Jeg synes det har været et super givende forløb hos Jeanette. Jeg bliver hørt ift mine præferencer for træning og kost, og guidet godt igennem. Jeg holder rigtig meget af, at få en personlig hilsen hv... Leggi di più

Den bedste forkælelsesgave at give sig selv. Der er ikke kun fokus på det rå vægttab, men på dig og den livsstilsændring man får med kost og motion, og at der stadig er et liv der skal leves med det... Leggi di più

Fantastisk forløb Jeg er startede i et forløb ved Jeanette og er utrolig glad for det. Hun går virkelig hele vejen rundt og hjælpe både med det fysiske men virkelig også med det psykiske. Hendes tr... Leggi di più

Jeg er i uge 10 i et forløb ved Jeanette Ottesen, har tabt 7 kg. og fået mere energi. Der er god sparring både med træning og kost. Jeg har ikke mulighed for at ligge og træne, så min træning foregår... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

100% personlig trænings- og kostplan som onlineforløb gennem minimum 3 måneder. Daglig personlig kontakt og holdbare resultater. Postiv, sund og stærk krop og sind.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bedste investering i dig selv👌🏼

Lækker varierende mad og super gode (og hårde) træningsprogrammer med svedgaranti💪🏼 På blot en måned kunne jeg allerede se en markant forskel på min krop. Jeanette er super sød, professionel og engageret med stor forståelse for klientens egen hverdag🫶🏼

14 settembre 2022

61 år og har en fantastisk coach

Jeg er 61 år, har en lungesygdom. Jeanettes coaching for og med mig er tilpasset mig og de særlige behov som jeg har. Jeg kan skrive hvis der skal justeres og hun svarer hurtigt og kommer med nye forslag. Jeg kan kun skrive en masse godt.

8 settembre 2022

Har kun rosende ord til Jeanette

Har kun rosende ord til Jeanette. Der er styr på varierede og tilpassede kost- og træningsplaner. Der er altid lynhurtig respons, når man har brug for det.
Og selvom kommunikationen er online og via en i øvrigt velfungerende app, så har hun hele tiden imponerende fornemmelse for, om man har behov råd og støtte.
Klar anbefaling herfra!

6 settembre 2022

Fantastisk forløb…

Det har været et helt igennem fantastisk forløb hos Jeanette. Nemt, overskueligt og skønt. God guide hele vejen og har opnået det jeg søgte. Jeg har holdt vægten siden jeg stoppede og har fået gode rutiner med på vejen.

11 agosto 2022

SÅ glad for mit forløb med Jeanette

Jeg har nu været i gang med mit forløb med Jeanette i små to måneder, og resultatet indtil videre er jeg simpelthen så utrolig glad og stolt over.
Jeanette guider, støtter op og er der bare når man har brug for det. Der bliver altid taget hensyn til behov, og hun er altid meget hurtig til at svare hvis jeg stiller et spørgsmål. Derudover er hun også virkelig god til lige at skrive og bare høre hvordan det går, og det har for mig været en kæmpe motivator. Jeg ved jeg ikke er “alene” om det her. Hun er der hele tiden med opbakning og hjælp.
Et forløb med Jeanette er virkelig anbefalelsesværdigt!

4 agosto 2022

Overskud i hverdagen

Jeg kan varmt anbefale jeanette’s coaching forløb, jeg er igang med min 8 uge og kan på nuværende tidspunkt se stor forskel på min krop.Jeg er selvstændig og har haft svært ved at få tid til træning samt det at få spist på det rigtige. Efter jeg har startede forløbet hos jeanette har hun fået styr på det hele. Der er kommet fokus på træning som jeg nu laver der hjemme og kosten laver jeg på forhånd ,så jeg får mad i løbet af dagen.
Jeg har en masse allergier som der bliver taget hensyn til og da vi opdagede at jeg ikke kunne tåle avokado skiftede jeanette det ud med det samme, så der bliver taget hensyn til alt. Jeg er glad nu har jeg fået så meget overskud til også at være der for mine børnebørn. Tak jeanette for den stor hjælp til overskud og vel vær.

27 giugno 2022

Positivt, varmt og ærligt!

Jeg er stadig igang med mit forløb med Jeanette. Og jeg kan kun varmt anbefale hendes måde at være coach på. Det er en enorm positiv tilgang, og hun er kniv skarp til at finde frem til de ting der virker for lige præcis dig ! 🥳🥳

14 giugno 2022

Jeg er så glad for mit forløb hos…

Jeg er så glad for mit forløb hos Jeanette.
Der er nye træningsprogrammer hver mdr og de kan sagtnes laves hjemme i stuen. Der er nye og gode kostprogrammer hver mdr. og de kræver ikke at man skal ud og købe meget og nyt hjem til køkkenet.
Jeanette er det er til at bakke op og støtte igennem de lidt hårde perioder som kan komme.
Har bestemt ikke fortydt mit forløb ved Jeanette Ottesen🌸

13 maggio 2022

Fantastisk forløb med den bedste coach!

Det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Jeanette er med hele vejen og kommer altid med positiv og konstruktiv feedback. Har prøvet andre forløb uden succes. Nu har jeg endelig fundet noget, der virker. Træningerne passer til mit niveau og kostplanen er overskuelig med gode nemme retter, som jeg bliver mæt af. Jeg har tabt 10 kg. på 2 måneder og en masse centimeter fordelt på hele kroppen. Mit humør og overskud er kommet tilbage, og jeg er inde i en positiv personlig udvikling. Jeanette får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig til at fortsætte rejsen og komme helt i mål.

7 maggio 2022

De bedste anbefalinger

Jeg kan give Jeanette de bedste anbefalinger. Jeg elsker mine træningsprogrammer og madplanerne er gode og nemme, de passer perfekt ind i en meget travl hverdag.
Jeanette svarer altid på spørgsmål og vi har en god dialog.
Jeg er på 2 mdr. skrumpet 37 cm og gået fra 71 kg til 65 kg. Jeg føler mig super godt tilpas med at jeg kan mærke min krop er blevet stærkere og strammet op, hvilket er formålet med dette forløb for mig😊

29 aprile 2022

Risposta di Jeanetteottesencoaching

Det betyder alverden for mig, med den feedback Rikke. tak for indsatsen :D

Jeanette kan helt sikkert anbefales

Jeg har været i gang i et par måneder nu og er rigtig glad. Jeg nyder, at jeg hele tiden får nye planer og det ikke bliver for trivielt, hverken med træning eller mad.
Jeanette er super sød til, at vejlede og rådgive løbende og ændre i planerne; såfremt man ønsker det.
Jeg har siden jeg startede tabt mig, fået langt mere energi, sover bedre og min hud ser så frisk og sund ud.

6 aprile 2022

Kære Laura :)
Tak for den skønne feedback. Det er skønt at arbejde med dig, og du gør det SÅ godt :0)

Virkelig godt forløb

Virkelig godt forløb! Har været i gang i under 4 uger, men det har virkelig gjort en forskel. Der bliver fuldt op på alt, også hvis hun ikke hører fra en i nogle dage, så kommer der en besked om hvordan det går.
Har fået svar på alle mine spørgsmål. Har fået hjælp til de vanskeligheder jeg har haft.

6 febbraio 2022

Kære Louise,
Dit gå-på-mod er fantastisk, og du er en fryd at arbejde med. Arbejdsmoral kommer man langt med :)
Keep it up! :D

Jeg har været så glad for mit forløb…

Jeg har været så glad for mit forløb med Jeanette Ottesen. På 8 uger er der sket en del med vægten, men vigtigst har hun hjulpet mig med at komme ind i en god træningsrymte. Programmerne er virkelig gode, og jeg har det rigtig sjovt med min træning. Hun er støttende og imødekommende når man støder ind i problemer/ manglede motivation, og hjælper med at få en tilbage på sporet. Det er meget tydeligt, at hun er vandt til at efterleve kostplan og træning selv. En meget stor anbefaling herfra.

6 febbraio 2022

Kære Simone :)

Tak for dejlig feddback, og tak for samarbejdet. Du er så sej, og en kæmpe fighter! Du jonglerer fuldtidsjob, børnefamilie, kost og træning :) Kæmpe inspiration!

Bedste online coach

Indtil videre har jeg været i gang i 6 uger, og der er allerede store forandringer på vægten, humøret og overskuddet i hverdagen. Jeg har selv længe gået og kæmpet med motivationen til at træne og den er helt klart kommet igen, takket være Jeanette.
Med online coaching fra Jeanette Ottesen får du god sparring med Jeanette.
Helt klart en anbefaling værd.

5 febbraio 2022

Kære Izabell,
Tak for et godt samarbejde. Du er sej og inspirernede og din fremgang har været så flot. Tillykke med en meget sundere livstil :D