsidor som dyker upp under utredningen. Vi gick igenom alla papper för se om vi missat detta, men det framgick bara i facit.. Så det kändes ju lite surt!

För att sammanfatta allt så skulle jag säga att man köper inte bara ett spel. Man köper en upplevelse som kommer engagera alla inblandade och testa gruppdynamiken. Man får en riktigt trevlig kväll som bjuder på både skratt, seriösa diskussioner, spänning och hjärnskrynkling.

Nu har jag beställt Midsommarmordet och sista fjällvandringen inför kommande spelkvällar med polarna. Nästa gång kommer vi inreda ett utredningsrum som taget ur en bäckfilm och ha en klädkod för att "lajva" som ett utredningsteam med drinkar, tilltugg och lite stämningsmusik.

Som ett tips till er andra så fick man en helt okej peng att sälja den använda utredningen på tradera!

12 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Wow, vilken otroligt fin och genomtänkt recension! Vi blir verkligen glada! Så kul att läsa hur Mannen på åkern engagerade hela er grupp och hur ni gick in i utredningen tillsammans. 💛

Vi förstår vad du menar kring informationen om telefonnummer och hemsidor, det kan såklart kännas surt om man missar. Det varierar lite mellan våra mordgåtor: i vissa står det tydligt när något går att ringa eller besöka, medan det i andra faktiskt är en liten kluring i sig som man ska lista ut. Många tycker det är extra kul när de lyckas upptäcka det på egen hand, men vi tar verkligen till oss din feedback och ska se över om det behöver förtydligas framöver. 🙏

Det låter också helt fantastiskt med era kommande spelkvällar! Att ni planerar att skapa ett eget utredningsrum med klädkod och stämningsmusik låter som den perfekta mordgåtekvällen. 🕵️

Tack igen för att du gav våra mordgåtor en chans och delade med dig så generöst av din upplevelse. 🔍

Valutata 5 stelle su 5

Vi valde ett lite svårare spel denna…

Vi valde ett lite svårare spel denna gången och det var också svårare. Men kul att köra hemma med kompisar. Och snabb leverans

26 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension Helén! Roligt att hör att ni gav er på ett av våra svårare spel! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Rekommenderaatt inte spala under resa med tåg/flyg

Funkar inte när man reser med tåg eller flyg för att man behöva använda telefonen. Såg fram emot att ha en sysselsättning under resan. Men där gick jag bet! :'(

30 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Hej Emma! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna över att spelet blev en besvikelse under din resa.

Vi har en nöjd kund-policy och om du känner att spelet inte var värt pengarna får du gärna höra av dig till oss på hemligheter@hiddenreality.se så hjälper vi dig med kompensation. ⭐️

Får en 5a fast vill ge 4,5

Får en 5a fast vill ge 4,5. Vissa mord är för långsökta. Satt 2/4 hittills. Kommer fortsätta köpa. Highway 56 var lite väl långsökt

12 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension och feedback! 🙏 Vad roligt att höra att du vill fortsätta spela våra mordgåtor även om vissa varit lite väl kluriga. Vi tar med oss din input 👍

Valutata 5 stelle su 5

Jätte roligt spel, ska absolut beställa mera 😻

Ja älskar ju kriminalserier, beck, wallander, svenska fall, i huvudet på en mördar o.s.v
Så nu känns de verkligen som att ja får lösa mitt egna fall, de är verkligen superkul 😻

30 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Åh vad härligt att höra! Perfekt ju om du gillar kriminalserier. Tack för din fina recension och vad kul att du vill beställa fler 🕵️‍♀️✨

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più