Rolluikenplaneet Recensioni 41

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Valutata 1 stelle su 5

Hoi, Rolluik besteld bij rolluik planeet .nl maar bij het oprnmaken zaten er 3 flinke deuken in de kap ik zou ze wat beter verpakken en die plasticbandjes iets minder hard asntrekken daar trek je e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nous avons commandé 2 volets de fenêtre, reçu après 2 semaines,tout a fait raisonnable. Belle qualité, montage assez aisé. Nous sommes ravis. Merci

2,6

2 stelle
1 stella

Hoi,

Hoi,
Rolluik besteld bij rolluik planeet .nl maar bij het oprnmaken zaten er 3 flinke deuken in de kap ik zou ze wat beter verpakken en die plasticbandjes iets minder hard asntrekken daar trek je er deuken mee in!!
naar een anderhalve maand 1 nieuw ding opgestuurd maar de gehele kast is beschadigd dus nu hangt er een rolluik met een flinke buts erin zo niet blij mee!!
maar contact is niet handig en iets nieuws opsturen doen ze het goedkoopste vervangen maar het ziet er aksnog niet uit dus wij kopen daar nooit niks meer zo klaar mee nu pfffff

21 maggio 2026

super ervaring

ik kan me totaal niet vinden in de revieuws 2 bestellingen geplaatst omdat wij door de reviews het niet vertrouwde alles met Klarna gedaan Wij hadden de bestelling supersnel binnen en de rolluiken waren van prima kwaliteit het Enige puntje is dat de stroomkabels van de elektrische rolluiken wat korter zijn waardoor je het schakelkastje Hoger moet plaatsen of eventueel de kabel verlengen tevens een keer via mail contact gezocht met het bedrijf en ze reageerde binnen één dag

23 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top kwaliteit en super prijs

Ik had enige twijfel om rolpoort te bestellen bij dit bedrijf gezien de reviews. Toch de knoop doorgehakt en een bestelling geplaatst. Voor deze prijs bestel je nergens een rolpoort. De bestelling ging perfect en was volledig te traceren via de website. De fabriek staat in Polen en maatwerk wordt verstuurd met SUUS logistiek.
Na 3 weken werd de poort geleverd op de aangegeven dag op aangegeven tijdstip! TOP! Vriendelijke bezorger met een grote bestelbus uit Polen vol met rolluiken en rolpoorten. Stevig verpakt en de poort is van top kwaliteit. Zal in de toekomst zeker wederom bestellen .

15 maggio 2026

Gewoon top!

Ik snap niet zo goed waar de slechte reviews vandaan komen. Ok de levertermijn klopt niet maar hallo... Komt ook niet van achter de hoek. De kwaliteit van de rolluik is gewoon subliem. Deftig geleverd. Geen opmerkingen. Gewoon perfect.

13 maggio 2026

Rolluik beschadigd geleverd

Rolluik besteld en geleverd gekregen. Helaas pas na half jaar tijd om rolluik uit te pakken en op te hangen. Blijkt na opening het geleverde rolluik gedeukt en beschadigd.
Foto's gemaild en Service formulier ingevuld en helaas na twee weken nog geen reactie van het bedrijf.

26 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb vorig jaar (2025) een rolluik…

Ik heb vorig jaar (2025) een rolluik besteld bij deze site. IK heb daarbij alleen geen afstand bediening geleverd gekregen. Na maanden kreeg ik contact en zouden zij wanneer ik betaalde de afstand bediening leveren. IK heb betaald maar wacht nog steeds op de afstand bediening. Bedrijf houdt zich totaal niet aan zijn woord. En naar je geld kan je fluiten.

19 aprile 2026

Handzender rolluik

Rolluik met afstandbediening besteld. Rolluik was op tijd, maar handzender blijkt een optie. Moest apart besteld worden. Niet goed gelezen van mijn kant. Handzender besteld en betaald. Intussen formulier van niet geleverde spullen ingestuurd. Rolluik hangt al, maar ik kan er niets mee want de handzender is nog steeds niet geleverd. Communicatie gaat aan de hand van standaardformulieren. Geen mogelijkheid tot persoonlijk contact. Absoluut ontevreden.

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Een rolluik besteld op 4april maar had…

Een rolluik besteld op 4april maar had per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven, kwamen we vrijwel meteen achter dus geprobeerd dit aan te passen. Een aantal mails gestuurd, formulier op de site ingevuld maar krijgen maar geen contact met dit bedrijf. Telefoon nummer is ook nergens te bekennen! Mochten we nog iets horen zal ik een update geven.

4 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top rolluiken voor scherpe prijzen. Top ervaring.

Ik had de rolluiken besteld en betaald. Toen kwam ik ineens de reviews tegen. Ik moet zeggen dat ik me kapot schrok. Maar ja toch maar afwachten. En wat bleek. De rolluiken zijn binnen 3 weken geleverd bij mij thuis. De rolluiken waren zeer goed verpakt en zien er echt top uit. Dus denk dat het bedrijf zich verbeterd heeft ofzo. Maar van mij niets dan lof. Prachtige rolluiken voor een hele scherpe prijs. Ik vind het bedrijf top. Een aanrader.

7 aprile 2026

Alles volgens afspraak

Na het lezen van de reviews was ik echt sceptisch om iets te bestellen. Maar wij hebben het toch maar gedaan. En ik moet echt zeggen dat het bij ons 100% goed is gegaan. Wij kregen de rolluiken op de afgesproken tijd (zelfs een dag eerder) en ze waren ontzettend goed ingepakt. Na het uitpakken en goed inspecteren moet ik zeggen dat ze er heel goed uitzagen. Geen beschadigingen, goed in de lak die wij hadden gekozen. Alles volgens afspraak. Echter had ik zelf een foutje gemaakt en de netto maat opgegeven voor 1 raam. Dan zijn dus de zijgeleiders te kort en kom je een paar lamellen te kort. Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik een mooie aanbieding voor vervanging van de geleiders en de extra lamellen. Deze zijn nu onderweg. Goed en leuk contact via de mail en reacties binnen 24 uur. Vandaar ook mijn review, het kan echt gewoon goed gaan en mensen laten dat dan niet weten. Voor ons hebben ze het gewoon 100% goed gedaan dus 5 sterren

28 febbraio 2026

Risico van Fraude !!!!!

Risico van Fraude !!!!!
Ik was uiterst teleurgesteld in de diensten van dit bedrijf. Ik merkte een verdacht gedrag op, omdat het bedrijf de indruk wekt om klanten hun geld te ontnemen, zonder dat het terugbetaalt. Ze reageren niet op e-mails, en eventuele problemen worden niet tijdig gecommuniceerd. Dit niveau van onprofessionaliteit, gecombineerd met een zeer slechte reputatie op het gebied van fraude, maakt dat ik dit bedrijf onder geen beding aanbeveel. Vermijd elke samenwerking met hen!

1 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

slechte firma waar we ooit bestelden

slechte firma waar we ooit bestelden. We bestellen een rolluik deze komt toe met transportschade. na het sturen van een klacht 2 maand stilte. toen plots terug contact, we hadden intss zelf al een onderdeel laten maken. Plots wordt voor het beschadigde stuk een vervangstuk geleverd terwijl we duidelijk laten weten hadden dat we niets meer nodig hadden enkel een financiële compensatie. Mensen 1 tip bestel daar nooit, geen service

27 febbraio 2026

Zeer slechte kwaliteit

Ik heb 8 rolluiken besteld, wel geleverd maar de eerste 2 zijn al kapot. De motor afstellen is onmogelijk, en na 2 a 3 dagen doen de motoren helemaal niks meer.

21 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Rolluik besteld op 25/12 nu bijna een…

Rolluik besteld op 25/12 nu bijna een maand verder nog niets ontvangen geen reactie, opgepast dit is een bedrijf/persoon die mensen oplicht dat gevoel heb ik .mocht ik toch iets ontvangen horen jullie het

25 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

levering 4 weken later dan beloofd

levering 4 weken later dan beloofd, maar product in goede orde ontvangen.
helaas geen bericht voor levering, dus pakket van 4,4 meter lag bij thuiskomst voor de deur in de voortuin langs een drukke weg...niet handig.
beschrijving in het pools, maar wel erg duidelijk.
iemand die geen letter kan lezen, kan deze deuren plaatsen.
kort door de bocht, geen enkele communicatie mogelijk, afspraken zijn uiteraard POOLSE slag, maar het product is super goed voor het betaalde bedrag.

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Het rolluik was beschadigd, slechte service.

Het rolluik was beschadigd bij aankomst. De helft van de clipjes om de lamellen aan elkaar te houden was kapot of ontbraken of slingerden los in de doos. Ook de lamellen zelf waren verbogen. De verpakking voor transport bestond uit 1 velletje bubbeltjes plastic. Erg slecht verpakt.
Ik heb het probleem aangegeven en de reactie van hun is erg traag, soms meer dan een week... Ze boden aan om hem te repareren. Dan moest ik hem eerst terugsturen. Maar gezien hoe het rolluik was beschadigd had ik geen vertrouwen dat het goed zou komen. Ik wil mijn geld terug. Ik heb dit aangegeven maar sindsdien heb ik niks meer van ze vernomen.

17 dicembre 2025

Niets ontvangen

Zeer slecht, Bestelling geplaats nog steeds niks ontvangen. Contact opnemen onmogelijk. Was eigenlijk tevoorspellen met de lage prijzen wat zij aanbieden

08-01-2026 vorige weeg mail ontvangen dat het vandaag geleverd zou worden. En ja hoor ontvangen zoals besteld👍

12-01-2026

Rolluiken geplaats ziet er geweldig uit. Helaas dat er maar 3 kabels zitten in plaats van 4. Niet mogelijk met schakelar alleen met afstandsbediening. Het was wel een gedoe om het aan tekrijgen en gebruiken van alles geprobeerd inleren uit eindelijk na 4 uurtjes google is het gelukt en ben tevreden. Nog een besteld 😅

Jammer dat je geen contact met ze kan krijgen.

10 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più