Valutata 5 stelle su 5

Ik belde met de klantendienst om mijn e-mail aan te passen en een zeer vriendelijke Jonas bracht dit bijna instant in orde. Bovendien had ik door mijn eigen fout tot de laatste dag gewacht om mijn bo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

The website has scam websites listed as 'trusted partners'. Not only do I lose a voucher that I can't use, I also lose money since I tried booking through a fraudulent website. Customer support is al... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg teleurgesteld.. in het verleden kadonation leren kennen via mijn werkgever. Ik stelde toen vast dat ik ze bij de bijenkorf kon besteden en was onder de indruk van de zeer ruime keuze van winkels.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer fijn initiatief, gebruiksvriendelijke website en ruime keuze van winkels! Ik gebruik Kadonation sinds vorig jaar heel erg vaak voor zowel privé- als groepscadeaus en vooral die laatste is erg h... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di regali aziendali

Scritti dall'azienda

Bij Kadonation draait alles rond 'happy moments'. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Want geven wordt eenvoudiger en daardoor leuker dan ooit. Verhoog het werkgeluk van je medewerkers of zakenrelaties door onze Kadonation Geschenken. Een voor een geschenken waarmee je de ontvanger blij maakt. Ga voor de veelzijdige Kadonation Cadeaubon (geldig bij meer dan 80 partners) of voor een van onze hartverwarmende fysieke geschenken. Voor alle persoonlijke en professionele mijlpalen die je wenst te vieren is er een keuze aan geschenken. Zelfs als je een medewerker een hart onder de riem wil steken of gewoon zomaar een bloemetje wenst te sturen. Als particulier kan je bij Kadonation terecht om heel eenvoudig geld in te zamelen samen met je vrienden, familie of collega's voor een gezamenlijk cadeau. Gedaan met de enveloppe die stiekem rond dient te gaan. Vanaf nu kan iedereen bijdragen, zelfs vanop afstand. Is het voor een verjaardag, een afscheid van een collega, een geboorte, ... het maakt niet uit, elke gelegenheid is mogelijk. Leg met iedereen samen en schenk de gelukkige de unieke Kadonation Cadeaubon, te spenderen bij meer dan 80 partners en goede doelen! De keuze is aan de ontvanger. En jij? Jij krijgt sowieso een hartelijke dank je wel!

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,4

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Lourdeur absolue

Du chipotage lourd, Si seulement ma firme m'avait versé la moitié sur mon compte en banque !

21 ottobre 2024
Non scritta su invito

Bonjour,
nous sommes désolés d'apprendre que vous avez rencontré des difficultés. Pouvez-vous nous contacter par email à contact@kadonation.com avec plus d'informations afin que nous puissions vous aider ?
Merci d'avance !

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen en levering gebeurd volgens afspraak. Telefonisch dienstverlening is top !

11 ottobre 2024

Risposta di Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent!

Ideaal als cadeau!

Heel gemakkelijk te bestellen en na betaling ontvang je de bon onmiddellijk in je mail!
Veel keuze waar je de bon kan gebruiken.
Ideaal om als cadeau te geven!

3 ottobre 2024

Dag Veerle,

Bedankt voor de positieve review, heel fijn!

Groetjes,

Valutata 2 stelle su 5

Optimaliseren website

De website is niet gebruikersvriendelijk.
Kan veel intuitiever.

28 settembre 2024

Hallo,
Bedankt voor je feedback!
We waarderen je input over de gebruiksvriendelijkheid van onze website.
Mocht je specifieke suggesties hebben over wat je graag verbeterd zou zien, dan horen we dat graag!
Je mag ons altijd contacteren via contact@kadonation.com zodat we dit kunnen bekijken.

Perfecte cadeaubon

Heel grote keuze aan winkels/diensten. Perfecte cadeaubon

26 settembre 2024

Hi Elke,

Bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat je tevreden bent!

Groetjes,

Valutata 3 stelle su 5

Niet super eenvoudig om gewoon…

Niet super eenvoudig om gewoon cadeaubon te maken, bij vergeten paswoord is er geen directe link, moet je aan de chatrobot vragen, bij zelf afprinten van de bon : mottige layout, schaamtelijk om af te geven. Ontvanger die kadonation niet kent, weet niet onmiddellijk hoe hij de bon kan innen ...

10 settembre 2024

Risposta di Kadonation

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat je deze problemen hebt ervaren. We nemen je opmerkingen mee om ons platform en de gebruikservaring te verbeteren. Je mag ons ons altijd contacteren via contact@kadonation.com indien er nog vragen zijn of als we jou of de begunstigde ergens mee kunnen helpen.

Handig platform voor kado's

Héél handig platform. Een kadobon die in zo véél winkels en online kan gebruikt worden. Dat wil toch iedereen

5 settembre 2024

Risposta di Kadonation

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je ons platform handig vindt en dat de brede inzetbaarheid van onze cadeaubon goed bevalt.

Bon aangevraagd corendon

Bon aangevraagd corendon. Zou binnen 1 dag geleverd worden dus alles klaar staan om de reis te boeken. 4 werkdagen later nog steeds geen bon. Telefonisch kan je geen contact opnemen dus hier sta ik dan. Geen bon van 400€ gekregen en mijn geld is wel van mijn budget genomen. Zij beweren mail gestuurd te hebben naar corendon en als je contact opneemt met corendon weten zij niets van samenwerking met kadonation....

Hopelijk komt het alsnog in orde maar veel vertrouwen is er ook niet meer.

10 settembre 2024
Non scritta su invito

Beste Evelien,
Het spijt ons te horen dat je de bon van Corendon nog niet hebt ontvangen en dat dit voor zoveel ongemak heeft gezorgd. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral omdat je klaarstaat om je reis te boeken. Zoals we je reeds laten weten hebben via email, hebben we inderdaad direct contact opgenomen met Corendon om dit probleem op te lossen. Het lijkt erop dat er enige verwarring is ontstaan, en we doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk recht te zetten. We hopen dit spoedig voor je op te lossen. Mocht je intussen nog vragen hebben of als we je verder kunnen helpen, aarzel dan niet om ons te laten weten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld en begrip.

Valutata 5 stelle su 5

Dit is de ideale kadobon

Dit is de ideale kadobon. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij zijn bon gaat inwisselen. En hij heeft een uitgebreide keuze. Ideaal.

28 agosto 2024

Risposta di Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met het concept van de Kadonation Cadeaubon!

Vlugge levering

Vlugge levering
Veel keuze

17 agosto 2024

Risposta di Kadonation

Hi Hilde, we helpen je graag ontzorgen met het beste cadeau. Fijn dat we hierin geslaagd zijn. Warme groeten, Het Kadonation Team

Very satisfied

They were very helpful and very cooperative!
We even received the order a few days before the expected delivery date which was nice

8 agosto 2024

Risposta di Kadonation

Thank you for your lovely review!

Valutata 5 stelle su 5

Kadonation bonnen zijn super handig

Kadonation bonnen zijn super handig omdat je stukjes van de bon bij verschillende winkels kan gebruiken. Ook gaat het bestellen van zo een bon heel vlot.

3 agosto 2024

Risposta di Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept Dorien!

Valutata 4 stelle su 5

Ging vlot

Ging vlot! Fijn wanneer je onverwacht een kado nodig hebt

12 luglio 2024

Risposta di Kadonation

Dank je voor je positieve review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più