Kajakk og Fritid AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg trengte hjelp til menyen på min MOMAS balanse pro. Km hadde blitt til miles (sannsynligvis fordi jeg hadde trykket i hytt&pine) Det var raskt svar fra kundeservice på lørdag ettermiddag om mot... Leggi di più

I utg punkt fornøyd med to sykler vi nettopp kjøpte, helt til det ble en reklamasjon/prod feil på ene bakhjulet. Sat igjen med veldig dårlig følelse etter kontakt med kundeservice på mail. Bor en l... Leggi di più

Klage på en pumpe til min nye Sup, hvor det var knekt en del av den delen som man setter i ventilen, måtte være 2 som pumpet og holdet den fast. La med bilde og ny slange blir sendt uten kostnad.... Leggi di più

Jeg kjøpte en Momas Jason pro trekking elsykkel i fjor samt et Hapro sykkelstativ. Begge deler skikkelige kvalitetsprodukter. Så langt har jeg syklet 170 mil stort sett på kuperte grusveier, så sykkel... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di biciclette
  4. Negozio di canoe e kayak

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

284 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fikk veldig god hjelp fra Susann på…

Fikk veldig god hjelp fra Susann på kundeservice som hjalp meg å løse mine utfordringer med packcraften jeg hadde kjøpt. Nå gleder jeg meg til fisketur med min første packcraft. Hyggelig betjening i butikk. Blir garantert å handle der igjen. Neste på lista er kajakk:)

17 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊

Så fint å høre at Susann kunne hjelpe deg med utfordringene, og at du nå er klar for fisketur med packcraften din – det høres ut som en skikkelig god plan!

Vi setter også stor pris på at du trekker frem både kundeservice og butikken. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Kundetilfredshet i fokus!

Var i kontakt med kundeservice ang noen spørsmål rundt en ny sykkelmodell som var kommet inn, og fikk dessverre litt feil informasjon tilbake. De får full pott basert på hvordan vedkommende (Susann) på kundeservice håndterte feilinformasjonen som ble gitt. Her viste de høy klasse av hvordan kundeservice skal fungere med fokus på kundetilfredshet og var ydmyke for tilbakemeldingen fra meg som kunde. Må si jeg ble riktig så imponert, og fler kundesentre burde lære her.

16 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for en så fin og grundig tilbakemelding! 😊 Det betyr mye for oss å høre at du opplevde kundeservicen på den måten, spesielt i en situasjon der det ble gitt feil informasjon.

Vi er også veldig glade for at dette ble håndtert godt underveis, og vi skal sørge for å gi videre ros til Susann og teamet. Slike tilbakemeldinger er motiverende og viktige for oss i arbeidet med å bli enda bedre.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, rask levering.

13 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Vi setter stor pris på det, og er glade for å høre at du er fornøyd med rask levering.

Rask og enkel bestilling

Rask og enkel bestilling. Svarte veldig raskt på min henvendelse 😄

17 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for fin tilbakemelding - det setter vi stor pris på 🙂

Bare ta kontakt om det skulle være noe.

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Veldig god og rask kundeservice

Veldig god og rask kundeservice, pluss på at de sendte med tilleggsdel til sykkel i etterkant, oppleves som veldig seriøst og kundevennlig

2 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Det setter vi stor pris på å høre! Veldig fint å vite at du er fornøyd både med servicen og oppfølgingen i etterkant. Vi jobber for å være tilgjengelige og løsningsorienterte, så slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

God service :)

16 aprile 2026

Hei Jon Anders,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering, og vi er glade for at du er fornøyd med servicen du har opplevd.

Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med i fremtiden, er det bare å ta kontakt.

Ønsker deg en fin dag!

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Takk for god service og rask…

Takk for god service og rask tilbakemelding fra Susann på kundeservice.

30 marzo 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Takk for hyggelig tilbakemelding – det setter vi stor pris på 😊
Vi skal videreformidle dette internt, og vi er glade for at saken kunne løses på en god måte for deg.

Ta gjerne kontakt igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe med.

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Jeg kjøpte sykkeldekk hos dere

Jeg kjøpte sykkeldekk hos dere. Dessverre begynte de å sprekke etter en stund. Jeg tok kontakt med butikken angående dette, og jeg ble positivt overrasket over servicenivået. Problemet ble løst raskt og uten komplikasjoner, og dekkene ble byttet på garanti.

Takk for profesjonell og god kundeservice. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dere 👍

27 febbraio 2026

Hei Yurii,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering, og er fornøyd med servicen du fikk.

Hvis du trenger hjelp i fremtiden, er det bare å ta kontakt.
Vi hjelper deg gjerne.

Ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
Kajakk & Fritid - Kundeservice

Kyndig og god hjelp ved kjøp av elsykler

Kyndig og god hjelp å få ved kjøp av elsykler. Veldig rask og bra hjelp å få ved henvendelser til kundesenteret ved behov for teknisk hjelp til reservedeler, reparasjoner, m.m.

26 maggio 2025

Hei Are,

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har hatt en fin opplevelse med servicen.

Hvis det er noe vi kan bistå deg med i fremtiden, er det bare å ta kontakt.

Ønsker deg en strålende uke.

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Hei mitt navn er Kristoffer Krysko…

Hei mitt navn er Kristoffer Krysko Johansen jeg er veldig fornøyd med hjelpen som jeg fikk av dere jeg synes også dere er veldig flinke og det er veldig bra service 😊👍

13 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Det setter vi stor pris på å høre.

Veldig kjekt at du er fornøyd med hjelpen du har fått, og at du opplever servicen vår som bra – det motiverer oss virkelig i hverdagen! 👍

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt igjen dersom det skulle være noe.

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Fikk raskt svar fra en hyggelig dame

Fikk raskt svar fra en hyggelig dame, Susann. Imøtekommende og serviceinnstilt. Fikk hjelpen jeg trengte.

9 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Veldig fint å høre at du fikk god hjelp og at saken ble løst på en god måte. Vi skal videreformidle dette til Susann 😊

Veldig bra 👌

9 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for tilbakemeldingen - det settes stor pris på 😊

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Rask leveranse. God service.

Rask leveranse. God og rask hjelp på et spørsmål om montering av sykkelen. 👍

4 aprile 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det setter vi stor pris på 😊

Med vennlig hilsen,
Kajakk & Fritid - Kundeservice.

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Rask levering og service. Bestilte en romaskin og den ble levert raskt. Fant ut ved montering at det var et problem med den ene fotstøtten. Fikk utmerket hjelp på kundeservice og ny fotstøtte er på vei.

8 aprile 2026

Hei Jorunn,

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har hatt en fin opplevelse med servicen.

Hvis det er noe vi kan bistå deg med i fremtiden, er det bare å ta kontakt.

Ønsker deg en strålende uke.

Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice

7 aprile 2026

Tusen takk for en flott tilbakemelding - det setter vi stor pris på 🙂

Veldig god kommunikasjon

Veldig god kommunikasjon, jeg er fornøyd

7 aprile 2026

Tusen takk for en flott tilbakemelding - det setter vi stor pris på 🙂

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Rask levering og god kundebehandling

Rask levering og god kundebehandling. Anbefales👍

31 marzo 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det er flott å høre at du er fornøyd.

Vi er her om det skulle være noe - så ikke nøl med å ta kontakt om vi kan hjelpe deg med noe😊

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Dette ble ett perfekt kjøp

Dette ble ett perfekt kjøp, trodde ikke vi skulle få benyttet oss av tilbudet.

Fikk da kjøpt ett sup brett, som ikke var tilgjengelig men kunde support ordnet fra Butikk i Kristiansand.

31 marzo 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du fikk løst det med SUP-brettet, og at du er fornøyd med hjelpen fra kundesupport i Kristiansand. Håper du får mange flotte opplevelser med det!

Svært beklagelig service

Svært beklagelig service. Meget vanskelig å få gehør for feil med elsykkel i tråd med reklamasjonsreglene. Fikk støtte hos forbrukerrådet, og allikevel ble argumentene mine stadig overhørt og problemet redefinert. Først når jeg ønsket å involvere rettssystemet, fikk jeg gehør. Jeg kan ikke anbefale deres produkter, spesielt ikke syklene, da jeg opplever denne butikkkjeden som upålitelige i kommunikasjonen. Jeg vil anbefale alle å klage til forbrukertilsynet når grunnleggende forvrukerrettigheter ikke overholdes.

13 febbraio 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Vi er lei for å høre at du har opplevd prosessen som krevende, og at du ikke følte deg godt nok ivaretatt underveis. Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi setter pris på at du gir oss tilbakemelding, og vi tar dette med oss videre i arbeidet med å forbedre både kommunikasjon og håndtering av reklamasjonssaker.

Samtidig er vi glade for at vi til slutt sammen kom frem til en løsning i saken din.

Kajakk & Fritid

Strøken kundebehandling

Handlet el-sykkel i Tønsberg og opplevde virkelig god og hyggelig kundebehandling. Besøkte stedet en ettermiddag og ble møtt av en hyggelig ansatt som viste frem flere produkter. Kom igjen dagen etter og ble gjenkjent med et smil. Deretter kyndig veiledning, tilbud om prøvetur uten videre og god hjelp til å få produktet trygt lastet i bilen. Håndtrykk med "takk for handelen" var det også.

26 marzo 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Så utrolig fin tilbakemelding - tusen takk!

Vi setter stor pris på det og er her dersom dere skulle behøve hjelp i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Kajakk & Fritid Tønsberg.