Valutata 1 stelle su 5

Beste mensen, Als ik goed ben geïnformeerd is K14 eind maart door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. Zie het artikel op de website wonen360.nl. Of dit voor alle vestigingen geldt is mij... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Ik heb frontjes van k14 breda besteld. In de winkel uitstekend geholpen. Alles klopt. De frontjes kende diverse beschadigingen, de lakt is heel snel beschadigd. Ik heb meerdere keren gemaild, gebeld e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keuze, luxe uitstraling, er wordt meegedacht in de winkel. Leuk dat je prijs per vierkante meter betaalt, ongeacht hoeveel deuren je nodig hebt. Meermaals heb ik plan kunnen aanpassen. Wac... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Inmiddels staat de keuken een paar maanden en het ziet er perfect uit. K14 heeft uitstekend passende panelen en Thomas heeft ons prima geholpen toen wij het plan op een aantal punten wilden wijzigen.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di mobili per cucina
  5. Negozio di articoli da cucina

Informazioni su K14

Scritti dall'azienda

Unieke fronten voor (IKEA) keukens en kasten.

K14 ontwerpt en levert fronten, werkbladen en accessoires voor (IKEA) keukens en kasten. Stuk voor stuk door ons op maat gemaakt. Met een uitgebreid assortiment met meer dan 1000 combinaties in kleur- stijl en materiaalmogelijkheden is geen enkele keuken hetzelfde, want dat zijn wij ook niet!

Vraag prijslijst aan

Krijg persoonlijk advies

Wil je even komen kijken of je laten inspireren? In onze showrooms door Nederland staat ons team graag voor je klaar.

Plan showroombezoek

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

K14 doet wat het belooft

K14 doet wat het belooft. In de winkels is een ruime keus uit fronten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. K14 biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze keuken lijkt een geheel nieuwe keuken, we zijn erg blij met het resultaat! Een front bleek niet goed te passen, dit is voor nu opgelost en de juist maat zal alsnog worden nageleverd en gemonteerd.

9 novembre 2023

Hoi Suzanne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 5 stelle su 5

Ben zeer tevreden met kwaliteit van…

Ben zeer tevreden met kwaliteit van product

31 ottobre 2023

Hoi Farid,

Goed en vriendelijk meegedacht

Goed en vriendelijk meegedacht.
Geleverd op afgesproken termijn.

2 novembre 2023

Hoi Wytse,

Prima ervaring met K14

De bestelling, het inmeten, de productie en tenslotte het plaatsen van de nieuwe frontjes en deuren het was een prima ervaring. Deuren van koelkasten liepen wat aan, maar binnen paar dagen stond er monteur op de stoep. Gewoon top! Als je de keuken wilt renoveren, dan moet je bij K14 zijn.

1 novembre 2023

Hoi Fred,

Super tevreden

Super tevreden, alles is perfect gegaan we hebben weer een super mooie keuken.

31 ottobre 2023

Hoi Corrine,

K14 Delft

Blij met de gekozen kleur en kwaliteit van de frontjes zo in de eerste week. Hoe de kwaliteit op langere termijn is gaan we zien, maar voor nu zijn we er blij mee. Tevens geleverd op de dag die we aangevraagd hadden dus alles top.

24 ottobre 2023

Hoi Tom,

Zeer tevreden!

Fijne afspraak in de showroom en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Klein discussiepunt werd voortvarend en praktisch opgepakt en opgelost. Werkblad ziet er prachtig uit en past goed. Zeer tevreden!

Hoi Jorien,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en wensen je veel plezier met het nieuwe werkblad!

Alles ging mis

Alles ging mis ! Drama

28 ottobre 2023

Hoi Egon,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Vervelend om te horen dat er dingen mis zijn gegaan. Aarzel niet om content met ons op te nemen via klantenservice@k14.nl als wij iets voor je zouden kunnen betekenen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede adviezen en goed meedenken.
Bestelling en levering prima in orde.

Hoi Raymond,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en wensen je veel plezier met de nieuwe METOD fronten!

Valutata 3 stelle su 5

De producten zijn prachtig, proces kan beter

De producten zijn prachtig. Het proces en de communicatie vond ik onvoldoende. Je denkt bij K14 te kopen maar je krijgt te maken met verschillende leveranciers voor aanrechtblad en frontjes. Er was bij ons veel onduidelijkheid over wie eerst moest inmeten en plaatsen. Ook onduidelijkheid over een te plaatsen kraan. Proces kan beter, eindresultaat was prachtig.

Hoi Annemarie,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de keukenfronten en nemen je feedback in acht. We wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 1 stelle su 5

Doe geen zaken met deze partij!!

Doe geen zaken met deze partij!!! Wij hebben 13 weken gewacht op onze levering en de kastjes ter waarde van. 2000 euro moeten weggooien! Absoluut geen professionele partij, ze hebben absoluut geen verstand van de business waarin ze zitten en willen enkel geld verdienen. Kapotte frontjes, verkeerde afmetingen etc. Jij zit vervolgens met de gebakken peren!

18 ottobre 2023

Hoi Lisa,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We betreuren je negatieve ervaring. Om je te helpen, hebben we jouw ordernummer nodig. Zodra we dat hebben, kunnen we onderzoeken wat er is misgegaan en de situatie aanpakken. We nemen je klacht serieus en staan klaar om te helpen.

Valutata 4 stelle su 5

De deurtjes zijn heel netjes…

De deurtjes zijn heel netjes opgehangen, ook de plinten zitten perfect. Kleine beschadiging die ontstond tijdens het plaatsen wordt zonder problemen opgelost en binnenkort vervangen door een nieuw deurtje.

18 ottobre 2023

Hoi Ria,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en het probleem van het beschadigde deurtje opgelost wordt. We wensen je veel plezier met de nieuwe FAKTUM fronten!

Getekende offerte bij K14 niet bindend

Ik heb een offerte ontvangen voor drie deuren voor een Pax kast. Op de offerte staat dubbelzijdig gespoten. De kosten van de deuren staan op de offerte, waardoor ik ervan uit mag gaan dat dit inclusief is. Na het opmeten is de offerte aangepast, niet met afwijkende maten, maar met meerkosten voor drie keer dubbelzijdig gespoten deuren. Hierover telefonisch contact gehad. Geen prettig gesprek. Strekking van het verhaal: u wilt toch dubbelzijdig gespoten? dan moet u ervoor betalen. Volgens mij is een offerte bindend. Klacht ingediend, geen inhoudelijke reactie ontvangen. Wel mijn geld terug!
Mijn inziens de makkelijkste oplossing.

22 settembre 2023

Hoi Ria,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Onze excuses voor de verwarring rondom de offerte voor de PAX kastdeuren. We nemen uw klacht serieus en zullen de situatie onderzoeken. Bedankt voor uw geduld.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer te vreden, van begin tot eind

Van het begin tot het eind van het proces op alle fronten prima. Vriendelijk personeel, zeer goede en duidelijk communicatie en een prima eindresultaat. Men heeft zich aan alle afspraken gehouden en er is niets niet of beschadigd geleverd.
Ruime keuze en niet alleen voor PAX
Zeer tevreden!

6 ottobre 2023

Hoi Nita,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en wensen je veel plezier met de nieuwe PAX fronten!

Valutata 3 stelle su 5

Mooie producten, matige service

K14 levert mooie producten om je IKEA keuken te upgraden. Qua service, communicatie en flexibiliteit valt er echter nog veel te verbeteren.

5 agosto 2023

Hoi Ben,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en nemen je feedback in acht. We wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 2 stelle su 5

Veel gedoe na verkeerde uitlevering

De bestelling bij k 14 heeft ons veel gedoe opgeleverd. Medio mei fronten besteld. Die werden 8 juli opgeleverd, mooie fronten maar twee fronten ontbraken en de plinten waren in de verkeerde kleur [wit ipv blauw]. Paklijst klopte ook niet. Dat hebben we direct aan k14 gemeld met verzoek svp alsnog zsm de ontbrekende delen te sturen. Tig keer gebeld wanneer we de delen konden verwachten, maar dat leverde geen duidelijkheid op. Wel een vraag aan ons of wij misschien per abuis fronten uit een andere order ontvangen hadden (!) Wij waren dus kennelijk niet de enigen waar het mis was gegaan. Heeft vervolgens weer 2 maanden geduurd voordat we de ontbrekende delen kregen. Zou allemaal komen doordat de leverancier op bouwvak was, maar op 8 juli was er nog nergens bouwvak in NL. Het was heel vervelend dat de oplevering incompleet was en de plinten in de verkeerde kleur waren, maar nog vervelender was het dat het zo lang duurde voordat deze gebreken werden hersteld [en dat het al die tijd onduidelijk was wanneer dit zou gaan gebeuren].

13 settembre 2023

Hoi Madeleine,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Vervelend om te horen dat enkele zaken niet goed zijn gegaan. Aarzel niet om content met ons op te nemen via klantenservice@k14.nl als wij iets voor je zouden kunnen betekenen.

Review K14 Amsterdam

We zijn vriendelijk geholpen bij K14 in Amsterdam, maar helaas bleken bij levering 6 van de 10 fronten niet in orde (beschadigd, onjuiste maten en 1 front ontbrak). Daarnaast zijn tot 2 keer toe de verkeerde handgrepen geleverd en de kitrand van het keukenblad liet na 5 weken los.
K14 biedt een mooi product maar helaas verliep de aankoop alles behalve zorgeloos.

2 maggio 2023

Hoi Feline,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Vervelend om te horen dat het e.e.a. niet juist is verlopen. Aarzel niet om content met ons op te nemen via klantenservice@k14.nl als wij iets voor je zouden kunnen betekenen.

Top bedrijf!

Ik ben erg blij met de keuze voor renovatie van mijn oude keuken. Door de fronten te vernieuwen lijkt mijn keuken weer als nieuw, mede door het goede advies & de perfecte montage van K14. Ze komen hun afspraken na, alles keurig op tijd en volgens afspraak. Echt een fijn bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen.

25 agosto 2023

Hoi Janneke,

Zeer tevreden

Veel keus, kwaliteit, klantvriendelijk, deskundige montage. Heel tevreden en blij met mijn keuken met totaal andere uitstraling.
Tip: Duidelijker communiceren dat de Fronten tot de begane grond geleverd worden. Al aangegeven aan K14 en zouden deze tip ter harte nemen.

17 agosto 2023

Hoi Henriëtte,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de samenwerking en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Nogmaals bedankt voor de tip, deze nemen wij zeker in acht.

Het K14 team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più