Valutata 5 stelle su 5

Dit is een goeie casino waar je veel plezier je favoriete slots mag spelen met een best hoge win presentage vergeleken met andere online casino's.. En mischien leuk om te weten, de klanten service... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor Sandra van het Customer Experience Team van Kansino. Ik heb haar telefonisch gesproken en ze was buitengewoon vriendelijk, geduldig en professioneel.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zodra je ook maar iets zegt in een Live Chat bij een spelshow, in mijn geval: ‘Always low when I’m here’ bij een bonusspel wordt het account geblokkeerd vanwege verontrustende uitspraken. Dan le... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casinò o centro scommesse online

Scritti dall'azienda

Kansino is een Nederlands online casino met (live) tafelspellen en slots waar Nederlanders sinds 1 oktober 2021 legaal kunnen gokken. Play North Limited - het bedrijf achter Kansino - voldoet aan alle wetten en regels met betrekking tot online gokken, waardoor het over een vergunning van de Kansspelautoriteit beschikt. De Nederlandse toezichthouder controleert casino’s met een vergunning regelmatig, waardoor gokken in het online casino van Kansino veilig en betrouwbaar is.

3,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Ga weg zo snel je kunt of begin er niet…

Ga weg zo snel je kunt of begin er niet aan. Kansino is een compleet gemanipuleerde site. Hier ga je echt alleen maar verliezen. Ik heb veel ervaring met andere aanbieders, maar (helaas) zeker ook met Kansino. Dit zijn absolute dieven, waarbij je geen faire winstkans hebt. Er zijn genoeg andere aanbieders, maar hier moet je je geld niet inzetten. Je kunt het net zo goed in de sloot kieperen.

16 aprile 2026

Beste Aik Verhoef,

Wij willen je bedanken voor het achter laten van een review. Wij vinden de mening van onze spelers erg belangrijk.
Wat jammer om te lezen dat je nog geen geluk bij ons hebt ervaren! Het is een kansspel en winsten zijn hierom helaas niet gegarandeerd. Helaas kunnen we niet voorspellen wanneer we wel en geen geluk zullen hebben. Wat wij je wel kunnen garanderen is dat al onze spellen eerlijk worden aangeboden en streng gecontroleerd worden.
Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer je een tijdje veel verliest achter elkaar, daarom willen we je graag uitnodigen ons even op te zoeken in de live chat als je ergens niet helemaal uit komt of vragen hebt!

Verschrikkelijk slecht casino

Verschrikkelijk slecht casino. Echt totaal geen kans om te winnen. Ik vind het niet erg om iets te verliezen, maar dit slaat echt nergens op. Waardeloos! Speel liever bij een ander casino, maar sla deze over.

12 aprile 2026

Beste Jeroen,

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos casino al meerder malen wat…

Waardeloos casino al meerder malen wat geprobeert maar geef niks niet aan beginnen kan beter naar betcity of unibet maak je meer kans

Beste Danielle Vonk,

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer fijn gesprek gehad met…

Een zeer fijn gesprek gehad met Chantalle. Fijne site.

Beste Priem,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met onze site! Bedankt voor dit mooie compliment.

We vinden het enorm belangrijk dat je je goed geholpen en gehoord voelt. Daarom staat ons team 24/7 voor je klaar. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens ondersteuning bij kunnen gebruiken, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen, wat er ook is!

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met Kansino is zeer…

Edit: Gestoorde reactie over een tijd geen geluk hebben en het totaal niet ingaan over de schending van de zorgplicht. Krankzinnig

Mijn ervaring met Kansino is zeer teleurstellend, met name op het gebied van zorgplicht en klachtenafhandeling.
Ik heb een klacht ingediend over het niet naleven van de zorgplicht, waarbij sprake was van duidelijk risicovol speelgedrag. Ondanks deze signalen heeft het casino naar mijn mening onvoldoende ingegrepen.
Wat nog zorgwekkender is, is de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Er wordt simpelweg gesteld dat de zaak “finaal is afgehandeld” en dat er geen tekortkomingen zijn vastgesteld, zonder dat er inhoudelijk wordt ingegaan op de kern van de klacht. Verdere behandeling wordt geweigerd met een verwijzing naar interne procedures.
Dit wekt de indruk dat klachten formeel worden afgehandeld, maar niet daadwerkelijk serieus worden onderzocht of opgelost.
Voor een organisatie die opereert onder toezicht en strikte regelgeving zou je een transparantere en meer verantwoordelijke houding verwachten, zeker als het gaat om spelersbescherming.
Ik raad anderen aan om zich goed bewust te zijn van de risico’s en kritisch te kijken naar hoe dit platform omgaat met zorgplicht en klachten.

Beste Lars,

Wij willen je bedanken voor het achter laten van een review. Dit waarderen we enorm!
Wat jammer om te lezen dat je nog weinig geluk bij Kansino hebt gehad! Helaas zijn winsten niet gegarandeerd en kunnen we niet voorspellen wanneer we wel en geen geluk zullen hebben. Wat wij je wel kunnen garanderen is dat al onze spellen eerlijk worden aangeboden en streng gecontroleerd worden door de KSA.
Wat jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad! Het is voor ons niet helemaal duidelijk wat er is gebeurd, daarom willen we je graag uitnodigen ons even op te zoeken in de live chat als je ergens niet helemaal uit komt of ergens tegenaan loopt!

Klantenservice

Snelle uitbetaling en een vriendelijke klantenservice.

8 aprile 2026

Beste Marco,

Fijn om te horen dat onze snelle uitbetaling goed werkt!
Onze klantenservicemedewerkers doen elke dag hun best om je glimlach te geven. Leuk om te zien dat dit het geval is!

Voor al jouw vragen zijn we 24/7 bereikbaar! Fijne dag!

Valutata 2 stelle su 5

Dacht dat ik 100 euro had

Dacht dat ik 100 euro had. Maar na de 100 euro uit te hebben laten betalen is deze niet goed gekeurd en gewoon verdwenen...

Dit omdat het promotie geld was en die melding zou er geweest zijn ! Nou ik heb het niet gezien! Echt een beetje jammer dit!

Voel me gewoon echt een beetje belazerd

6 aprile 2026

Beste Wietske Dijkstra,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dit waarderen wij!

Wat jammer om te lezen dat je een slechte ervaring met Kansino hebt gehad. Het is helaas niet toegestaan om een uitbetaling aan te vragen zolang een actieve bonus nog niet volledig is rondgespeeld. In onze bonusvoorwaarden staat vermeld dat je eerst aan de inzetvereisten (rondspeelvoorwaarden) moet voldoen voordat eventuele winsten of het saldo kunnen worden opgenomen. Vraag je toch een uitbetaling aan terwijl er nog een bonus actief is, dan komt deze helaas te vervallen.

Wij raden je aan om bij het claimen van een promotie altijd even de bonusvoorwaarden door te lezen, om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Als er iets onduidelijk is of je nog andere vragen hebt, kan je uiteraard ook altijd even in de live chat komen! Wij helpen je graag.

Geen goede service

Dan leg je uit aan de medewerker dat het niet verontrustend is, wordt de blokkade opgeheven. Dan denk je weer te kunnen spelen, is er een afkoelperiode van een maand voor bonusaanbiedingen.
En men kan zo’n periode niet handmatig opheffen.

Na twee van deze blokkades en afkoelperiodes weet ik zeker dat de service van Kansino is dat er geen service is, alleen betutteling.

3 aprile 2026

Beste Mark Rijpkema,

Bedankt voor het achterlaten van een review.
Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Kansino! Onze klantenservice streeft er naar onze spelers zo goed mogelijk te helpen waar mogelijk. Jouw feedback is dan ook enorm waardevol voor ons!
Als je ooit nog ergens tegenaan loopt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we hier samen even naar kijken!

Valutata 1 stelle su 5

Bij deze wil ik mijn frustraties uiten…

Bij deze wil ik mijn frustraties uiten over de website Kansino en over de spelprovider light & wonder. En jullie tegelijkertijd waarschuwen!

Ongeveer 2 weken geleden was ik het spel huff n even more puff grand aan het spelen. Ja ik weet het is zowiezo geen goeie kast om op te spelen maar hij was nieuw voor mij en in het verleden wel is wat succes gehad op andere huff n puff spellen dus dacht probeer het. Ik weet hoe die kast werkt en hoe die bonussen uitkeert.

al paar keer een bonus spel gekregen. De normale cirkel zaag bonus . En via de weerwolf die zo nu en dan komt de hoedenbonus. Op 0.80 cent inzet niks geks maar prima. Dus doorgespeeld op deze kast omdat hij redelijk stabiel was.
Op een gegeven moment tijdens een speelronde komt de weerwolf weer te voorschijn , direct nadat hij geluid maakte en tevoorschijn kwam werd ik uit het speel gegooid en kwam er niet meer in omdat hij een melding gaf van ‘open speelronde’ en als je op oke klikte werd ik er weer uit gegooid. En kon ik niet meer in dit spel of überhaupt in een ander spel komen zonder die melding. (Zie bijgevoegde foto)

gelijk contact met de klantenservice en die zouden het gaan na kijken. Na 1,5 dag kreeg ik bericht dat de open speel ronde is verwerkt en ik weer kon spelen. Nou inderdaad ik kon weer spelen. Maar op huff n puff niks van dat ik die open speel ronde nog had en kon gewoon verder spelen alsof er niks gebeurd was.
hier op weer contact opgenomen. Klantenservice zou de provider contacteren en onderzoek starten.
na 1 week ongeveer kreeg ik terug koppeling. Dat het verwerkt is en dat ik in die vast gelopen speel ronde €0,00 euro had gewonnen. Ja he he logisch als de bonusronde nou zou moeten beginnen!
dus weer contact en nu vroeg die vent meer bewijs materiaal voor de verschillen in saldo enzovoorts. Waarop ik weer had uitgelegd dat de bonus nog moest beginnen en dat ik het er totaal niet mee eens ben om het hier bij te laten. Dus tegenwoordig moet je van alles moet je van alles screenshots maken voor het geval dat iets crasht?! Zwaar geïrriteerd laten merken dat ik na al dit gezeik niet met minder genoegen neemt dat ze de diamant cirkel zaag toekennen aan mijn account en dat ik eis dat ze nog contact opnemen met die provider. Want alles word ‘gelogd’ dan kunnen ze ook zien dat die weerwolf te voorschijn kwam in die speel ronde.

Ik speel al sinds die website online is bij hun en altijd als prettig ervaren.
laatst met die storing op playtech was ik ook een van de gedupeerden.
dat hebben ze toch netjes opgelost uiteindelijk maar nu deze situatie maakt me gewoon echt kwaad.
Ja ik weet kansino kan ook niet heel veel. Maar ze mogen wat mij betreft mij echt wel tegemoet komen in wat voor vorm dan ook Maar ze laten niks van hun horen na laatste mail.
Je moet hele tijd er achteraan mailen. En als t te moeilijk voor ze word ofzo krijg je geen antwoord.

hebben jullie ervaring met dit soort situaties en evt tips?

thnx alvast

22 marzo 2026

Beste Damien,

Ik heb 2x 25 euro gestort

Ik heb 2x 25 euro gestort. Het is afgeschreven maar ik kreeg er niets bij in de app. Dit zijn oplichters.

28 marzo 2026

Beste Marco,

Wanneer reageren ze?

Twee weken geleden contact gezocht via livechat, en daar gaven ze aan dat de desbetreffende afdeling zo spoedig mogelijk contact olnermt. Wat is zo spoedig bij Kansino? :-(

26 marzo 2026

Beste Christiaan Oorschot,

Valutata 5 stelle su 5

Dit is een goeie casino waar je veel…

En mischien leuk om te weten, de klanten service team zijn er vriendelijk en erg behulpzaam, ze hebben me keurig geholpen met de bonus en je merkt oprecht dat dat de klantenservice er met volle goede energie in gaat om het netjes op te lossen. Voor mij de beste casino..
Bedankt Sandraaaaaaaaa(y)

23 marzo 2026

Beste Klant,

Bedankt voor deze fantastische review! Super om te horen dat je zo geniet van onze slots en dat ons team je zo goed heeft geholpen met de bonus. Daar doen we het voor!

Weet dat we met precies diezelfde positieve energie 24/7 voor je klaarstaan. Veel succes en speelplezier gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Was een tijdje oke, nu niet meer.

Was een tijdje oke, maar de laatste maanden win ik er niks meer, heel veel geld aan kwijt, ik ga de Account sluiten.

22 marzo 2026

Beste Energie,

Wij begrijpen uiteraard dat het erg vervelend is wanneer je een tijdje achter elkaar niet zo veel wint. Als je ooit ergens tegen aan loopt of ergens vragen over hebt kan je altijd even contact opzoeken met ons via de live chat! Wij zijn 24/7 beschikbaar.

Eigenlikk reactie niet waard

Mijn laatste opm. Was in december en mijn menin is nog niet verandert. Samen met 365.nl is kansino waardeloos van allemaal en geloof me mensen je kan hier niets winnen. Uit onderzoek blijkt dat ze vrouwen iets meer kans gunnen maar mannn begin hier niet aan.
Beste zijn
1. One casino
2 unibet
3 HC
4 toto maar jaar spelen dan account wissen, na 6 maandn weer beginnen, anders is toto ook verloren.

Rest is scam.

20 marzo 2026

Beste Rude,

Valutata 1 stelle su 5

Net een keer gespeeld op Kansino maar…

Net een keer gespeeld op Kansino maar ook gelijk de laatste keer.

Ze bieden helemaal niets meer ten opzichte van andere NL aanbieders behalve lagere RTPs en/of lagere max winsten (die slots al nauwelijks geven). Er is dus geen enkele reden om voor dit casino te kiezen naar mijn mening. Holland casino en 711 bieden hetzelfde aanbod met hogere RTPs.

Valt me op dat ondanks dit alles het wel het best scorende casino is op Trustpilot. Vaak naar aanleiding van een gesprek dus waarschijnlijk word er gevraagd een review te plaatsen als een klant aangeeft tevreden te zijn. Trap hier dus niet in.

11 marzo 2026

Beste Jan,

Fijn telefonisch gesprek gehad

Fijn telefonisch gesprek gehad! Ik vind sowiezo dat er altijd een snelle reactie en oplossing komt vanuit kansino.

11 marzo 2026

Beste Angela Minkenberg,

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt! 🤩 Het is super om te horen dat je zo'n fijn telefoongesprek hebt gehad en dat je onze snelle service en oplossingen zo waardeert. Daar doen we het voor!

Vergeet niet: we staan altijd voor je klaar. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet dan dat we 24/7 bereikbaar zijn om je met een glimlach verder te helpen!

Vreselijk dit casino!

Vreselijk dit casino!
Al paar jaar aan het spelen en is gewoon oplichterij!
Alle positieve reviews zijn nep! Niemand wint bij Kansino niets…..
Overheid graag actie nemen!!!

9 marzo 2026

Beste Mikhail Chetverikov,

Valutata 1 stelle su 5

Opzicht een leuke casino en hun zijn er…

Opzicht een leuke casino en hun zijn er niet om je geld te laten verdienen dat is nou eenmaal gokken echter is het waaardeloos kwa bonus je vlaimt een bonus stort 50 en vervolgems krijg je de bonus niet oke ik twijfelse of ik meschien iets verkeerds had gedaan dus ik nogmaals een storting gedaan en weer geen bonus vervolgens een medewerker via de chat gesproken en krijg te horwn sorry er is iets niet goed gegaam kan niks voor je doen dat is natuurlijk schandalig zelfs niet een tegemoetkoming of iets enige wat je hoort je lan een nieywe storting doen en opnieuw claimen ja mijn gevoel zegt hierbij dat het een lokkertje is en hun zo verdienen ze dus geld aan je waardeloos

Lijkt.me.duidelijk.roch 2.stortingen gedaan waarvan 1 van 50 waarbij ik 200 gratis spins.zou krijgem en vervolgen.nogmaals 25 voor een andere bonus en als amtwoord krijg je je hen niks geclaimd jaa dat antwoord.is.makkelijk.ben geem dwaas weet wel hoe ik het gestort heb

7 marzo 2026

Beste Jacobus van de Verte,

Prettig gesprek

Het was een prettig gesprek met een begripvolle en rustige medewerkster.

6 marzo 2026

Beste Margreet,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring had bij ons!
Voor vragen zijn we er 24/7 voor je.

Valutata 5 stelle su 5

Top top top klantenservice ook helemaal…

Top top top klantenservice ook helemaal goed! Zeer tevreden en Ohja nog mega bedankt voor de vipkaarten/ business Seats in het AZ stadion! Was een mooie wedstrijd 🎉

6 marzo 2026

Beste Miss Kitty Show,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring had bij ons! Wat leuk dat je tickets had gewonnen en het allemaal beviel.
Voor vragen zijn we er 24/7 voor je.

Het Kansino Support team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più