Kajakk og Fritid AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Hei. Trekker en stjerne fordi jeg måtte ta direkte kontakt for å bestille som medlem av kundeklubben siden "min side" ikke fungerte. Kontakten med kundservicen var upåklagelig, Julie opprettet ordre o... Leggi di più

Trengte hjelp til å legge inn en bestilling. Fikk først god hjelp av en velutviklet chatbot, før den satt meg i kontakt med Julie som hjalp meg med siste innspurt av bestillingen 👌🏼 Tidligere bestil... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di biciclette
  4. Negozio di canoe e kayak

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

275 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ødelagt åre til sup og fikk ny

Åren til SUPen jeg brukte for første gang bøyde seg i skjøten. Det var enkelt å sende mail til dem og de sa jeg kunne få en ny i en av avdelingene deres, så da kan jeg bare kjøre innom Alnabru avdelingen og få en ny. Super service! Susann på kundeservice ordnet opp.

5 agosto 2026

Rask og hyggelig kundeservice

Jeg opplevde svært rask og hyggelig respons fra Susann
(Team Lead Kundeservice) som ga svar på spørsmålene mine.
Jeg vet om flere firma som burde tatt lærdom av Kajakk og Fritid.

5 agosto 2026

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Fraskriver seg ansvar for feil på el-sykkel meldt kort tid etter kjøpet

Jeg kan dessverre ikke anbefale å handle hos Kajakk & Fritid, basert på hvordan de har håndtert reklamasjonen på min Momas-sykkel.

Sykkelen ble kjøpt og mottatt i august 2025. Allerede etter omtrent tre måneders bruk oppstod det en tydelig tikkelyd fra området rundt pedalene. Feilen hadde vært til stede i omtrent tre uker da jeg reklamerte på den 6. desember 2025. Problemet viste seg dermed svært kort tid etter at sykkelen var tatt i bruk.

Kajakk & Fritid anbefalte først at jeg etterstrammet pedalarmene, og skrev at de ville finne en videre løsning dersom lyden fortsatte. Jeg fulgte rådet og etterstrammet flere ganger, men problemet kom tilbake. Da jeg senere tok kontakt på nytt, ble jeg sendt til verksted for fysisk undersøkelse.

Verkstedet fant behov for å smøre og feste motorfestet. Dette fjernet tikkelyden, men jeg måtte selv betale 605 kroner for arbeidet. Kajakk & Fritid avslo deretter å dekke kostnaden, fordi de mener dette var ordinært vedlikehold som hadde oppstått over tid.

Det opplever jeg som urimelig. Dette var ikke en ny feil som først oppstod etter lang tids bruk. Det var den samme ulyden som jeg hadde reklamert på få måneder etter kjøpet, og som jeg forsøkte å utbedre etter deres anvisninger. At det gikk tid før den egentlige årsaken ble identifisert, bør etter min mening ikke føre til at ansvaret og kostnaden skyves over på kunden.

Beløpet er isolert sett ikke stort. Det prinsipielle er at jeg kjøpte en ny sykkel, meldte fra om feilen kort tid etter kjøpet og fulgte butikkens råd, men likevel endte med å betale reparasjonen selv. Kundeservicen har vært høflig i kommunikasjonen, men jeg er svært skuffet over selve vurderingen og måten ansvaret er blitt håndtert på.

På bakgrunn av denne opplevelsen vil jeg ikke handle hos Kajakk & Fritid igjen.

Hei,

Takk for at du deler en så grundig tilbakemelding. Vi forstår godt at dette oppleves frustrerende, spesielt når feilen oppstår relativt kort tid etter kjøp.

Først vil vi si at vi setter pris på at du fulgte rådene du fikk fra oss i første omgang, og at du tok kontakt igjen da problemet vedvarte.

Samtidig ønsker vi å forklare bakgrunnen for vurderingen i denne typen saker. Arbeidet som ble utført på verkstedet – smøring og etterstramming av motorfeste – regnes som ordinært vedlikehold. Dette er tiltak som kan bli nødvendig etter en periode med bruk, da vibrasjoner og belastning over tid kan føre til at komponenter trenger justering. Derfor faller dette normalt sett utenfor hva som dekkes som en reklamasjon.

Selv om vi i dette tilfellet har landet på at kostnaden faller inn under vedlikehold, beklager vi at opplevelsen ikke har stått til forventningene dine.

Grei nettbutikk

Enkelt å bestille det man ønsker i nettbutikken. Fornøyd med kjøpet, fikk ikke rekkevidden som er oppgitt på sykkelen, så kontaktet kundeservicen, dem var veldig behjelpelig, nærmeste verksted for min del er 630 km unna, så sykkelen ble sendt inn. Etter ei uke ca, fikk jeg telefon at den var kommet frem, og det var ferietid og lang ventetid før dem kunne se på sykkelen, fikk time en måned senere ca, og fikk noen dager før påminnelse om timen min, ringte butikken og sa jeg hadde blitt enige med dem tidligere at jeg ikke kunne møte opp pga. Lang reisevei, så i samtalen fikk jeg beskjed at timen ble avlyst siden jeg ikke kunne møte fysisk, da prøvde jeg å forklare at jeg hadde blitt enig med denne personens kollega at jeg slapp møte fysisk, og at sykkelen min ikke var hos dem, sendte skjermbilde fra posten appen som bekreftet at denne var utlevert i Tønsberg. Ringte dem igjen å snakket med butikken, og fikk da bekreftet at den var hos dem, totalt har jeg hatt 2 telefonsamtaler fra dem om hva som feilet sykkelen, så her har dem forbedringspotensiale med tanke på kommunikasjon innad i bedriften. Alt i alt er jeg ellers fornøyd med kjøpet mitt.

23 luglio 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss 😊

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever nettbutikken som enkel å bruke, og at du i utgangspunktet er fornøyd med kjøpet og hjelpen du fikk fra kundeservice. Samtidig vil vi beklage opplevelsen du har hatt i forbindelse med oppfølgingen av saken din.

Vi forstår at situasjonen rundt verksted, timeavtale og kommunikasjon har vært både forvirrende og frustrerende – spesielt med tanke på den lange avstanden du har til nærmeste verksted. Her ser vi tydelig at vi har forbedringspotensial, særlig når det gjelder intern kommunikasjon og oppfølging, og dette tar vi med oss videre.

Takk også for at du var tålmodig og ga oss beskjed underveis – det setter vi stor pris på.

Vi håper sykkelen nå fungerer som den skal, og skulle det være noe mer du lurer på eller trenger hjelp med fremover, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Fremragende service

Rask, god og ryddig kommunikasjon.
Som kunde opplever jeg å bli tatt på
Alvor og det er veldig god og rask respons

4 agosto 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Kjempefornøyd med Kajakk og Fritid i…

Kjempefornøyd med Kajakk og Fritid i Tønsberg og min nye Momas elsykkel derfra. Alltid hyggelige og hjelpsomme ansatte, både i butikken og på support på mail.

4 agosto 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Jeg fikk et veldig raskt svar

Jeg fikk et veldig raskt svar, da jeg spurte om de kunne finne en kvittering jeg hadde mistet, på kjøp jeg hadde gjort i 2023.

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Jeg mottok en fiskekajakk uten setene

Jeg mottok en fiskekajakk uten setene som skulle følge med.

Da jeg opplyste butikken om problemet ved åpning fredag morgen, fikk jeg ikke tilbakemeldingene jeg ble lovet, verken fra kundeservice eller den fysiske butikken. Da jeg kom tilbake to timer senere, ble ansvaret i stedet lagt over på meg, og jeg måtte selv bruke betydelig tid i lange telefonkøer for å forsøke å løse problemet.

Butikken visste at kajakken skulle brukes på en planlagt tur mandagen etter. Likevel fikk jeg beskjed om at det var «umulig» å sende de manglende setene fra Kongsberg til Tønsberg på en fredag. De eneste mulige løsningene som ble nevnt, var at de «kanskje hadde noen seter i Drammen» (Det hadde vært mer hjelpsomt dersom butikken i Drammen faktisk tok telefonen) eller «du kan selv kjøre til kongsberg».

Butikken hadde mottatt varen tirsdag og utleverte den til meg torsdag, uten å kontrollere at den var komplett etter transporten mellom butikkene.

Jeg måtte derfor finne en alternativ løsning til den planlagte turen på egen hånd. Én uke senere hadde de fortsatt ikke oversikt over saken eller klart å fremskaffe setene. Til slutt måtte jeg returnere hele kajakken.

Det mest kritikkverdige var ikke bare at varen var mangelfull, men den manglende oppfølgingen, de brutte løftene om tilbakemelding og den svært svake viljen til å ta ansvar.

Oppdatering:
Jeg returnerte kajakken for 2 uker siden, og de har fortsatt ikke overført pengene. Selv med jevnlig kontakt med kundeservice.

24 luglio 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så grundig tilbakemelding. Først og fremst vil vi legge oss flate og beklage opplevelsen du har hatt. Dette er på ingen måte slik det skal fungere hos oss.

Det har dessverre vært problemer knyttet til utsendelse av setene som skulle følge med kajakken, og vi beklager at dette ikke ble oppdaget og håndtert før varen ble utlevert til deg. Enda mer beklagelig er det at du ikke fikk oppfølgingen du ble lovet, og at du selv måtte bruke tid og krefter på å forsøke å løse saken. Her har vi sviktet på flere punkter.

Vi forstår godt frustrasjonen din, spesielt med tanke på at du hadde en planlagt tur, og at saken dro ut i tid uten en løsning. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Problemet rundt utsendelsen av setene er nå løst fra vår side, men vi ser at dette dessverre ikke hjalp deg i tide.

Vi ønsker veldig gjerne å rette opp inntrykket, og skulle du være villig til å handle hos oss igjen, vil vi tilby deg en svært hyggelig pris som kompensasjon. Ta gjerne kontakt med oss direkte, så ordner vi dette for deg.

Igjen, beklager så mye for opplevelsen du har hatt.

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Jeg er utrolig fornøyd med Kajakk og…

Jeg er utrolig fornøyd med Kajakk og Fritid! Jeg kjøpte en SUP, De har gratis frakt, og den kom helt til Bodø på bare 4 dager. Kundeservicen har vært førsteklasses – de svarer raskt på e-post, og både Guro og Susann har vært utrolig hyggelige, hjelpsomme og profesjonelle. Kan virkelig anbefales!

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Topp service fra kundeservice.

Uheldigvis var sykkelen jeg bestilte utsolgt uten at jeg fikk beskjed. Da jeg omsider etterlyste sykkelen fikk jeg umiddelbart hjelp og i løpet sv noen få eposter var erstatningssykkel ordnet. Jeg ble derfor svært positivt overrasket over kundeservice. Tusen takk for hjelp.

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Snabb hjälp och mycket trevligt…

Snabb hjälp och mycket trevligt bemötande trots semestertider och högt tryck!

TOTALT UBRUKELIG

Prøvde å kjøpe deler til en sykkel kjøpt i denne butikken tidligere, det var umulig, personalet var ikke interessert eller butikken vet ikke hva de selger. tydeligvis er det mitt ansvar og kjenne spesifikasjonen på denne sykkelen. det skal jeg nå sette meg inn og gå til en annen butikk, synd for det er et fint anlegg på Fiskum

1 agosto 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Dette er langt fra den opplevelsen vi ønsker å gi, og vi beklager at du ikke fikk hjelpen du trengte.

Vi forstår at det er frustrerende å ikke få riktig veiledning på deler til et produkt kjøpt hos oss – her burde vi absolutt bistått deg bedre.

Ta gjerne kontakt med oss igjen med litt mer informasjon om sykkelen og hvilke deler du trenger, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg på en god måte.

Vi ønsker å gi en stor ros til Benjamin…

Vi ønsker å gi en stor ros til Benjamin hos Kajakk & Fritid ved Østfoldhallene.
Fra første stund møtte han oss med et smil, stor fagkunnskap og en genuin interesse for å finne den sykkelen som passet våre behov. Han var lydhør, tålmodig og tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene våre, uten at vi på noe tidspunkt følte oss presset til å kjøpe.
Den gode servicen gjorde så stort inntrykk at vi faktisk kom tilbake og kjøpte en elsykkel til. Det sier egentlig alt om hvor mye en dyktig og engasjert medarbeider betyr.
Benjamin er et strålende eksempel på hvordan god kundeservice skal være. Vi anbefaler både ham og Kajakk & Fritid på det varmeste, og kommer gjerne tilbake ved neste anledning.

31 luglio 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Hyggelig og positiv kundebehandler på kundeservice

Hadde dialog pr e-post med Andreas H på kundeservice, og han fremstår som veldig hyggelig og serviceinnstilt. Ga meg gode råd i fb med kjøp av el-sykkel til min datter. I tillegg ble jeg møtt med forståelse for mitt ønske om utvidelse av kampanjepris på sykkel. Har bare positive ting å si om Kajakk og fritid

31 luglio 2026

Rask og god service

Rask og god service. Kvaliteten på sup brettene er bra. De er stødige og tåler en støyt.

30 luglio 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Veldig raske og gode tilbakemeldinger…

Veldig raske og gode tilbakemeldinger på mine spørsmål. Stor takk til Susann for god hjelp og veiledning vedr. valg av elsykkel.

28 luglio 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Hadde et SUR brett med defekt pose til

Hadde et SUR brett med defekt pose til. Kvitteringen hadde jeg rotet bort. På tross av dette ordnet likevel Susann og Guro problemet ved å ta i mot en transaksjonsutskrift. Ny pose blir sendt i posten 😀 Veldig fornøyd med hyggelig og smidig hjelp ☀️

28 luglio 2026

Bra priser på varer

Bra priser på varer. Kundeservice ordner raskt opp om det oppstår problemer.

27 luglio 2026