Beste mensen, Als ik goed ben geïnformeerd is K14 eind maart door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. Zie het artikel op de website wonen360.nl. Of dit voor alle vestigingen geldt is mij... Leggi di più
Ik heb frontjes van k14 breda besteld. In de winkel uitstekend geholpen. Alles klopt. De frontjes kende diverse beschadigingen, de lakt is heel snel beschadigd. Ik heb meerdere keren gemaild, gebeld e... Leggi di più
Heel veel keuze, luxe uitstraling, er wordt meegedacht in de winkel. Leuk dat je prijs per vierkante meter betaalt, ongeacht hoeveel deuren je nodig hebt. Meermaals heb ik plan kunnen aanpassen. Wac... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inmiddels staat de keuken een paar maanden en het ziet er perfect uit. K14 heeft uitstekend passende panelen en Thomas heeft ons prima geholpen toen wij het plan op een aantal punten wilden wijzigen.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Negozio di casalinghi
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di articoli da cucina
Informazioni su K14
Scritti dall'azienda

Unieke fronten voor (IKEA) keukens en kasten.
K14 ontwerpt en levert fronten, werkbladen en accessoires voor (IKEA) keukens en kasten. Stuk voor stuk door ons op maat gemaakt. Met een uitgebreid assortiment met meer dan 1000 combinaties in kleur- stijl en materiaalmogelijkheden is geen enkele keuken hetzelfde, want dat zijn wij ook niet!
Vraag prijslijst aan
Krijg persoonlijk advies
Wil je even komen kijken of je laten inspireren? In onze showrooms door Nederland staat ons team graag voor je klaar.
Plan showroombezoekInformazioni di contatto
Paesi Bassi
- 026-7200 888
- klantenservice@k14.nl
- k14.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Kast deuren Ikea Pax
Zeer tevreden! Op basis van eigen ontwerp bij K14 kast deuren besteld in afwijkende maten en kleur. Deuren in 2 delen, gemonteerd op standaard hoge maat Pax kasten, van vloer tot plafond hoogte 2,62 m.
Resultaat is heel erg mooi en super strak. Professionele en foutloze inmeting. Zelf gemonteerd en klaar !
Blij mee !!!

Risposta di K14
K 14 is een regelrechte aanrader.
K 14 doet wat ze beloven. Hebben extra moeite gedaan om sneller te leveren vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.
Monteur Rob werkte hard, rustig en vakkundig.
Was heel vriendelijk en overlegde regelmatig over de beste oplossing voor de plaatsing van de nieuwe deurtjes en panelen.
K 14 is een aanrader!

Risposta di K14
In de showroom in Arnhem goed ontvangen…
In de showroom in Arnhem goed ontvangen door de verkoper Thomas. Mooi concept wat K14 bedacht heeft.
Materiaal zoals verwacht op tijd geleverd. Werk is zeer netjes uitgevoerd door monteur Hennie. Wij zullen K14 iedereen aanraden :)

Aanrader
Het was even wachten maar we zijn reuze blij met het resultaat. Onze IKEA Besta tv meubel is niet meer herkenbaar en ziet er nu veel sjieker uit. Zeker een aanrader.

Risposta di K14
Goede service en alles compleet en…
Goede service en alles compleet en beschermd afgeleverd

Risposta di K14
vlotte samenwerking, mits enkele minpunten
Heel vlotte samenwerking, vlot contact, goed bereikbaar. Heel leuk concept, speciaal van België gekomen omdat de fronten in een specifieke kleur naar keuze gemaakt worden en dit bij ons niet mogelijk is.
Beetje teleurgesteld omdat de plinten niet tweezijdig in kleur gespoten waren en dit toch wel opvalt op sommige plaatsen. Ook waren de fronten voor de koelkast en de diepvries geleverd in een verkeerde maat, ondanks dat we de afmetingen van alle elecktrische toestellen hadden doorgestuurd. Hierover met K14 gesproken, en ondanks het feit dat wij hier geen schuld in hadden, de helft van het verschuldigde bedrag + verzendkosten moeten betalen. Dit was eerder teleurstellend, maar volgens hen deden zij een gebaar door ons enkel de helft te laten betalen. Nieuwe fronten nog niet ontvangen, komen in september.
Al bij al, leuke keuken!

Meedenken naar een oplossing
Zelf de nieuwe fronten en deuren op onze faktum keuken gezet met het oude hang en sluitwerk. Echter van de oude vrieskast/koelkastscharnieren was er één stuk en we hadden bovendien te weinig. Deze waren nergens meer te krijgen, dus moesten we over op nieuwe scharnieren, die niet pasten bij de boringen in de kasten.
Omdat nieuwe boringen een precisie werkje is, heeft k14 kostenloos een monteur gestuurd, om deze boringen opnieuw aan te brengen en heeft de deuren voor de vriezer en koelkast zelfs geplaatst en gesteld. Wat een geweldige service van K14!

Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, ook al twijfelden we lang over kleur van de frontjes. Het is erg mooi geworden. Het composiet blad is ook zo mooi. Thomas dank je wel 😊 K14 top echt aanrader. Keuken geheel naar eigen smaak. Ed en Wilma

Tevreden klant
Snelle en duidelijke reactie op onze mails. Artikelen zijn keurig afgeleverd: alles compleet in onbeschadigd. We hebben een heel mooie ‘nieuwe’ keuken en zijn erg tevreden!

Risposta di K14
Nette service en dito fronten
Nette service en communicatie vanaf de 1e oriëntatie in de winkel tm montage van de fronten. Solide producten en vriendelijke medewerkers. Nu een paar maanden later nog steeds blij met het resultaat en de finishing touch van onze gerenoveerde keuken.

Goede ervaring
Vriendelijke medewerker in de showroom. Bij levering bleek een kastdeurtje beschadigd. Deze is zonder probleem opnieuw besteld en gemonteerd.

Super resultaat!
Niet alleen de keuken, maar ook de bijkeuken door K14 laten voorzien van nieuwe fronten en een nieuw werkblad. Kleurencombinatie heeft prachtig uitgepakt, goed ingemeten, kundige monteur. Vragen of opmerkingen worden razendsnel door medewerkers van K14 opgepakt en afgehandeld. Wij kunnen iedereen een keukenrenovatie door K14 aanbevelen!

Klantgerichte en deskundige begeleiding
Vanaf het eerste contact tot en met de afwikkeling hebben wij een positieve ervaring. Zeker aan te bevelen voor iedereen die met behoud van de oorspronkelijke keuken een eigentijdse facelift wil.

Risposta di K14
Naast goed advies vinden we vooral de…
Naast goed advies vinden we vooral de flexibiliteit en de manier van informeren door K14 erg goed. We zijn enorm blij met ons gerestylde keuken. Aanrader!!

Risposta di K14
Alle vaste panelen zijn boven in…
Alle vaste panelen zijn boven in gevreesd dir niet nodig is

K14 geeft kleur aan onze keuken
Alles verliep zoals aangegeven. We hebben zes kastdeurtjes in de maat en de kleur die we willen. We konden de bestelling goed opvolgen.

Risposta di K14
Nadat de frontjes geplaatst waren…
Nadat de frontjes geplaatst waren binnen 2 dagen al stukjes uit de lak terwijl wij de keuken amper gebruikte.
K14 zei dat het door onszelf kwam omdat we greeploze frontjes hadden besteld en dan is de kans dat dat gebeurt. Het vreemde was dat de beschadigingen op plekken zaten waar wij de frontjes niet openden. Ik kon bij hun wel een lakstift kopen om het bij te werken voor €14. Na nog een keer een mail te hebben gestuurd en uitgelegd dat de beschadigingen op plekken zaten waar wij de frontjes niet open maakten kreeg ik een mail terug dat ze dan de lakstift wel gratis opsturen en daarmee was het voor hun dan afgedaan. Echt waardeloos.

Risposta di K14
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.