Kamajispel Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar. Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Kamajispel är en svensk utvecklare, tillverkare och butik för mordgåtor och Escape Room-inspirerade sällskapsspel. Vi finns även som fysisk butik i Göteborg.

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Klurigt

Trevligt, klurigt och roligt. Bra början med mannen på åkern. Det kommer lätt bli fler

8 novembre 2025

Vad glada vi blir av din recension Lena! Stort lycka till med framtida fall! 💛

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Kunde kanske vara en tydligare beskrivning av produkten på hemsidan. Det är ingen adventskalende med luckor utan en låda i ca A5 format med 24 kort märkta 1-24+kort med ledtrådar och facit. Blir spännande att testa.

9 novembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack så mycket för din recension, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva den! 💛
Vad bra att du lyfter beskrivningen, vi tar absolut med oss att den kan förtydligas så att det blir ännu tydligare vad som ingår och hur produkten är upplagd. Vi hoppas att du får en superrolig och spännande spelupplevelse! 🔍✨

Kul och klurigt!

Snabb leverans. Kul och klurigt spel. Som vanligt. 🤩

2 novembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din fina recension! 🤩 Så roligt att höra att du gillade spelet och att det lever upp till förväntningarna varje gång. Hoppas du får många fler kluriga stunder! ✨

mycket bra

mycket bra! midsommarmordet

31 ottobre 2025

Vad roligt att du gillade Midsommarmordet! Tack för din recension! 😊

Snabb leverans! Kan inte ge mer förrän i Januari

6 novembre 2025

Risposta di Kamajispel

Vad glada vi blir, tusen tack! 😊

Valutata 2 stelle su 5

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension Kristian! Vi förstår helt. Våra mordgåtor har en ungefärlig speltid på 2–4 timmar, så det är fullt förståeligt att energin kan dippa under spelets gång. Det är helt okej att när som helst avsluta och öppna facit, man behöver inte ha hittat alla indicier och bevis för att få veta lösningen. 😊

Sommarens succé!

Sommarens succé!
Jag har redan köpt fler för mysiga spelkvällar :)

3 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Vad glada vi blir av din recension, tusen tack Alexandra! 😊💛

Rekommenderar starkt!

Har köpt flera mordgåtor, spännande och hög kvalité på innehållet! Bra kundtjänst och extremt snabba på att skicka iväg beställningar!

21 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Tusen tack för din fina recension! Det gör oss så glada att du uppskattar både produkten och oss, teamet bakom :) Tack! 💛

Jätte kul

Jätte kul! Snabb leverans också! Perfekt🤩

29 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Åh vad roligt att höra att du är nöjd, tack Melina! 💛

Bästa mordgåtorna!

Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med uteslutningsmetoden; den mördaren vi valde kunde det lika gärna varit som den dom valt = urkasst.

21 ottobre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för recensionen! 💛 Vad roligt att höra att ni uppskattar våra mordgåtor, just tydligheten och känslan av att verkligen kunna lösa fallet är något vi lägger mycket tid på. Tack!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più