Valutata 1 stelle su 5

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zaterdag weer bij Jack's geweest in Zoetermeer. Altijd gezellig maar het was er wel een stoelendans. Veel te weinig stoelen en veel stoelen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Personeel zoals altijd... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Online wel ongeveer het slechtste uitbetaling percentage wat er is, speel bij diverse zoals Unibet en Holland Casino waar ik ook leuk prijzen win, maar werkelijk bij Jacks online 0,0 te winnen. Ko... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Net als hun zogenaamde fysieke casino's wat gewoon ordinaire stinkende gokhallen zijn waar je ook nooit wat wint, win je online ook helemaal niks. Alleen maar mensen lokken en leegtrekken. En ze zijn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Casinò
  2. Centro divertimenti
  3. Fornitore di servizi di giochi al computer

Scritti dall'azienda

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

2,1

1 stella

Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

leuk casino

ik snap niet dat Jacks casino zo wijnig groene sterren heeft ik persoonlijk vindt dit het beste casino van allemaal ik kan hier altijd leuk spelen voor mijn geld en al vaak leuke prijzen gewonnen heb meerdere casino's gespeeld en er zijn nog wel een paar goede bij maar Jacks blijft mijn favoriet

7 febbraio 2026

Risposta di Jack's Casino

Hi Gerrit, dank je wel voor je review. Fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Je feedback nemen we mee en hopelijk mogen we je opnieuw verwelkomen bij een volgend bezoek. Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten! Graag tot de volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

Je winst wordt niet uitbetaald

Onlangs een bonus gekregen na storten van € 100. Meer dan € 400 erbij gewonnen, maar deze kon niet uitbetaald worden. Zelfs niet bij een paar euro. Dus alles weg moeten spelen en zij incasseren mijn winst. Pure oplichting en ga alsjeblieft niet met dit casino in zee.

2 febbraio 2026

Risposta di Jack's Casino

Hallo, dank je wel voor je review. Het lijkt erop dat deze betrekking heeft op Jack.nl in plaats van Jacks Casino. Deze pagina is bedoeld voor reviews over Jacks Casino. Zou je je review op de juiste pagina willen plaatsen? Alvast bedankt!

Valutata 1 stelle su 5

Niet een site die wil je spelen … veel…

Niet een site die wil je spelen … veel betere sites rond

3 febbraio 2026

Risposta di Jack's Casino

Hallo, dank je wel voor je review. Het lijkt erop dat deze betrekking heeft op Jacks.nl. Deze pagina is bedoeld voor reviews over Jacks Casino. Zou je je review op de juiste pagina willen plaatsen? Alvast bedankt!

Fijn casino ben er met vrienden geweest

Fijn casino ben er met vrienden geweest
We hebben allemaal wat mooie winsten behaald
We konden veel drinken halen er werden ook lekkere hapjes geserveert

2 gennaio 2026

Risposta di Jack's Casino

Hi Robinw, dank je wel voor je geweldige review. Fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten! Mocht je nog tips of ideeën hebben, dan horen we die natuurlijk graag. Je positieve feedback nemen we mee en hopelijk mogen we je opnieuw verwelkomen bij een volgend bezoek. Graag tot de volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

Na 22 keer achterelkaar verliezen bij…

Na 22 keer achterelkaar verliezen met telkens hogere inzetten bij de poker tafel in Nijmegen. Dit vind ik niet normaal. Dit is geen casino meer. Dit is puur nepperij. Alles is al gemanipuleerd met medewerking van de overheid. Als je genaaid wil worden is dit het perfecte adres. alleen de baas wint van zijn gok paleis.
Ik kom hier niet meer!

25 dicembre 2025

Risposta di Jack's Casino

Hi M K, dank je wel voor je review. Fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Jammer om te lezen dat je bezoek niet aan je verwachtingen voldeed. Dat vinden we oprecht vervelend. Onze Slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd voor willen zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Je feedback nemen we mee en hopelijk mogen we je opnieuw verwelkomen bij een volgend bezoek. Graag tot de volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

Had ik maar eerder gekeken naar de…

Had ik maar eerder gekeken naar de reviews op trustpilot, ze doen hun naam niet de eer op online gebied, bijna 6 keer gestort in totaal ong 300 eu gespeeld op kastpelletjes geen ene prijs geen ene storting, mensen hier totaal niet spelen RRP 0% Gigantische oplichters en waarschijnlijk een compensatie om de huur te betalen van hun live locaties

24 dicembre 2025

Risposta di Jack's Casino

Dank je wel voor je review. Het lijkt erop dat deze betrekking heeft op Jacks.nl (het online casino). Deze pagina is bedoeld voor reviews over Jack's Casino. Zou je je review op de juiste pagina willen plaatsen? Alvast bedankt!

Heel goede service

Heel goede service, zeer vriendelijke medewerkers. Mijn favoriete locatie is Eemnes, maar ik heb goede ervaring bij alle vestigingen van Jack's casino. Van mij mag Eemnes de prijs van het jaar winnen.

8 dicembre 2025

De sfeer was aangenaam

De sfeer was aangenaam. Vriendelijk personeel en een fijne indeling van de bar en de gokkasten. Ook de bezoekers zijn altijd vriendelijk en aangenaam.
Vind de sfeer der beter dan veel andere faciliteiten.

7 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vanavond bij jack's casino Akersloot…

Vanavond bij jack's casino Akersloot geweest. Er was een feestavond met loten (op zich prima niks verkeerd aan) daar aangekomen alle gokkasten vol maar het ergste was op de feestavond mogen mensen ook op 2 kasten spelen dus 1 persoon op 2 gokkasten dat is toch erg slecht van Jack's casino ik vroeg de medewerker er zijn mensen op 2 gokkasten ja dat mag .
Erg slecht van jack's casino slecht geregeld super slecht.

28 novembre 2025

Beste Sieg,

Bedankt voor je reactie. Erg vervelend om te lezen dat je jouw bezoek als onprettig hebt ervaren. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd voor willen zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Je opmerking over het gebruik van meerdere kasten per persoon nemen we serieus. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren en verwelkomen je alsnog graag in een van onze casino’s.

Jack's Casino Akersloot

Valutata 1 stelle su 5

The casino site cancels my withdrawal…

The casino site cancels my withdrawal when I try to withdraw to my card. They respond with everything that has nothing to do with the matter, I have never experienced such poor service and a lying site. They say that due to money laundering you must wager your money that you have deposited as I have done. I have played far more than what I have deposited.

26 novembre 2025

Dear Hercules,

I see that in your review you mention visiting JACKS.NL (the online casino). This page is only meant for reviews about Jack's Casino. Therefore, we would advise you to post your review on the correct page and delete this one. Thank you for your cooperation.

Oplichters

Oplichters
Een vermogen verloren,
Als je en hekel aan je geld hebt bij jacks casino ben je bij de goede adres
Voor mij nooit meer

12 novembre 2025

Beste Anna,

Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. Laat vooral weten als we nog iets aan onze services kunnen toevoegen of aanpassen. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Vuile oplichters zal nooit meer 1c…

Vuile oplichters zal nooit meer 1c overmaken wat een belachelijke site moeten zich schamen geen 1 bonus geven vieze oplichters

8 novembre 2025

Risposta di Jack's Casino

Vervelend om te lezen dat je bezoek niet aan je verwachtingen voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. We verwelkomen je alsnog graag in een van onze casino’s. You're welcome!

Valutata 1 stelle su 5

Het is gewoon oplichterij al kom je…

Het is gewoon oplichterij al kom je elke dag spelen je wint niks bij vaste klante blokkeren die automaat om wat te winnen of remt af met de rollen ik zeg ga beter naar echte casino zo als holland casino maar niet bij de oplichters

2 novembre 2025

Risposta di Jack's Casino

Hi, wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren. We verwelkomen je alsnog graag in een van onze casino's, You're Welcome!

Valutata 1 stelle su 5

Terrible service( online casino)

Terrible service( online casino), I'm happy that there are many more options.
Sorry but that is not what your service department all about, I have a print screen of the whole conversation and that is not what you represent here....you should be ashamed to react like this when in reality it's totally different.....

27 ottobre 2025

Risposta di Jack's Casino

Thank you for your review. Terrible to hear that your visit to our casino did not meet your expectations. Our slogan is ‘You’re Welcome’. This means that we always strive to make our guests feel at home. Please let us know how we can improve our services, so we can aim to match your expectations the next time.

Valutata 5 stelle su 5

Hoi aan alle medewerkers van Jack…

Hoi aan alle medewerkers van Jack Casino in Zoetermeer
Top, vriendelijkheid, lekker eten, mooie prijzen en heel gezellig daar.
Beste lieve mensen allemaal van Jack Casino jullie zijn super goed, aardig en vooral zo doorgaan super bedankt van Rob en Marilyn Spier

24 ottobre 2025

Risposta di Jack's Casino

Dit horen we graag! Bedankt voor de geweldige review! We verwelkomen je graag weer in ons casino. You’re Welcome!

Valutata 5 stelle su 5

Een goede verwelkoming bij het intreden…

Een goede verwelkoming bij het intreden van de Jack's Casino Van der Valk Dordrecht.
Aardige personeel, Marco, Kayla, Ticho en natuurlijk alle anderen die met een brede glimlach je ontvangen en naar keuze de lekkerste drank aanbieden. Ik voel me daar heel happy en geniet elke keer opnieuw van de gastvrijheid en vriendelijkheid personeel, de bediening en de gezellige sfeer. Mijn ding!

14 ottobre 2025

Risposta di Jack's Casino

Dit horen we graag! Bedankt voor de mooie review! We verwelkomen je graag weer in ons casino. You’re Welcome!

Win nooit

Je wint nooit hier meer, al lang absoluut niks gewonnen

12 ottobre 2025

Risposta di Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. We verwelkomen je alsnog graag in een van onze casino’s. You're welcome!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più