Jeg synes det har været et super givende forløb hos Jeanette. Jeg bliver hørt ift mine præferencer for træning og kost, og guidet godt igennem. Jeg holder rigtig meget af, at få en personlig hilsen hv... Leggi di più

Den bedste forkælelsesgave at give sig selv. Der er ikke kun fokus på det rå vægttab, men på dig og den livsstilsændring man får med kost og motion, og at der stadig er et liv der skal leves med det... Leggi di più

Fantastisk forløb Jeg er startede i et forløb ved Jeanette og er utrolig glad for det. Hun går virkelig hele vejen rundt og hjælpe både med det fysiske men virkelig også med det psykiske. Hendes tr... Leggi di più

Jeg er i uge 10 i et forløb ved Jeanette Ottesen, har tabt 7 kg. og fået mere energi. Der er god sparring både med træning og kost. Jeg har ikke mulighed for at ligge og træne, så min træning foregår... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

100% personlig trænings- og kostplan som onlineforløb gennem minimum 3 måneder. Daglig personlig kontakt og holdbare resultater. Postiv, sund og stærk krop og sind.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Klart den bedste investering vi har…

Klart den bedste investering vi har gjort for os selv længe.
At være i forløb med sin kone, og se og støtte hinanden i den samme ting er kæmpe stort. Jeanette får det til at fungere med feedback hver uge, og gode følgbare kost og træningsplaner, som passer fuldstændigt til vores hverdag med 2 børn.

21 aprile 2024

Gode resultater efter en uge

Jeanettes kostplan og træningsplan gav resultater i form af vægttab og en god følelse i kroppen allerede efter første uges forløb. Jeg er vild med hendes kostplaner. Det er lækkert og nemt at gå til og børnene kan også lide de nye aftenmåltider 😊 Jeanette er rigtig god til at lytte til mig og tilpasse træning og kost til mine behov. Kæmpe anbefaling herfra.

13 aprile 2024

Jeanette er super sød og forstående…

Jeanette er super sød og forstående overfor at det tager tid at tabe sig (i hvertfald for mig).
Hun kontakter mig rigtig ofte for at høre hvordan det går og er utrolig motiverende.
Alt det bedste at sige om Jeanette!

8 aprile 2024

Er så glad for at have kastet mig ud i…

Er så glad for at have kastet mig ud i det her program hos Jeanette.
Jeg føler mig holdt i hånden, mæt, glad og super tilfreds med mig selv.
Jeanette er der hele tiden, jeg kan bare skrive, og der kommer altid søde smil og hjælpende ord retur.
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så skal du straks tage fat i Jeanette

22 marzo 2024

Mega tilfreds

Super godt sat sammen, man føler sig ikke forvirret og alene om det, da du har Jeanette og hendes team til at hjælpe dig, og opmuntre dig når det er svært. Appen man har fungerer super godt, den er nem at tilgå. Desuden er kostplan og især træningsplanerne dejlige de skiftes ofte så der er variation.

Stor anbefaling:-)

6 dicembre 2023

Et helt fantastisk forløb

Har haft et helt fantastisk forløb med Jeanette Ottesen coaching. Det har været nemt og overskueligt med måltids- og træningsplanerne. Appen er nem at navigere i og der er altid en hjælpende hånd via chatfunktionen - og en masse motivation at hente. Jeg vil klart give min anbefaling videre!

29 novembre 2023

Hun Har været en kæmpe hjælp for mig…

Hun Har været en kæmpe hjælp for mig indtil nu🤩samtidig os en god støtte når man bliver lidt utålmodig👏👏
måtte ændre nogle ting i træning og der tog hun action og ændrede med det samme, hun laver fantastiske kostplaner som er nemme og overskuelige 💪💪

24 settembre 2023

Føler mig i trygge hænder hos Jeanette

Jeg er i et forløb hos Jeanette og føler mig i så trygge hænder. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Efter at have kæmpet med vægten selv, måtte jeg gøre noget andet. Her faldt valget på Jeanette. Jeanette er selv mor til 2, og føler at der er forståelse for, hvordan livet med små børn er, også når man skal tabe sig.

Med i programmet er træningsplaner, madplaner og alt den coaching man har brug for. Der er altid hurtigt svar, og hjælpende råd.

Vil klart anbefale Jeanette.

28 agosto 2023

Meget mere end blot en coach

Jeanette og hendes medarbejdere er kompetente, søde, empatiske og meget forstående. De er lydhøre over for ens ønsker og behov og er utrolig gode til at holde humøret og motivation oppe ved en. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt mit valg af coach ❤️

12 luglio 2023

Startede for at prøve noget nyt

Startede for at prøve noget nyt, nye kostvaner Combi med træning har tabt ca 6.5 kg på ca 2 1/2 mdr. Stille og roligt falder vægten det er dejlig skal fortsætte er par mdr endnu men begynder at tænke over hvad man spiser kan varmt anbefales 😍👍

1 luglio 2023

Nærværende og motiverende Coach 💪❤️

Jeg er startet i forløb hos Jeanette for 2 måneder siden og kan klart anbefale, at hvis man har brug for en livsstilsændring, blive sundere, komme igang med træning og få den mest motiverende, og støttende Coach, så skal man vælge Jeanette! ❤️ Jeg har stadig 4 måneder endnu i mit coaching forløb og nyder både godt af kostplanerne og træningen 🙏 Jeg føler mig sundere, har fået meget mere overskud i hverdagen og så sidder sommerkjolerne også lidt bedre end for 2 måneder siden ☺️☀️

29 giugno 2023

Du er et nr.

Virkelig lækkert madplanen. Alt andet er en kæmpe skuffelse.
Træningsprogram er virkelig en dårligt, kan på ingen måde anbefalde det. Da jeg snakker med dem omkring hvad jeg ønskede.. var det intet problem. Jeg har en hofteskade, jeg gerne ville høre om de kunne tage udgangspunkt i det. De sagde det på ingen måde var et problem, men det har kun været er problem fes begyndelse.. da jeg oplyse, der var nogle ting jeg ikke kun pga. min skade. Fik jeg afvide jeg bare selv kunne finde på noget andet. Jeg har ikke kunne bruge mit forløb til noget, da det var kun for styrke at min hofte i udgangspunkt og fik en massage ryg og mave øvelser..

15 giugno 2023

Varmeste anbefaling!

Jeg vil til enhver tid anbefale et forløb hos Jeanette!

Jeg har nu været i gang i 2 måneder og har foreløbigt opnået et vægttab på 7 kg - og det har ikke engang været særlig svært.

Måltiderne smager nemlig godt, er nemme og hurtige at lave, kræver ikke alle mulige mærkelig ingredienser, mætter i mange timer og kan spises af hele familien. Min sukkertræng er nærmest forduftet, men ved særlig anledninger er der stadig plads til lidt dessert.

Træningen er tilrettelagt sådan, at jeg kan få den passet ind i mit familieliv med fuldtidsarbejde og en 1-årig. Og jeg kan tydeligt mærke, at jeg er blevet stærkere!

Der er altid god opbakning, både når jeg klarer det flot, men også når jeg har brug for en motivationstale. Og så er der hurtige svartider ved spørgsmål, så man hurtigt får afklaring og er klar til at tage fat igen.

Jeg har haft fuld tillid til forløbet og Jeanette fra start, for jeg kunne hurtigt se, at forløbet gav gode resultater.

Så total anbefaling herfra!

2 giugno 2023

Super onlineforløb

Super fedt onlineforløb med Jeanette. App’en er nem og overskuelig og giver et godt overblik over hvordan det resultaterne er i løbet af forløbet.
Super gode og nemme kostplaner samt træningsprogrammer, som begge er tilpasset ens behov og ønsker.
Et onlineforløb det kan passes ind i en travl hverdag med familie og arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra.

12 maggio 2023

Mit forløb indtilvider

Jeg har været igang i 2 måneder, på mit forløb og jeg synes den måde Jeanettes app er super god.
Appen er overskuelige, opskrifter og træningsplanerne er nemme at forstå.
Så mangler du en, som kan holde dig lidt i hånden, så kontakt Jeanette og hendes hold 👍🏻

15 aprile 2023

Risposta di Jeanetteottesencoaching

Tak for din positive feddback på appen Regitze :)

INVESTER I DIG SELV MED JEANETTE VED DIN SIDE

Det har jeg valgt at gøre… og hvorfor så lige Jeanette Ottesen… Fordi hun opfylder så mange af mine værdier og tanker om, hvad der er vigtigt for en sund livstil og fordi hun virkelig ved, hvad det betyder at skulle få træning mm til at passe ind i en travl familie med børn 🌸

Jeanette er altid klar til en motiverende skulderklap og støtte hele vejen igennem - og så er det hende personligt, man er i dialog med, det sætter jeg stor pris på 🌸 hun har hjulpet mig med mere overskud i hverdagen, en sundere krop og en fornuftig tanke omkring en sund livstil 🌸 Det bedste er, at maden er helt normal og nem at passe ind i sin hverdag med børn og så kan træningen klares hjemmefra 🙏 det har betydet meget for mig 💪🏻

Så ønsker du professionalisme, fede peptalks og omsorg på vejen til en sund livstil, så er min klare anbefaling at kontakte Jeanette Ottesen - det vil du aldrig fortryde🙏 det handler om at tage det første skridt, så står Jeanette klar til at hjælpe dig videre 🌸 gør som mig- invester i dig selv…min rejse er langt fra færdig og jeg elsker, at jeg stadig er i udvikling med søde og omsorgsfulde Jeanette

8 aprile 2023

Risposta di Jeanetteottesencoaching

Du er Så sej Anja!! Og tusinde tak for de rosende ord! :)

Nærværende og inspirerende

Jeanette er en nærværende, lyttende ig inspirerende coach. Lækre madplaner som hele familien kan lide - helt almindelige ingredienser, så man ikke skal købe en masse man normalt ikke har i skabet. Træningsplaner der er lette at følge. Jeanette er god til at følge op på hvordan det går og komme med peptalk eller et lille spark når det er nødvendigt.

6 aprile 2023

Risposta di Jeanetteottesencoaching

Tak for din positive feedback Tine, det sætter jeg stor pris på.

Jeanette er så dygtig og sød

Jeanette er så dygtig og sød. Super lydhør og har stor forståelse for mine skavanker, som gør at jeg ikke kan træne som andre.
Kosten er fantastisk, nem at gå til, det er helt normal mad og ikke særlig madspild. Køleskabet er proppet søndag til kommende uge og lørdag er der støvsuget og børnebørnene er vilde med mormors mad. Jeg har på intet tidspunkt følt sult og har ingen cravings. Tillader mig et glas vin eller et stk chokolade engang imellem.
Jeg er på en rejse for livet og når jeg synes det driller, så skriver jeg til Jeanette og får en peptalk tilbage og det gør at mit mindset også ændrer sig.
Kan klart anbefale Jeanette

22 marzo 2023