Juuls Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Leggi di più

Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Leggi di più

Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls køreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var så heldig at have Nicoline som kørelærer. Hun var både sød og tålmodig... Leggi di più

Rigtig god oplevelse! De fleksible teori timer har gjort det nemt at få dem ind i en travl hverdag, og alle kørelærerne jeg har snakket med har været virkelig søde. Min egen kørelærer Niels, har g... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

108 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg kan stærkt anbefale Juuls…

Jeg kan stærkt anbefale Juuls Køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg og hele forløbet var super godt. Teoritimerne var nemme at forstå, og der var stor fleksibilitet i planlægningen af køretimer, hvilket gjorde det let at få til at passe ind i hverdagen.
Min kørelærer Nicoline var virkelig dygtig og god til at forklare alt på en meget forståeligt måde hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg og klar til køreprøven. Alt i alt en fantastisk oplevelse

3 dicembre 2024

Virkelig god køreskole

Rigtig god køreskole, med søde kørerlærere. Jeg havde mit forløb med Nicoline, som var rigtig hjælpsom og sød. Kan varmt anbefale Juuls køreskole og Nicoline som kørerlærer!:)

12 dicembre 2024

Bestod både teori og køreprøve første gang

Bestod både min teori og køreprøve første gang ved hjælp af Wali, den bedste kørelærer og person som du kommer til at måde, Wali er den helt perfekte kørelærer, han hjælper dig med at opsummere alle din teori timer i praktik under dine køretimer. Ville helt klart anbefale Wali som kørelærer for hver en person.
Er mega glad for min oplevelse og super taknemlig for alt hjælpen. Tusind tak Wali🙏

10 dicembre 2024

Meget god køreskole

Jeg havde en rigtig god oplevelse med køreskolen. Jeg havde Nicoline som kørelærer og havde et trygt og hyggeligt forløb med hende. Jeg kan godt anbefale Juulskøreskole.

9 dicembre 2024

Meget tilfreds

Jeg var meget tilfreds med mit forløb hos Juuls køreskole! Jeg havde Nicoline som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Hun var altid glad og god til at forklare tingene🤩

9 dicembre 2024

Super god køreskole

Super god køreskole! Jeg bestod både teori og køreprøve I første forsøg takket være den gode undervisning 👌 Jeg havde Lars Hvidberg som kørelære, og jeg må bare sige at det har været en fed og fantastisk oplevelse! Tak til jer! Og Lars! 🤗 varm anbefaling herfra!

3 dicembre 2024

Niels Kristensen god kørelærer

Jeg havde overall en god oplevelse på Juuls køreskole. Det er overskueligt og nemt med deres app. Jeg havde kørelærer Niels Kristensen som var mega god og forløbet var stort set perfekt. Niels kan anbefales:)

27 novembre 2024

Juuls køreskolelærer Wali kan varmt…

Juuls køreskolelærer Wali kan varmt anbefales!
Jeg har haft forskellige kørelærere men jeg har bestået køreprøven hos ham. Han har rig undervisningserfaring, er tålmodig og underviser virkelig med hjertet.
Tusind tak Wali!🤗

21 novembre 2024

En virkelig god oplevelse

Jeg havde Nicoline som kørelærer. Hun var rolig, tålmodig, sød, sjov, nede på jorden og ville altid lige forklare en ekstra gang hvis nødvendigt. Det gik i et meget rart og roligt tempo, ikke noget stress eller pres. Alt i alt var det en virkelig god oplevelse. Nicoline er helt klart en kørelærer jeg kan anbefale:)

28 ottobre 2024

Forfærdelig køreskole!

Forfærdelig køreskole!
Jeg blev snydt af min kørelærer Wali.
Jeg fik et indtryk af at det hele handlede om penge.
Udover det kom han ALTID lidt for sent når jeg havde en køretime.

12 agosto 2024

Fantastisk oplevelse!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelærer Nicoline. Hun var tålmodig, og gjorde altid køretimerne lærerig og sjov, hvilket hjalp mig med at føle mig tryg bag rattet. Hun kan klart anbefales:)

17 ottobre 2024

Fantastisk køreskole

Fantastiske kørelærer især Nikoline, som er tålmodig og hyggelig og køre med. Undervisningen kan man tilrettelægge efter sit eget behov, hvilket gør det vildt nemt og fleksibelt. Kan kun anbefale.

15 ottobre 2024

Udmærket køreskole

Udmærket køreskole, bestod teori og den praktiske køreprøve i første forsøg med et forløb der var tilpasset mine behov. Kørelærer Lars Hvidberg er rolig og god til at lære fra sig.

8 ottobre 2024

God køreskole

Jeg har haft den bedste tid på denne køreskole, Lars har været den bedste kørelære.
De er forstående og støttende ❤️

15 ottobre 2024