Juuls Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Leggi di più

Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Leggi di più

Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls køreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var så heldig at have Nicoline som kørelærer. Hun var både sød og tålmodig... Leggi di più

Rigtig god oplevelse! De fleksible teori timer har gjort det nemt at få dem ind i en travl hverdag, og alle kørelærerne jeg har snakket med har været virkelig søde. Min egen kørelærer Niels, har g... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

108 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg havde en virkelig god oplevelse på…

Jeg havde en virkelig god oplevelse på Juuls køreskole. De er gode til at lære fra sig, og generelt deres opsætning af programmerne og tilrettelæggelsen, har fungeret super godt. Jeg kørte med kørelærer Wali, som helt klart kan anbefales:)

11 marzo 2025

Kæmpe fornøjelse

Kæmpe fornøjelse
Jeg havde Lars som kørelærer og det var en kæmpe fornøjelse, jeg var på ingen måder usikker da jeg skulle til køreprøve, da jeg følte mig fuldt forberedt. Jeg var heldig og bestod begge prøver i første omgang. Tak for en god tur og et godt forløb!

7 marzo 2025

Har haft Nicoline som kørelærer på…

Har haft Nicoline som kørelærer på Juuls
Kan stærkt anbefaler, har aldrig haft så behagelig en oplevelse før hvor man rigtig får følelsen af at blive hørt og forstået! Takket været Juuls og Nicoline har jeg nu fået kørerkort og en god oplevelse med i rygsækken😁🙋🏼‍♀️

26 febbraio 2025

Jeg har haft Wali som kørelærer under…

Jeg har haft Wali som kørelærer under hele forløbet hos Juuls. Det kan klart anbefales!

Konceptet med selv at kunne tage teorimoduler som man ønsker fungere super da man ikke er under noget tidsmæssigt pres.

Kørelærerne er imødekommende og følger hurtigt op og er nemme at være i dialog med.

Klar anbefaling fra mig af!

26 febbraio 2025

Jeg kan klart anbefale Juuls Køreskole…

Jeg kan klart anbefale Juuls Køreskole jeg er lige blevet færdig med mit kørekort det tog dog noget tid man kan klart anbefale Lars og Allan både manuel og automat de hjalp mig godt igennem kørekortet og se om jeg var lidt nervøs og det har været fedt og fleksibelt både udefra skolen om i skolen

18 febbraio 2025

God undervisning

Det var meget god undervisning, virklig hyggeligt og nemt at finde rundt i. Især med teori timerne, at finde ud af hvor og hvornår. Min kørelærer Arton var fantastiske og virklig hyggeligt

12 febbraio 2025

Kørekort

Jeg har taget mit kørekort hos Juuls køreskole, med Heidi som kørelærer. En virkelig god oplevelse, med læring og undervisning som bare har fungeret virkelig godt. Alle lærerne som jeg har haft til teori, har været super venlige, og gode til at hjælpe, hvis man er i tvivl om noget.
Selvom jeg har været ret nervøs og at i starten var tanken om at tage kørekort rimelig uoverskuelig, så hjalp Heidi med at jeg nu, kan slappe helt af mens jeg kører bil, og føler mig tryg bag rettet.
Kan stærkt anbefale Juuls Køreskole.

12 febbraio 2025

Jeg har kun gode ting at sige.

Jeg har kun gode ting at sige.

Jeg havde Lars som kørelærer, og det har virkelig været en fornøjelse - kravene er høje, af gode grunde - men samtidig er han enormt empatisk, erfaren og tålmodig. Køretimerne tilpasses efter dine behov, uanset om du har fortalt ham om dem eller ej, og han sørger for man er så forberedt til køreprøven (og køre bagefter) som man kan blive.

Følte mig enormt velforberedt til køreprøven, og det gik uden problemer overhovedet, da han virkelig har gjort et stort stykke arbejde med at sørge for at jeg var klar på alle mulige måder.

Kan kun anbefale ham.

6 febbraio 2025

Tilfreds med køreskole

Meget god. Dejligt man kan tage online og fysiske teori timer, hvis man lyster. Dejlig fin kører lærer, dog lidt langsom til at finde køreprøve. Køre lærer spurgte måske lidt for meget om ekstra moduler. - Så husk også selv, at mærke efter om du føler dig parat. Alt i alt meget tilfreds med kørekort.😊

4 febbraio 2025

Bestod både teori og køreprøve første gang

Juuls Køreskole var det perfekte valg for mig! Det var mega fedt, at teoritimerne var så fleksible, så jeg kunne tilpasse dem til min hverdag uden stress. Undervisningen var nem at forstå, og hele forløbet var super godt planlagt.

Stor ros til min kørelærer, Wali! Han havde sindssygt godt styr på køreprøveruterne, hvilket gav en kæmpe fordel til selve prøven. Han var altid rolig, pædagogisk og god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Køretimerne var afslappede, lærerige og faktisk også sjove. han sørgede for, at man følte sig tryg bag rattet fra start til slut.

Kæmpe stor tak til dig Wali🙌🙌

30 gennaio 2025

Jeg kan varmt anbefale Juuls køreskole

Jeg kan varmt anbefale Juuls køreskole! Fra start til slut har det været en virkelig god oplevelse. Jeg havde Nicoline som
kørelærer, hvilket jeg KLART kan anbefalede andre! Hun var utrolig professionel, tålmodig og engageret. Hun gjorde virkelig en indsats for at sikre, at jeg følte mig tryg og godt forberedt til både teori- og køreprøven.

Teoriundervisningen var både grundig og let forståelig. Man kan både tage teoriundervisning interaktivt og som tavleundervisning. Jeg valgte at kombinere det, alt efter hvordan det passede ind i min hverdag, hvilket gjorde det MEGET fleksibelt.

Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og det kan jeg i høj grad takke min kørelærer Nicoline for. Hvis du leder efter en køreskole, der leverer kvalitet og personlig service, så er Juuls køreskole stedet.

21 gennaio 2025

Anbefaler Nicoline som kørerlærer.

Jeg startede på Juuls kørerskole fordi jeg ønskede frihed ved selv at vælge hvornår jeg vil tage teori undervisningen, fungere super godt med gode underviser. Min kørerlærer var Nicoline og hun kan klar anbefales, virkelig sød og god til at lærer dig hvordan du bliver den bedste bilist ude på vejene. Super god vejledning i gennem hele forløbet og fleksibilitet i forhold til kørertimer og teori.

20 gennaio 2025

Virkelig god køreskole

Jeg begyndte først på mit kørekort i sabbatåret hvor jeg havde et arbejde der gjorde at jeg havde svært ved at komme til de rigtige teorilektioner. Juuls køreskole har dog også den mulighed at man kan tage lektionerne interaktivt hvornår på dagen man vil hvilket gjorde det muligt for mig at få kørekortet i en fart. Jeg havde også en super god kørelærer Wali, og der er derfor intet at klage over, snarere tværtimod.

9 gennaio 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole! Min kørelærer hed Nicoline og det har været et virkelig godt forløb! Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve i første hug, kan klart anbefales!

8 gennaio 2025

Virkelig god køreskole, anbefaler Nicoline!

Rigtig god køreskole, med dygtige underviser. Teoritimerne var lette at forstå, og var let tilgængelige.
Jeg havde Nicoline som kørerlærer, hvilket jeg var virkelig glad for.
Nicoline er altid i godt humør, sød, sjov, hjælpsom, og så er hun virkelig dygtig til at lære fra sig! Som hun altid gør på en meget tryg og rolig måde.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og Nicoline er helt sikkert en kørerlærer der kan anbefales!🤩

16 dicembre 2024

Jeg skiftede til Juuls køreskole

Jeg skiftede til Juuls køreskole, efter havde været hos en anden køreskole og der havde jeg dsv en uheldig kørelærer.
Juuls køreskole tog mig ind og jeg fik Wali som kørelærer.
Wali fik mig igennem de ting som jeg havde svært ved.
Wali er en sød, tålmodig og forstående person.
Jeg kan varmt anbefale Juuls køreskole og i sær Wali som kørelære.

11 dicembre 2024