Kamajispel Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar. Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Kamajispel är en svensk utvecklare, tillverkare och butik för mordgåtor och Escape Room-inspirerade sällskapsspel. Vi finns även som fysisk butik i Göteborg.

4,6

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, uppskattas!

30 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension! Så kul att höra att leveransen gick supersnabbt 😊 Hoppas ni får en riktigt rolig stund med spelet också!

Valutata 2 stelle su 5

Oklart spel

Väldigt roligt, men oklart att länkar och hemsidor faktiskt går att besöka. Inte kul när man öppnar facit och inser att man missat ungefär 45 minuter spel. Skulle göra det igen nu när vi vet hur det fungerar. Men var snälla och förtydliga det.

4 settembre 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse, vad roligt att höra att ni uppskattade spelet trots missförståndet! Vi försöker alltid att vara tydliga i produktbeskrivningen när tillgång till en enhet och internet behövs, så ett tips är att alltid kika där 😊

Mejla oss gärna och meddela vilket spel det gäller, så ser vi över texten och kan förtydliga ännu mer om det behövs 💛

Rolig familjeaktivitet

Enkel hemsida, många produkter, snabb leverans. Rolig produkt att samlas kring

15 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att ni uppskattade både hemsidan, leveransen och framför allt att spelet blev en rolig aktivitet för hela familjen 🌟

20 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Tack snälla för din recension! Härligt att höra att spelet kom snabbt fram till dig 🚀 Hoppas ni får en riktigt rolig spelupplevelse också!

Valutata 5 stelle su 5

Roligt och spännande spel!

Roligt spel, snabb leverans och realistiska instruktioner som gjorde att man lätt levde sig in i berättelsen

9 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att ni både gillade spelet och att leveransen gick smidigt ✨

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och väldigt roligt spel

Snabb leverans och väldigt roligt spel, vi var 7 pers som löste mordet och de gick på 2 timmar :)

6 agosto 2025

Vad kul att höra Fatima 😊 Stort tack för din recension, och bra jobbat! 👏🔎

Så välgjort och kul

Så välgjort och kul. Perfekt att ägna några timmar åt tillsammans med familj o vänner.

21 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Vad härligt att höra! 🙌 Så roligt att ni haft kul tillsammans och uppskattat spelet. Tack för att du delar med dig av er upplevelse! 🕵️‍♀️✨

Toppen

Toppen! Snabb leverans och riktigt bra spel!

30 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Härligt att höra, tack! 🙌 Så roligt att ni är nöjda både med spelet och leveransen! 🔍

Valutata 1 stelle su 5

Den kryptiska mördaren

Den kryptiska mördaren: alldeles för otydligt o rörigt spel. Älskar de tidigare spelen. Det här vart tyvärr ingen hit i vårt hem. Vi fick kolla ledtrådar på nästan varje sak vilket vi brukar undvika! 1 stjärna av 5. Hopas på ett ”vanligt” mordfall nästa gång!

16 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension! Tråkigt att just Den kryptiska mördaren inte föll er i smaken. Ibland blir det så att ett specifikt fall inte riktigt passar alla, även om man gillar våra andra spel. Vi försöker alltid vara tydliga i produktbeskrivningen med vilken typ av upplevelse varje mordgåta ger, och just den här är mer åt EXIT/Unlock/Escape Room-hållet med extra kluriga moment. Ett tips är att kika där inför nästa köp så blir det lättare att välja det som passar er bäst. Vi hoppas att nästa mordgåta ni provar blir en roligare upplevelse för er! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och trevlig support

Snabb och smidig leverans. Väldigt tillmötesgående och hjälpsam support som snabbt fixade retursedel när jag upptäckt att jag köpt fel spel.

Hade fått full pott om det varit möjligt att byta istället för att returnera och sedan lägga ny beställning.

3 agosto 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din fina recension Malin! Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att vår support kunde hjälpa dig smidigt med returen. Vi tar med oss din feedbacken. Hoppas du ska gilla spelet 😃🔎

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans och ett riktigt roligt och spännande spel där hela familjen kan vara delaktig.

31 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att spelet blev en hit och att hela familjen kunde vara med 🤗✨

Valutata 1 stelle su 5

Stort nej

Korsordsmord. Det här var det tråkigaste och töntigaste jag köpt. Bortkastade pengar. Så barnsligt och den enda liknelsen med korsord är att det är rutor.

7 agosto 2025

Hej Anne!

Tack för din recension, även om det såklart är tråkigt att höra att Korsmord inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar till oss din feedback och hoppas att du kanske hittar något annat i vårt sortiment som passar dig bättre 😊

Ett tips är att alltid läsa produktbeskrivningarna och kika på bilderna innan köp, till exempel har Korsmord flera bilder som visar exakt hur det är uppbyggt, just för att man som kund lättare ska kunna avgöra om det passar en ✨

Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Kul, utmanande spel

Kul spel. Äventyr för 8-13. Absolut en utmaning för vår 8-åring. Säkert utmanande även för barn upp i mellanstdieåldern.

11 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension! Så roligt att höra att spelet blev en utmaning för er 8-åring. Vi har verkligen försökt hitta en bra balans 😃

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, säker betalning. Känns väldigt seriöst. Rolig idé med korsmord:-)

24 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din fina recension! Så kul att du gillar idén med korsmord, och vad skönt att höra att allt kändes tryggt och smidigt 😊💛

Valutata 5 stelle su 5

Ett jättekul och spännande upplevelse…

Ett jättekul och spännande upplevelse att lösa ett mord. Det kom snabbt, bra beskrivning hur det går till. Toppen och kan rekommendera detta.

14 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack så mycket för din fina recension! Så roligt att höra att du tyckte det var både kul och spännande 🕵️‍♂️✨

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt alla spel förutom 1 nu och jag…

Har köpt alla spel förutom 1 nu och jag kan bara säga att jag är supernöjd!
Vi är ett gäng som träffas med några månaders mellanrum och spelar ett av era spel, alltid lika nöjda och senast leveransen blev vi sjukt imponerade av! Beställde en förmiddag och dagen efter så låg spelen i brevlådan!

22 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack snälla för din fantastiska recension! Det låter som ett himla härligt spelgäng 🕵️‍♀️💛

klurigt

Snabb leverans och kluriga spell

20 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack så mycket för din recension! Härligt att höra att spelet kom snabbt och att du gillade klurigheterna 🕵️‍♂️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più