Jenny Mode

Valutata 1 stelle su 5

Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dac... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niks bestellen!

Niks bestellen! Malafide praktijken, slechte kwaliteit en pure oplichting!
Retourneren dien je te doen naar China, of je kan 10% (10%?!) van je aankoopsom terugkrijgen mits je het pakket, waar je dus niet tevreden over bent, houdt. Mijn bestelnummer: 6749

Geachte klant,

We begrijpen uw frustratie en willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak. Om u effectief te kunnen helpen, kunt u ons alstublieft uw bestelgegevens geven? Zo kunnen we de zaak grondig onderzoeken en de juiste maatregelen nemen om uw zorgen weg te nemen.

Product nooit ontvangen

Bestelling geplaatst, bericht gekregen van aflevering maar het pakket is door ons nooit ontvangen.
Telefonisch niet bereikbaar, e-mails worden niet beantwoord. Stom hé dat we pas op Trustpilot kijken als het fout gaat. Voortaan eerst doen.
24/4 reactie ontvangen van Jenny; bestelnr 6083 hebben wij al div keren opgegeven en men blijft tel. onbereikbaar

Hallo Simon,

Het garanderen van een naadloos leveringsproces is een topprioriteit voor ons en we begrijpen de frustratie over het niet ontvangen van je pakket ondanks dat je een melding hebt ontvangen.

Geef ons je bestelnummer zodat we je verder kunnen helpen en je pakket kunnen vinden. Met deze informatie onderzoeken we de zaak grondig en proberen we het zo snel mogelijk op te lossen.

Schoenen zijn niet aangekomen

Schoenen zijn niet aangekomen. Mail word niet beantwoord telefoon ligt eruit..waardeloos

Hoi Stefanie,

Het spijt ons echt om te horen over je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om je schoenen niet te ontvangen en ons moeilijk te kunnen bereiken.

We willen je graag meteen helpen dit probleem op te lossen, dus geef ons je bestelnummer zodat we snel kunnen uitzoeken waar je pakje zich bevindt en je een oplossing kunnen bieden.

Valutata 1 stelle su 5

Zeeeer nare ervaring met dit " bedrijf" …

Ik heb de zoveelste mail gestuurd met het verzoek om een retour label. Ipv een leuk groen jasje, tot op de heupen kreeg ik een flodderig " jasje" wat zeker 15 cm te kort is. Ik ontvang een mail dat ik het retour kan sturen naar China op mijn kosten!!!!
Ze leveren niet wat je bestel en daar moet ik voor opdraaien. Ik stuur ze nog een mail waarin ik mijn geld terug eis, anders ga ik stappen ondernemen Zo te zien alleen maar slechte ervaringen

Ik wil geen ander jasje maar mijn geld terug. Zie mail.

WAAROM KRIJG IK GEEN ANTWOORD OP MIJN REACTIE. JULLIE BLIJVEN STANDAARD ANTWOORDEN GEVEN.IK GA AANGIFTE DOEN OP ADVIES VAN EEN JURIDISCH PORTAAL DAT IK BEZOCHT HEB.

Dit bericht is ook via de mail naar deze club gestuurd. Zij hebben mij nu geblokkeerd.
Dit is dus de werkwijze. Mijn rechtsbijstand verzekering gaat hier werk van maken aangezien er zeer duidelijk is dat ik zeker niet heb gekregen wat ik heb besteld.

Hey J,

We willen je graag verder helpen om de juiste maat voor je jas te vinden. Aangezien je je bestelnummer niet hebt opgegeven bij je eerste beoordeling, verzoeken we je deze beoordeling te bewerken en je bestelnummer toe te voegen, zodat we snel een oplossing kunnen vinden en kunnen werken aan de perfecte pasvorm voor jou.

Misleiding door Jenny mode

Wanneer je na een bestelling een artikel wil retourneren wordt je geconfronteerd met een retour adres in China.
Dit komt dan voor eigen rekening.
Nergens op de Nederlandse site staat dat dit het beleid is.
Ze trachten je nog te overtuigen om het artikel te behouden onder toezegging van een korting.Deze korting zal dan volgens zeggen terug betaald worden , maar ze betalen in geen geval het betaalde bdrag terug indien het artikel niet in China is gearriveerd.

Hallo Hans,

We streven naar een duidelijk en transparant beleid om onze klanten een soepele winkelervaring te bieden, en het is teleurstellend om te horen dat we in dit geval tekort zijn geschoten.

We willen je graag verder helpen en je problemen effectief aanpakken, dus zou je ons je bestelgegevens willen geven, inclusief je bestelnummer en alle relevante informatie? Zo kunnen we de zaak grondig onderzoeken en u een bevredigende oplossing bieden.

Valutata 4 stelle su 5

Jenny- mode service

Jenny- mode heeft direct contact opgenomen en 50 % van het aankoopbedrag terug te betalen ik wacht nu op de restitutie. Dit vind ik wel het vermelden waard

Risposta di Jenny Mode

Bedankt voor de aanmoediging, Nelly! We zijn blij om te horen dat Jenny-mode je problemen snel heeft aangepakt en je geld heeft teruggestort. 😊✨ We waarderen je steun en hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

Ali schoenen voor de prijs die ze…

Ali schoenen voor de prijs die ze totaal niet waard zijn
Oplichters

21 aprile 2024

Hé Corina,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je bestelling. We nemen feedback van klanten serieus en streven naar een positieve ervaring voor al onze klanten. Echter, om uw zorgen aan te pakken en hulp te bieden, kunt u ons alstublieft uw bestelgegevens geven? Zo kunnen we de zaak verder onderzoeken en werken aan een oplossing.

slechte kwaliteit

de kleding die ik had besteld, was van hele slechte kwaliteit en de prijsverhouding veel te duur. ik wilde retourneren dit was mogelijk. maar het staat niet op de site vermeld dat het retour moet naar china kosten 20-40 euro. wel bieden ze een passende oplossing aan om de kleding te houden tot maximaal 30% korting. dit heb ik niet gedaan

22 aprile 2024

Geachte Monica,

Het spijt me te horen over uw teleurstellende ervaring met de kleding die u hebt besteld.

Om je beter te kunnen helpen, kun je ons de gegevens van je bestelling geven? Dit zal ons helpen de zaak verder te onderzoeken en mogelijke oplossingen of alternatieven te onderzoeken. We willen er zeker van zijn dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt en dat je een oplossing vindt die voor jou werkt.

Valutata 2 stelle su 5

Jas besteld

Jas besteld . Te klein en het materiaal van slechte kwaliteit.

Na een week mailen over en weer over het terugsturen (naar China) met absurde retourprijzen. Uiteindelijk een negatieve review hier geplaatst.

Na nog meer mailverkeer uiteindelijk mijn geld kunnen terugkrijgen zoals het hoort.

Dank je wel Jenny-mode

15 aprile 2024

Risposta di Jenny Mode

Het spijt ons van je ervaring, Monieke, maar we zijn blij dat we het konden oplossen! 😊 We werken voortdurend aan verbetering en feedback zoals die van jou helpt ons om het beter te doen. Bedankt dat je ons de kans geeft om het goed te maken! 🛍️👍

Waardeloos

Vreselijk lange levertijd. Zeer waardeloos produkt. Goedkope kwaliteit (veel te duur betaald), waardeloze pasvorm. Koop hier niets !!!!!
Eigenlijk nog niet eens één ster waard.

Hoi A,

Het spijt me te horen over je teleurstellende ervaring. Je feedback is waardevol voor ons en we willen dit graag rechtzetten. Kun je ons alsjeblieft je bestelgegevens geven, zodat we deze zaak verder kunnen onderzoeken en een oplossing voor je kunnen vinden? We streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat u hebt ondervonden. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Niet bestellen hier

Een jas voor onze dochter besteld. Levertijd duurde langer dan was aangegeven. Komt de jas binnen, lijkt het zo uit China te komen! Hij is ook te klein. Mail gestuurd voor retour, of om de jas om te ruilen. Maar achteraf gezien is de rits waarschijnlijk na 2x gebruiken kapot. Zulke slechte kwaliteit.
Helaas nu pas de reviews gelezen.
Ik wacht nog op reactie van mijn mail. Telefoonnummer wat op de site staat is ook niet bereikbaar.
Ik ben bang dat dit een miskoop is geweest.
Ben benieuwd naar de mail met reactie. Of ik onder dit bericht een reactie krijg, vraag ik me af.
Kortom, een zeer teleurgestelde klant.

22 aprile 2024

Hoi, Mrs Caroline,

Je zorgen zijn volledig terecht en het is begrijpelijk dat je je teleurgesteld voelt door deze ervaring.

Om je verder te helpen en deze zaak zo snel mogelijk op te lossen, kun je ons alsjeblieft je bestelnummer geven? Met die informatie kunnen we uw specifieke geval bekijken en ervoor zorgen dat uw zorgen direct worden aangepakt. Bovendien, als er iets anders is dat we kunnen doen om dit goed te maken voor u, aarzel dan niet om het ons te laten weten.

NOOIT bestellen!!

NOOIT bestellen!!! Bestelling van zeer slechte kwaliteit, 3 maten kleiner dan normaal. Retour zenden lijkt onmogelijk, eerst 5 mails met gezever dat ze het zo vervelend vinden dat ik niet tevreden ben, vervolgens bieden ze een alternatief product aan terwijl ik al meerdere malen heb aangegeven te willen retourneren. Laatste mail blijkt dat je moet retourneren naar China??! Doe normaal! Malafide bende dit!!!

Hallo HK,

We willen u verder helpen, dus geef ons alstublieft uw ordernummer voor ons om de zaak grondig te onderzoeken en ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. We zijn toegewijd aan het oplossen van dit probleem en het doen van de dingen goed voor u.

Bestelling 6422

Bestelde artikel komt uit China terwijl het een Nederlandse site betreft. Artikel slecht van kwaliteit, erg gekreukt en niet te strijken. Kan ik zo niet dragen. Maat klopt van geen kanten en kleur is verkeerd. Ik bestelde een grijze blazer maar kreeg een beige toegestuurd.
Retour kan enkel naar China. Men geeft geen retouradres, wel willen ze 10% terugstorten ter compensatie en moet het artikel niet teruggestuurd worden. Voorstel om het te schenken aan familie of vrienden word ook gedaan. Dit is geen geld terug garantie! Dit is oplichting!!!
Had ik de reviews maar eerder gelezen!!!!
1 goede raad, bestel hier nóóit!!!

Na enkele dagen reactie gekregen van Jennymode.nl . Men is bereidt om eerst 10% dan 20% oplopend naar 50% 70% en nu 100% terugbetaling te geven, op voorwaarde dat ik deze review verwijder!
Ongelooflijk hoe men hier tewerk gaat.
Ik wacht rustig de restitutie af, maar
het zou me verbazen dat dit echt gaat gebeuren.Ondertussen wel aangifte gedaan

Het vervolg van deze saga....
Er is een volledige restitutie gedaan van mijn aankoopbedrag.
Het blijkt dat als je maar lang genoeg volhoudt dit bedrijf er alles aan doet om mij toch tevreden te stellen.
Echter, ik zal mij tweede keer laten vangen

Hallo Heidi,

Het spijt me om te horen over je frustrerende ervaring. Het klinkt ongelooflijk teleurstellend om een item te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet, vooral als het zo veel afwijkt van wat u besteld heeft.

Ik begrijp uw zorgen en we nemen ze serieus. We hebben je eigenlijk een e-mail gestuurd om je zorgen aan te pakken en een oplossing aan te bieden. Neem een moment om uw inbox te controleren, en hopelijk kunnen we samenwerken om dit probleem op te lossen naar uw tevredenheid.

NIETS kopen

Pas hier op! Retour moet terug naar Chinaop EIGEN kosten, dus is helemaal geen optie. Kwaliteit is matig, fitting ronduit slecht. Wat een oplichtersbende. Heb al 3 x op en neer gemaild, maar krijg steeds slecht vertaalde automatische berichten terug. Retouradres is onvindbaar, wordt alleen vermeld dat het in China is. Lijkt een NL bedrijf maar is het niet! Ref #Jenny-Mode6018.

Beste Rosemarijn,

We begrijpen de frustratie van het retourbeleid en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We willen u graag verder helpen met uw zorgen, maar kunt u ons hiervoor uw bestelnummer doorgeven? Hierdoor kunnen we het door u genoemde kwaliteitsprobleem onderzoeken en mogelijke oplossingen onderzoeken. We doen er alles aan om uw feedback te verwerken en onze services te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld en na ruim 2 weken nog…

Schoenen besteld en na ruim 2 weken nog niet binnen. Email gestuurd en krijg dan te horen dat ze ze niet kunnen leveren. ik mag wat anders bestellen met 10% korting🤨. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Hallo Hedy,

Onze oprechte excuses voor eventuele verwarring veroorzaakt door het e-mailantwoord dat u heeft ontvangen. Ons team doet er alles aan om dit probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoopervaring. Om u goed te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk om wat aanvullende informatie over uw bestelling.

Kunt u ons uw bestelgegevens doorgeven, inclusief het bestelnummer en het e-mailadres dat voor de aankoop is gebruikt? Met deze informatie kunnen we de status van uw bestelling onderzoeken en uw terugbetaling snel verwerken. U kunt er zeker van zijn dat wij er zijn om u bij elke stap te helpen en alles in orde te maken.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb inmiddels mijn jas ontvangen

Ik heb inmiddels mijn jas ontvangen, te lang erop moeten wachten helaas. Is te klein terugsturen heeft geen zin want dat kost meer dan de prijs van de jas. Bestel nr was #Jenny-Mode3770. Ik bestel toch naar niets meer bij Jenny- Mode. Dropshipping!

16 aprile 2024

Hoi Tiny,

Wij begrijpen uw bezorgdheid volledig. We willen u ervan verzekeren dat we er zijn om u te helpen deze kwestie voor u op te lossen. We hebben u een e-mail gestuurd met gedetailleerde instructies over hoe u de juiste maat voor uw jas kunt vinden. Controleer uw inbox en we zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm, zonder extra kosten voor u.

Kwalitatief slecht / qua knopen

Kwalitatief slecht / qua knopen , knoopsgaten alles eigenlijk
Rare korte mouwen

Lange verzendtijd

Ze willen dat je retouren naar China stuurt en dan pas restitutie
Dat gaat dus nooit gebeuren.
Ik heb mijn verlies genomen
Koop hier niets
Chinees rommel en verdienmodel zit in mensen die terugsturen onder die voorwaarden maar laten.
Waardeloos

15 aprile 2024

Hallo Claire,

Wij begrijpen uw frustratie en willen graag de zaken rechtzetten. Daarom vragen wij u vriendelijk uw bestelgegevens, zoals het bestelnummer, aan ons door te geven. Hierdoor kunnen wij het probleem grondig onderzoeken en u de juiste oplossing bieden.

Wat de kwaliteit van onze producten betreft, nemen wij deze kwestie zeer serieus. We hebben strenge kwaliteitscontrolemaatregelen getroffen en het is zorgwekkend om te horen dat uw bestelling niet aan onze gebruikelijke normen voldoet. U kunt er zeker van zijn dat we dit zullen bespreken met onze productie- en kwaliteitsborgingsteams om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen worden verholpen.

Valutata 1 stelle su 5

Trap hier niet in, ookal is het goedgekomen

Update 22-4-2024: na meerdere aanbiedingen van Jenny heb ik mijn geld 100% terug, of ik nu mijn negatieve review wil verwijderen zodat ze positiever in het licht komen. Hoewel ik blij ben met de uitkomst, blijf ik bij mijn review, niet hier bestellen! Kost je een hoop gedoe, maar de aanhouder krijgt uiteindelijk wel zijn geld terug. Ze hebben uiteindelijk het juiste gedaan, maar het zou beter zijn als ze een goede start zouden maken en eerlijke info op hun site zouden neerzetten, over de producten, de herkomst en waar je het heen terug zou moeten sturen.
Maar goed, trek je les hieruit, niet meer doen en als je het al gedaan hebt, hou het vol, ze hebben zich net als de andere winkels aan de wet te houden.

Originele review van 16-4:
Trap hier niet in, ik zou willen dat ik deze pagina had gevonden voordat ik bestelde en erachter kwam dat dit oplichters zijn. Ik zou orthopedische sneakers hebben besteld, 68 euro! Koopje! Maar helaas waren het sneakers van Shein/Temu (ze verkopen ze allebei voor 21). Jenny (als deze mevrouw al bestaat) had er een mooie tekst onder geschreven en vanwege het adres en telefoonnummer in NL dacht ik dat het ok was.
Heb geld teruggevraagd, en aangegeven niks naar China te sturen zoals ik had gelezen in de reviews hieronder, maar helaas geen antwoord, wel al twee reclame mails, dat kan dan weer wel!
Ik ga er maar vanuit dat ik mijn geld kwijt ben, of ze moeten op deze review reageren, dat doen ze kennelijk wel lees ik bij meerdere berichten. #Jenny-Mode5766, graag compete aankoopbedrag terug, geen korting, geen bonnen en ik stuur niks retour naar China voor 50,- dit doet zelfs Shein niet! Bestel voortaan daar, hebben ze tenminste een fatsoenlijke klantenservice

Update: ze bieden 50% vergoeding en 50% korting op volgende bestelling, niet mee akkoord gegaan, melding bij ACM gedaan. Ik wil mijn geld 100% terug, heb er ook 100% voor gewerkt

Update: ze mailen weer, krijg 70% terug zodra ik deze review aanpas naar iets positiefs. Ga ik niet mee akkoord, ik pas niks aan voordat ik mijn geld terug heb, 100% procent, niks minder, anders blijft deze negatieve review gewoon staan. Neigt gewoon naar chantage dit. Jenny mode moet zich echt diep schamen, geen wonder dat de politie ze in het vizier heeft

Update: nou het hogere management (laat me niet lachen) heeft aangegeven dat als ik mijn review verwijder, ik mijn geld 100% terug krijg. CHANTAGE. Eerst mijn geld terug, dan zal ik dat in een update vermelden. Positieve reviews hoor je te verdienen met eerlijke handel en goede service.

16 aprile 2024

Hoi Miranda,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen je frustratie en we zijn er om je te helpen deze kwestie snel op te lossen.

Houd je inbox in de gaten voor een bericht van ons, want we willen graag meer informatie over je bestelling verzamelen en werken aan een bevredigende oplossing voor je. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we doen er alles aan om het goed te maken.

Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf laat mensen verzendkosten naar…

Bedrijf laat mensen verzendkosten naar China zelf betalen. En die zijn heel erg hoog.
Ze staan op lijst van malafide bedrijven.

Hoi Patricia,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We zijn erg bezorgd over je ervaring en nemen beschuldigingen van frauduleus gedrag zeer serieus. Het lijkt er echter op dat er een misverstand is geweest over ons verzendbeleid.

We behandelen de verzendkosten naar China niet rechtstreeks, omdat we onze klanten de optie bieden om hun eigen verzending te regelen. Deze aanpak is ontworpen om flexibiliteit en mogelijk lagere kosten voor onze klanten te bieden. We begrijpen dat de verzendkosten sterk kunnen variëren en verontschuldigen ons als dit aspect van onze service verwarring of ongemak heeft veroorzaakt.

Om u verder te helpen en eventuele zorgen weg te nemen, kunt u ons uw bestelnummer geven? Zo kunnen we de zaak grondig onderzoeken en ervoor zorgen dat eventuele problemen naar uw tevredenheid worden opgelost. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we doen er alles aan om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Zonde!!!

Heb 4 weken geleden iets besteld, zou ten laatste 16 april aankomen. Ondertussen is levering vertraagd en zou het vandaag toekomen, nog steeds niets gezien.
2 dagen geleden al email verzonden, maar zonder reactie.
Telefoonnummer die op site vermeld staat is van een ramenplaatser blijkbaar.
Geld kwijt, geen kledij en kan nog verder op zoek naar iets voor feest dit weekend.

Hoi Verlee,

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om je bestelling niet binnen de verwachte termijn te ontvangen en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt.

Geef ons je bestelgegevens, zodat we de situatie verder kunnen onderzoeken en de nodige stappen kunnen ondernemen om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Daarnaast zullen we onderzoeken waarom je geen antwoord hebt ontvangen op je e-mail en het probleem met het onjuiste telefoonnummer op onze site oplossen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più