JB Marin Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jonatan var seriös. Det måste man säga. Så seriös som man önskar alla båtmäklare borde vara. Professionell, pålitlig och med den sällsynta egenskapen att behandla säljare och köpare på ett respektfu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och bra bemötande från första kontakten via Blocket där vi hittade vår båt. Bra hjälp med kontrakt samt transport ner till Göteborg. Mån om att allt ska fungera vid leverans och tydlig me... Leggi di più

1. Rivenditore di barche
  2. Intermediario per la compravendita di yacht

Scritti dall'azienda

Välkommen till JB Marin, upplev en trygg och smidig båtaffär med oss! Vi förmedlar, köper och säljer välvårdade och varudeklarerade motorbåtar. Vi vägleder dig genom hela affären med erfarenhet, engagemang och ansvar. Önskar du sälja båt? Kontakta oss så hjälper vi dig med en lyckad försäljning!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

22 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Enkel båt affär

Från att jag ringde tills båten var såld gick på under 2 veckor. Slapp att träffa kunderna JB marin skötte allt.
Alla kontrakt och kvitton sköttes digitalt med bank id så vi behövde inte krångla med en massa papper. Så det blev en väldigt okrånglig affär.
Mattias som skötte affärn från JB var väldigt kunnig, lugn, professionell och värderade båten rätt dirrekt.
Tack Mattias

14 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jonte på JB Marin sköte allt med…

Jonte på JB Marin sköte allt med försäljningen av vår båt på ett väldigt proffsigt sätt. Han är lugn och trygg att ha att göra med och inget är ett problem som inte han kan lösa. Han är engagerad och följer upp allting löpande under hela processen. Digitala dokument gjorde dessutom allt väldigt smidigt genom hela affären. Bra jobbat Jonte!

5 agosto 2026

Jonatan var seriös

Jonatan var seriös. Det måste man säga. Så seriös som man önskar alla båtmäklare borde vara. Professionell, pålitlig och med den sällsynta egenskapen att behandla säljare och köpare på ett respektfullt sätt.
Tack Jonatan du gjorde ditt jobb med excellens.
Ann och Malte

3 agosto 2026

Köp Forbina 8000

Väldigt fint och proffsigt bemötande av Jonatan. Lugn och korrekt process utan hets. Kommer gärna tillbaka nästa gång. Rekommenderas!

21 maggio 2026

Snabb och bra försäljning av Forbina 8000

JB Marin hanterade hela försäljningsprocessen mycket väl. Snabb återkoppling , god kommunikation om relevanta frågor, kunnig om båtar och teknik. Hjälpsam när så behövs och ett trevligt bemötande. Kan rekommenderas!
/Magnus

22 maggio 2026

Mycket bra service

Köpte en begagnad rib av Jonathan
Han kom och visade båten hemma hos oss och det blev affär samma dag.
Mycket bra service och han fixade några små skador som upptäcktes vid upptagning utan strul och utan kostnad som överenskommet.
Kändes mycket seriöst och pålitligt.

21 novembre 2025

Trevligt och bra bemötande

Bra hjälp med kontrakt samt transport ner till Göteborg.
Mån om att allt ska fungera vid leverans och tydlig med att man ska höra av sig omgående ifall man upptäcker något fel för att hitta en snabb lösning.

Hela affären kändes trygg och säker vilket vi uppfattade.

22 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Trygg och pålitlig båtförmedlare!

Vi köpte vår första beg båt av Jb marin. Tryggt och smidigt. Service och stor kontroll gjordes innan. Ett upptäckt problem med motorn åtgärdades utan snack och kostnad. Kort efter att vi fått båten upptäcktes att sensorn i bensintanken glappade men det kom Jonatan ut o fixade själv! Vilken service! Rekommenderas varmt!

7 agosto 2025

Mycket bra på alla plan.

Mycket bra på alla plan.
Bra kommunikation, lösningsorienterad och serviceminded för att underlätta och möjliggöra affär.
Perfekt process från initiering till slutförande.

7 agosto 2025

Magnifik upplevelse

Magnifik upplevelse, kändes tryggt från början till slut. Hade jag haft fler båtar hade jag sålt alla till JB!

Hade gett 6 stjärnor om jag kunde, toppen upplevelse!

25 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Pålitligt, flexibelt och smidigt båtköp

Vi köpte en båt via JB Marin och är supernöjda med upplevelsen! Hittade båten på blocket och åkte direkt för att få provköra den. Det hela kändes väldigt pålitligt, flexibelt och smidigt, och ska vi köpa båt igen kommer vi först och främst vända oss till JB Marin!

2 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più