Jan Nowak metal furniture Recensioni 11

1. Negozio di mobili
  2. Mobilificio
  3. Negozio di arredamenti per salotti
  4. Negozio di mobili per uffici

Jan Nowak – Metal Furniture is a Polish brand specializing in the production and sale of durable metal furniture for homes, offices, workshops, and commercial spaces. For years, we have been providing practical solutions that combine strength, functionality, and modern design. Our metal furniture is widely used in office administration, public institutions, schools and educational facilities, archives, warehouses, workshops, as well as in private homes and garages. The range includes metal cabinets, shelving units, office lockers, and workshop furniture designed to support efficient organization and secure storage of documents, tools, and equipment. We focus on high-quality materials, precise workmanship, and solutions tailored to real user needs. We value reliable customer service, secure delivery, and a transparent approach to every order. Customer feedback plays an important role in helping us continuously improve our products and services.

2,6

Scarso

Solitamente risponde entro 2 settimane

Pessimo Servizio, Ottimo materiale

Metto solo 2 stelle non per la merce ricevuta che è di buona fattura e facile da montare, ho acquistato un mobile armadietto per palestra a 8 reparti, ma per il servizio pessimo di consegna e di comunicazione con il cliente. Ordine effettuato il 1° Dicembre consegna prevista da sito 7 gg, arrivato il 23 Dicembre. Contatti solo via email con risposte tardive, il 28 Dicembre mi rispondo ad una email inviata il 16 Dicembre e mi dicono che contatteranno il corriere per sollecitare la spedizione, ma io ho ricevuto la merce il 23 Dicembre. Spero che queste sole 2 Stelle permettano agli utenti di sapere cosa aspettarsi e a loro di migliorare totalmente il post vendita soprattutto nella gestione del cliente.

29 dicembre 2025
Mostra le recensioni in tutte le lingue. (11 recensioni)