Juuls Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Rigtig god oplevelse! De fleksible teori timer har gjort det nemt at få dem ind i en travl hverdag, og alle kørelærerne jeg har snakket med har været virkelig søde. Min egen kørelærer Niels, har g... Leggi di più

Wali er en fantastisk kørelærer, snakker med dig u der alle timerne, spørg ind til dig og hjælper virkelig hvis man har spørgsmål.

1. Istruzione e formazione

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

106 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Min egen kørelærer Niels, har gjort køretimerne lærerige sammentidig med at der er plads til snak og grin, og jeg har fået en masse selvtillid med på vejen.
Mega behagelig oplevelse :)

22 giugno 2026

Super god køreskole!

Super god køreskole!

Juuls køreskole er super god. Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele forløbet igennem, med meget flexible teori- og køretimer som gjorde det nemt at planlægge og få til at passe ind. Jeg havde også en rigtig god kørelære, Nicoline. Hun er super nem at snakke med, meget grundig, god til at forklare tingene og altid i godt humør. Hun var også rigtig god til at forberede en til både teori- og køreprøven og generelt bare en super god kørelærer.

Jeg ville helt klart anbefale Juuls køreskole!

22 giugno 2026

Verdensklasse kørelærer

Havde en dreng på efterskole, der kun var hjemme i weekenderne. Kørekortet var et stort ønske men tid en mangelvare. Vi kunne simpelhen ikke gennemskue, hvordan det kunne se ud. Det kunne de hos Juuls- 2 1/2 måned efter start stod han med kørekortet i hånden- og vi har ikke så meget som skulle tænke en tanke om det forløb. Det har bare kørt.
Vi siger tusind tak for et meget vellykket forløb og en helt i top service.
Ingen tvivl om hvor lillesøster skal have sit kort. Bedste anbefalinger herfra.

17 giugno 2026

En stor tak til Juuls Køreskole!

En stor tak til Juuls Køreskole!

Jeg har haft et super godt forløb hos Juuls Køreskole. Hele processen var hurtig, fleksibel og rigtig godt tilrettelagt, og jeg fik mit kørekort på kun 5 uger.

En særlig anbefaling skal lyde til Lars som kørelærer. Han er utrolig tålmodig, dygtig til at lære fra sig og altid fleksibel, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale Juuls Køreskole til alle, der ønsker et professionelt og effektivt kørekortsforløb. Tusind tak for en fantastisk oplevelse! 🚗💨

17 giugno 2026

Vil helt klart anbefale til andre

Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls køreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var så heldig at have Nicoline som kørelærer. Hun var både sød og tålmodig og generelt en virkelig god kørelærer. Især til min køreprøve var hun god til at forberede mig og tale mine nerver ned.
Vil helt klart anbefale til andre :)

12 giugno 2026

Kan kun anbefale Juuls køreskole

Nicoline er den sødeste kørelærer, hun tager hensyn til dine behov. Alle de kørelærere som jeg har haft til teori undervisning har været mega rare og tager sig tid til dine spørgsmål. Kan kun anbefale Juuls køreskole🙌

4 giugno 2026

Vanvittig god køreskole som kan…

Vanvittig god køreskole som kan anbefales til alle.
Jeg har taget kørekort hos Juuls og havde Moza som kørelærer. Kørerlærerne er søde, dygtige til at undervise, møder eleverne i øjenhøjde og er gode til at lærer og forklarer, så man forstår det. De er meget fleksible, og på 2 måneder havde jeg et kørekort. Derudover var Michael altid imødekommende, og hjælpsom. Jeg kan helt klart anbefale Moza som kørelærer. Han var bl.a. god til at berolige mig inden en kørerprøve, da jeg var meget nervøs. Så ønsker du et kørekort, hvor der er styr på tingene, gode og fleksible undervisere, en god atmosfære, PLUS gratis kakao til hver undervisning, så skal du vælge Juuls :-)

25 agosto 2025