Valutata 1 stelle su 5

Beste mensen, Als ik goed ben geïnformeerd is K14 eind maart door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. Zie het artikel op de website wonen360.nl. Of dit voor alle vestigingen geldt is mij... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Ik heb frontjes van k14 breda besteld. In de winkel uitstekend geholpen. Alles klopt. De frontjes kende diverse beschadigingen, de lakt is heel snel beschadigd. Ik heb meerdere keren gemaild, gebeld e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keuze, luxe uitstraling, er wordt meegedacht in de winkel. Leuk dat je prijs per vierkante meter betaalt, ongeacht hoeveel deuren je nodig hebt. Meermaals heb ik plan kunnen aanpassen. Wac... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Inmiddels staat de keuken een paar maanden en het ziet er perfect uit. K14 heeft uitstekend passende panelen en Thomas heeft ons prima geholpen toen wij het plan op een aantal punten wilden wijzigen.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di mobili per cucina
  5. Negozio di articoli da cucina

Informazioni su K14

Scritti dall'azienda

Unieke fronten voor (IKEA) keukens en kasten.

K14 ontwerpt en levert fronten, werkbladen en accessoires voor (IKEA) keukens en kasten. Stuk voor stuk door ons op maat gemaakt. Met een uitgebreid assortiment met meer dan 1000 combinaties in kleur- stijl en materiaalmogelijkheden is geen enkele keuken hetzelfde, want dat zijn wij ook niet!

Vraag prijslijst aan

Krijg persoonlijk advies

Wil je even komen kijken of je laten inspireren? In onze showrooms door Nederland staat ons team graag voor je klaar.

Plan showroombezoek

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

New look voor je keuken? K14!…

In de toonzaal in Delft uitermate vakkundig en vriendelijk geholpen.
Vervolgens adequate berichtgeving over rekening en afhandeling. De door k14 gestuurde installateur een vriendelijke vakman.

25 aprile 2024

Hoi Anita,

Bedankt voor het het delen van je positieve ervaring met onze showroom in Delft. Fijne woorden over ons vakmanschap die wij enorm waarderen.

We wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe fronten!

Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit fronten en service

Koopervaring:
Bij onze eerste afspraak werden we netjes geholpen in de vestiging in Arnhem. Na ontvangst van de offerte wilden we akkoord gaan, maar toen bleek dat de prijs bij akkoord ongeveer 2000 euro hoger was dan eerder aangegeven (van circa 5500 naar 7200 euro, exclusief installatie). Dit was maar zo en er kon niks aan worden gedaan. Daarom hebben wij toen gekozen voor een gespoten ipv een fineer front.

Levering:
Na de levering ontdekten we dat er een front in de verkeerde maat was geleverd. Hierdoor moest een nieuw front nageleverd worden. De schuld werd bij ons gelegd en we moesten zelf betalen voor deze nalevering.

Kwaliteit van het product:
- De kleur en glans van het nageleverde extra paneel weken flink af. Na dit gemeld te hebben, kregen we gratis een nieuw paneel geleverd, maar ook deze had een significante kleurafwijking. Het lijkt er dan ook op dat ze dit niet goed op orde hebben bij de spuiterij. Wij begrijpen dat er bij spuiten verschil optreed maar in beide gevallen was het verschil significant inclusief een verschil in de glans afwerking.
- We zijn erg zuinig op onze spullen, maar we hebben inmiddels aardig wat lakschade aan de keuken. De verf van de fronten laat zeer snel los. Na hier melding van te hebben gedaan, werd ons een lakstift aangeboden voor 14 euro. Er was ook geen interesse om dit verder op te lossen.
- Wat niet helpt bij verf die al snel loslaat is dat de binnenkanten van de fronten te scherpe hoeken heeft, wat snel tot beschadigingen leidt bij het in- en uitruimen van de kasten.

Ons advies:
Wij raden af om fronten bij K14 te bestellen. De kwaliteit van het product is onvoldoende (zeker voor de prijs die ervoor wordt betaald) en daarnaast is geen wil om dit op te lossen.
Op basis van deze ervaring zouden wij de volgende keer de fronten bij Ikea zelf afnemen (duurzamer product en betere prijs) of bij een andere leverancier.

4 aprile 2023

Hallo Lars,

Dank je wel voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je op verschillende vlakken niet tevreden bent en deze ervaring hebt opgedaan. Vanuit onze locatie in Arnhem zullen we kijken of we een passende oplossing kunnen bieden.

Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd! Na een goed advies, keurige offerte ontvangen inclusief thuis opmeten, installeren en afvoeren oude fronten. Inmiddels is alles achter de rug conform prijs en afspraken. Heerlijk en een absolute aanrader!

2 aprile 2024

Hoi Allard,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is gelopen.

We wensen je dan ook nog veel plezier met de nieuwe fronten!

Nieuwe fronten IKEA keuken

Na 18 jaar waren de fronten van onze IKEA-keuken aan vernieuwing toe (verflaag liet los) en deze waren niet meer te leveren door IKEA. Na een zoektocht op internet kwamen we uit bij K14.
Wat waren wij blij om een afspraak te maken bij K14-Delft. Daar zijn we heel goed geholpen en zijn onze wensen ingevoerd.
Na een controlecheck hebben we onze handtekening gezet en acht weken later zijn onze fronten, zijpanelen, lichtlijsten en plinten keurig verpakt en geleverd.
De voorgeboorde gaatjes voor de scharnieren, hebben we iets uitgeboord, anders pastte het opstaande randje niet, maar verder was het perfect.
De handgrepen hebben we over kunnen zetten, de lichtlijsten op maat gezaagd en de plinten voorzien van de bijgeleverde klemmen en gemonteerd.
Wij zijn 100% tevreden over de vakkundigheid van K14 en blij met onze vernieuwde keuken.

23 marzo 2024

Hoi Marjolein,

Bedankt voor het delen van je ervaring met K14. Deze woorden betekenen veel voor ons. We zijn hartstikke blij om te horen dat we positief hebben kunnen bijdragen aan jullie nieuwe keuken.

We wensen jullie veel plezier met de keuken!

Fijn contact

Fijn contact, goed geholpen. Ook de planning en levering dik in orde! Top!

14 marzo 2024

Hoi Wouter,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en wensen je nog veel plezier met de nieuwe fronten!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je om allerlei opties te bespreken binnen je budget. Ook is alles netjes verpakt afgeleverd in afgesproken week.

8 marzo 2024

Hoi Petra,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen.

Veel plezier met je nieuwe fronten!

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf met prachtige fronten

Top bedrijf met prachtige fronten. Ik bestel zeker nog eens!

27 febbraio 2024

Hoi Dave,

We zijn erg blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met je nieuwe fronten. We waarderen het dat je overweegt om opnieuw bij ons te bestellen.

Veel plezier met je nieuwe K14 fronten!

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe fronten voor keuken - ziet er als nieuw uit!

Wij hebben onze IKEA-keuken van ruim 10 jaar oud nieuwe fronten en tussenpanelen gegeven via K14.
We zijn heel goed geholpen in de showroom in Arnhem en de kwaliteit van de fronten van K14 is erg mooi! Na plaatsing ziet de keuken er super strak en als nieuw uit.
K14 doet wat het belooft en kwam alle afspraken super netjes na. Daarnaast reageren ze ook snel op vragen of opmerkingen over de offerte.
Er is een grote keuze uit kleuren, reliefs en handgrepen voor de panelen. Ik raad wel aan om (kleur)stalen te bestellen vooraf zodat je thuis ook goed kan zien hoe de kleur uitvalt.
Daarnaast een aanrader om de montage door K14 te laten doen, de monteurs werken echt super netjes!

18 gennaio 2024

Hoi Annemarie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons. Wij zijn blij om te horen dat jullie IKEA keuken weer helemaal up-to-date is met onze fronten.

Wij wensen jullie dan ook nog veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contact tot de…

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van de fronten is alles vlot verlopen. We zijn dus zeer tevreden over K14.

15 gennaio 2024

Hoi Martin,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en wensen wij jullie nog veel plezier met de FAKTUM fronten!

Prettige samenwerking

Van het begin tot het eind een hele prettige samenwerking.
Er waren een paar kleine probleempjes maar die werden snel en zorgvuldig opgelost.
Ik zal het iedereen aanraden om door K14 je keuken te laten renoveren.

28 novembre 2023

Hoi Anja,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Gelukkig zijn de paar kleine probleempjes goed afgehandeld.

We wensen je nog veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Renovatie van onze keuken

Wij hebben onze keuken laten renoveren en zij erg tevreden hoe dit is uitgevoerd.
Ondanks dat een aantal deurpanelen in de verkeerde kleur waren geleverd en nadien nog twee paneeltjes niet goed waren is dit naar tevredenheid opgelost.
Bij de verkoop zijn wij goed geholpen en de monteurs zijn echte vakmensen. Enig minpuntje is de tijd dat het telkens duurde met het opnieuw leveren van de verkeerde panelen.

29 novembre 2023

Hoi Gerard,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Gelukkig is het probleem rondom enkele deuren juist afgehandeld.

We wensen je nog veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 5 stelle su 5

Deurtjes en lades zijn goed op maat…

Deurtjes en lades zijn goed op maat gemaakt ,makkelijk zelf te monteren ,kortom wij zijn zeer tevreden.Ook over het voortraject ,in showroom in Zwolle zeer hartelijk ontvangen en goede uitleg gehad.

1 dicembre 2023

Hoi Willem,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met K14 Zwolle en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 5 stelle su 5

Weg met de standaard - eigen ideeën werkelijkheid laten worden

Super fijn dat je jouw eigen ideeën werkelijkheid kan laten worden! We hebben nu een hele mooie eigen keuken, met de juiste lijnen en kleuren! Niks standaard!

28 novembre 2023

Hoi Annemiek,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 2 stelle su 5

Communicatie kan beter en misschien ook vlotter doorpakken.

We vinden dat alles erg langzaam gaat. We hadden ons het anders voorgesteld in ieder geval. We moet vaak nabellen. Na zelf contact opnemen wordt het proces wel (weer) opgepakt maar we hadden meer initiatief vanuit K14 meer gewaardeerd. We zijn nu ruim een half jaar ‘onderweg’ en als alles goed gaat is half januari alles klaar. Over de monteurs zijn we meer dan tevreden! Die krijgen 5 sterren!

1 novembre 2023

Beste Dita,

Dank voor je feedback betreft het trage verloop van het proces. Onze excuses voor het ongemak en de moeite die je moest doen om het proces op gang te houden. We waarderen echter je positieve opmerking over onze monteurs.

Het K14 team

Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact en goed advies

Prettig contact en goed advies. Organisatie goed op orde.

20 novembre 2023

Hoi Regine,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Valutata 5 stelle su 5

Pracht deuren en goede service

We hebben deuren voor onze IKEA kast besteld bij K14. In de winkel zijn we erg fijn en goed geholpen. Er zijn veel opties voor deuren en greepjes, alles is mogelijk.
We zijn erg blij met het resultaat! Het is erg mooi en sluit precies aan.
We hebben de deuren laten monteren, dit is goed bevallen. De monteur was netjes en kundig.
Eén van de deuren sloot niet helemaal goed met soft-close, daar kwamen we pas later achter. Toen ik dit had gemeld, is er alsnog een monteur gekomen. Dit was allemaal snel geregeld. Erg servive-gericht.
Kortom, blij met resultaat en service en ik beveel K14 zeker aan.

20 novembre 2023

Hi Jolien,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! Goed om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe fronten voor PAX!

Montage en klachtafhandeling drama

Verkoopservice Delft perfect, meedenkend en service hoog.

Montage drama: onjuiste plaatsing, verkeerde afmetingen en geen reactie op klacht/contactverzoek mbt verkeerde geleverde keukenbladen. Herstel op fronten wel in orde.

16 novembre 2023

Beste Ed en Suzan,

Dank voor jullie feedback.

We betreuren het ten zeerste dat de keukenbladen niet naar tevredenheid is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. We willen je laten weten dat we deze klacht serieus nemen en dat de situatie verder wordt onderzocht. We zullen mogelijk contact met je opnemen.

Het K14 team

Superservice en -kwaliteit

Zowel bij de voorbereiding vooraf (in de showroom) als tijdens het inmeten en de installatie, ben ik heel goed geholpen en werd duidelijk meegedacht en juist geadviseerd. Het eindresultaat is nog mooier dan ik al gehoopt had!

10 novembre 2023

Hoi Wilma,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met K14 en wensen je veel plezier met de nieuwe keukenfronten!

Alles was top

Alles was top! Zowel producten als communicatie.
Blij met mijn nieuwe keuken

14 novembre 2023

Hoi Joke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Team K14

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più