Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Toendertijd wel keurig de zonwering en screens geleverd Nu ik een nieuwere afstandsbediening heb willen ze hem niet installeren/ activeren. Erg jammer ! Ze houden geen klantenbestand bij. Dus kwa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne service. Voor aanschaf waren er vragen over diverse zaken die snel en vakkundig werden beantwoord (zelfs op dag waar het bedrijf eigenlijk dicht zat!) Een klein punt van aandacht: de ste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.
De Heinen 22, 5371 MJ, Ravenstein, Paesi Bassi
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Via vrienden wat in de rolluiken branch werken terecht gekomen bij jvs. Heel simpel via de website de gegevens ingevuld. Ter controle gebeld met specifieke vragen. Maar dit was eigenlijk overbodig. Dikke 2 weken wachttijd. Montage was simpel. Paste perfect. De volgende rolluik wordt weer bij jvs besteld.
Binnen de gestelde tijd het bestelde screen ontvangen. Van tevoren de juiste informatie over de planning via de mail ontvangen. Monteurs kwamen op de juiste tijd en monteerden het screen professioneel en snel. Perfecte service en kwaliteit.
veel keuze , wij hadden bij ons bezoek aan de showroom de montage hoogte van de rolgordijnen opgegeven, later toen we thuis waren bleek de stof die we gekozen hadden niet te leveren , dus thuis een andere stof opgezocht , na enkele weken de rolgordijnen gemonteerd , maar de kettingen waren te kort , de montage hoogte hadden ze niet mee genomen naar de tweede aanbieding , heb ze zelf moeten verlengen .dat is dan een beetje jammer ,
Instellen vh rolluik ging niet zo goed, contact cia de chat met medewerker. Maar ik werd beetje afgeboekt, dus zelf maar verder zoeken. Nog niet gelukt, maar gaat vast goed komen

Risposta di JVS Zonwering BV
Duidelijk site, goede afspraken en levering! En goede prijzen.
De inzethor is een kwalitatief goed product voor een goede prijs. Het verzetten van de online afhaal afspraak is daarentegen ingewikkeld en onpersoonlijk. Telefonisch kunnen ze niets voor je betekenen. Dat is echt jammer gezien het wijzigen online ook niet (gemakkelijk) kan
Zeer degelijke producten. Enig minpuntje is dat handleidingen niet altijd up to date zijn.
Prima product. Maar de leveringging niet prettig. Product word geleverd en daar moet je bij zijn wegens de grote en dien je te helpen. Door omstandigheden was de afspraak erg lastig te maken voor ons. Maar eindelijk gelukt komt de chauffeur vriendelijk met het zonnescherm op zn schouders en geen hulp nodig. Hij had hem dus gewoon op onze oprit kunne neer leggen ook als we er niet waren
Een goed werkende en duidelijke site . Het rolluik is precies aan de opgeven maat. Goed verpakt precies volgens bestelling.
De screens zijn goed verpakt afgeleverd.
De montage ging gemakkelijk en ziet er mooi uit
Al bij al zeer tevreden
Goede kwaliteit, goede service, snelle levering en montage.
Ook elders geïnformeerd, maar nergens deze prijs/kwaliteit verhouding gevonden!
Screens met solar echt een uitkomst!
Zeer goede ervaring en correct vervanging van garantie moter na opsturen van defect moter
De service richting klant kan een stuk beter. Het is erg omslachtig om een besteld artikel in bezit te krijgen. Dit kan en moet allemaal veel sneller kunnen. Als het artikel binnen is, waar ik erg om verlegen zat, kreeg ik een mail en ik wilde het meteen op komen halen. Wat een ramp want dat kan niet, er moet online een afspraak voor gemaakt worden. Het was een artikel wat je zo in je zak kunt steken en wat zo van de schap gepakt kan worden. Wat mij betreft kan dit een stuk klantvriendelijker.

Risposta di JVS Zonwering BV
eerder geleverd als gepland
exact gekregen wat was besteld
eigen vervoer dus artikelen goed verpakt en niet beschadigd, bij diverse andere transporteurs vaak anders gezien
dus blijf zelf vervoeren is een groot pluspunt
Snelle en goede service voor een scherpe prijs.
De rolluiken waren op tijd geleverd en toffe medewerkers de communicatie was super ze communiceren heel snel
Ondanks de drukte in de vakantie, keurig geholpen .
Het bestelde product was snel klaar en keurig op maat.
ik ben een zeer tevreden klant.
De bestelde screens zijn snel en keurig verpakt geleverd. Het enige nadeel vond ik dat het lastig is om de buitenmaten op te geven. Je moet eerst de hoogte en breedte invullen en vervolgens komt er een voorstel voor de afmeting van de kast, deze moet je dan weer bij de hoogte optellen. Hetzelfde geldt voor de breedte daar moet je zelf de breedte van de geleiders bij optellen.
Snelle service, goed product.
Waarom geen 5 sterren?
Ze hebben gaten geboord in de profielen.
Dit is niet opgeruimd en hebben we zelf tussen het kunstgras vandaan moeten halen. Want blote voeten en scherpe staal splinters gaan niet samen…
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.