Valutata 4 stelle su 5

Fijn casino, ze communiceren goed en zijn goed bereikbaar. Enkel de uitbetalingen duren wat langer als je niet speelt op een werkdag of in het weekend dat is het enige minpunt.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle uitbetaling. En als je een aardige winst hebt behaald en er staat nog bonusgeld op je account (bijv. ca. 28 euro in mijn geval), dan kan je je saldo gewoon laten uitbetalen onder aftrek van dit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ja je kan niet altijd winnen, maar dit is toch wel een site waar ik van kan zeggen dat ze het kwa RTP zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Holland Casino het goed voor elkaar hebben! Complime... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casinò o centro scommesse online
  2. Casinò
  3. Fornitore di servizi di giochi al computer

Scritti dall'azienda

Fair Play Online Casino is een officieel vergund casino in Nederland waar speelplezier, betrouwbaarheid en service samenkomen. In ons online casino speel je in een veilige en transparante omgeving, volledig volgens de Nederlandse wetgeving. Met meer dan 3000 spellen is er altijd iets te ontdekken: van populaire gokkasten en live casino games tot klassieke tafelspellen van topaanbieders. Dankzij onze aantrekkelijke bonussen haal je nog meer uit je speelervaring en deze zijn altijd duidelijk en eerlijk uitgelegd. Onze 24/7 klantenservice staat dag en nacht voor je klaar om je snel en persoonlijk te helpen. Of je nu een vraag hebt over spellen, je account of betalingen, wij zorgen ervoor dat je direct geholpen wordt. Bij Fair Play Online Casino staat vertrouwd en verantwoord spelen centraal. Met duidelijke informatie en handige tools helpen we je om controle te houden en zorgeloos te genieten van alles wat ons online casino te bieden heeft. Speel veilig, speel verantwoord en ontdek waarom steeds meer spelers kiezen voor Fair Play Online Casino. WAT KOST GOKKEN JOU? STOP OP TIJD. 18+

3,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

#1 Casino

#1 Casino, meerdere redenen waarom ik dit blijf zeggen, ze betalen snel uit, hebben enorm veel leuke bonussen & promoties, Ikzelf kan vrijwel maandelijks een leuke winst behalen en alle keren dat ik de klantenservice nodig had werd ik altijd snel, vriendelijk en goed geholpen, Kortom een SUPER BEDRIJF !

24 aprile 2026

Weer een kans gegeven

Weer een kans gegeven, maar helaas zoals voorgaande keren niks ,nada
Voorlopig zien ze mij niet meer
Ga wel elders spelen

22 aprile 2026

Beste Faizel,

We begrijpen dat verlies kan frustreren. Al onze spellen werken met eerlijke winkansen via RNG maar kan het spelverloop per moment flink verschillen.

Hopelijk brengt een volgende sessie je wél wat meer geluk 🍀

mooi spel heel mooi

21 aprile 2026

Dankjewel voor je review J! 🤩

We werken iedere dag weer met veel plezier en enthousiasme om je een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring te bieden.

We vinden het super om dat op deze manier van je terug te horen en wensen je nog heel veel speelplezier! 🎰🍀

Goede ervaringen mee

Goede ervaringen mee

20 aprile 2026

Dankjewel voor je review Gerda! 🤩

GROTE SCAM DONT PLAY!!

Grote scam!!! Uit de buurt blijven fake site ze nemen je in de maling

19 aprile 2026

Beste Tolga,

We begrijpen dat verlies kan frustreren, maar wij zijn een volledig legaal en gereguleerd casino en werken volgens de geldende wet- en regelgeving. Van oplichting is dan ook geen sprake.

leuk gespeeld

17 aprile 2026

Dankjewel voor je review Ron! 🤩

Prima site

Prima site, snelle uitbetaling. Goed geregeld.

Dankjewel voor je review Vincent! 🤩

We werken iedere dag weer met veel plezier en enthousiasme om je een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring te bieden en vinden het super om dat op deze manier van je terug te horen.

Word altijd snel uitbetaald

12 aprile 2026

Dankjewel voor je review Diana! 🤩

Leuke spellen

Leuke spellen bieden ze aan

Dankjewel voor je review Jetty! 🤩

Wat fijn om te horen.
We hopen dat je in ons aanbod van meer dan 3000 spellen altijd je favorieten kan vinden.

Fijn casino

Dankjewel voor je review en feedback Bart! 🤩

Uitbetalingen worden normaliter inderdaad altijd gedaan binnen minuten maar het kan voor komen dat er soms nog extra checks gebeuren voordat de uitbetaling wordt goedgekeurd.

We wensen je iig nog heel veel speelplezier! 🎰🍀

Leuke en overzichtelijke casino

Leuke en overzichtelijke casino
Snelle uitbetaling en goede service

1 aprile 2026

Dankjewel voor je review Joey! 🤩

Gesjoemeld met de Rtp’s

Ik ben nu bijna een jaar dit casino aan het monitoren en heb ook zwart op wit met statistieken dat deze organisatie hun systemen hebben aangepast, zodat spelers nu bijna helemaal geen kansen meer heeft. Duidelijk dat ze hun slechte cijfers van hun fysieke zaken op deze manier willen rechttrekken. Ik richt me daarom bij deze naar de desbetreffende persoon (CEO), dus niet naar gewoon een medewerker die hier altijd reageert op de reviews. Graag wil ik u vragen om deze rtp’s weer aan te passen zoals ze eerst waren. Nogmaals, ik heb bewijs dat er met de rtp’s is gesjoemeld. Ik zal blijven doorgaan met monitoren en als ik merk dat er geen verandering zal plaatsvinden, ga ik met mijn bewijs verder. En zal ik aantonen dat er hier sprake is van fraude en het besodemieteren van de spelers.

7 aprile 2026

Beste Rick,

Dank je wel voor het delen van je zorgen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer resultaten anders uitpakken dan je verwacht, en dat dit vragen kan oproepen.

We willen graag benadrukken dat wij opereren volgens de strikte Nederlandse wet- en regelgeving en onder toezicht staan van de Kansspelautoriteit. Alle spellen die wij aanbieden zijn gecertificeerd en worden onafhankelijk getest. De RTP (Return to Player) en de werking van de Random Number Generator (RNG) liggen vast binnen deze controles en worden continu gemonitord om te waarborgen dat alles eerlijk en volgens de regels verloopt.

Het is belangrijk om te weten dat RTP een theoretisch percentage is dat gebaseerd is op een zeer groot aantal spelrondes. Op individueel niveau of over een kortere periode kunnen resultaten daardoor sterk afwijken, zonder dat dit betekent dat er iets niet klopt.

Beschuldigingen van fraude of manipulatie nemen wij zeer serieus, maar wijzen wij in dit geval nadrukkelijk van de hand. Wij handelen altijd binnen de geldende wet- en regelgeving.

Mocht je jouw bevindingen verder willen toelichten, dan staan wij er zeker voor open om hier samen inhoudelijk naar te kijken via onze klantenservice.

Fair Play Online Casino – Klantenservice

Valutata 1 stelle su 5

Hier valt niet te winnen

Kan beter je geld in het water gooien krijg je in iedergeval een kring te zien. bij deze partij is het huilen met de pet op. kans o pwinnen is nihil

7 aprile 2026

Beste Hans,

Hopelijk brengt een volgende sessie je wél wat meer geluk 🍀

Geen snelle uitbetaling

Uitbetaling binnen 12 uur ik cash 900 uit nu 24 uur later nog mn uitbetaling niet chat telefoon en email zeggen alle 3 andere dingen gewoon OPLICHTERS !!

5 aprile 2026

Risposta di Fair Play Online Casino

Bedankt voor je review, Brady. We begrijpen goed dat de vertraging in je uitbetaling frustrerend voor je was, zeker wanneer je rekent op een snelle verwerking.

Afgelopen weekend hebben wij helaas te maken gehad met vertragingen door bankgerelateerde issues rondom de feestdagen, waardoor saldi niet tijdig werden bijgewerkt. Dit had invloed op zowel stortingen als uitbetalingen.

Inmiddels kunnen we bevestigen dat alle uitbetalingen, waaronder die van jou, volledig zijn verwerkt en afgerond.

Als bedankje voor het geduld van onze spelers hebben wij alle klanten die met dit ongemak te maken hadden een extraatje aangeboden in de vorm van free spins, zoals ook per e-mail is gecommuniceerd.

Onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor je geduld.

slechte casino niet doen

slechte casino niet doen! Mensen de prijzen die je wint zijn belachelijk!

6 aprile 2026

Beste Pieter,

Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat uitbetalingen soms tegen kunnen vallen, dat hoort helaas ook bij kansspelen. Onze spellen werken met eerlijke en willekeurige uitkomsten, waardoor resultaten kunnen variëren.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd snel met uitbetalen en goede…

Altijd snel met uitbetalen en goede games

6 aprile 2026

Hi Rene!

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze uitbetalingen snel vindt en tevreden bent met ons aanbod! We doen ons best om het zo soepel mogelijk te houden en hopen je snel weer te zien voor nog meer speelplezier 🎰

Prima

Prima! Oke!

5 aprile 2026

Top Owen! 😄 Fijn dat alles prima is 👍

Valutata 1 stelle su 5

Ze noemen zich een Fair play casino

Ze noemen zich een Fair play casino! Heel erg misleidend want the games zijn totaal niet fair. Als je 1,5 uur moet wachten op een bonus van 5x je inzet en daarna weer 1 uur moet wachten is schandalig. Totaal geen kansen in deze online Casino. Klantenservice is ook drama want ze laten niks van zich horen. Tijd dat hier iets aan gedaan gaat worden!!

3 aprile 2026

Beste Wil,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting is geweest.

We willen graag benadrukken dat al onze spellen worden aangeboden door erkende providers en werken met gecertificeerde Random Number Generators (RNG). Dit betekent dat uitkomsten volledig willekeurig zijn en niet door ons beïnvloed kunnen worden.

We begrijpen echter dat lange speelsessies zonder gewenst resultaat als frustrerend kunnen worden ervaren.

Daarnaast vinden we het jammer om te horen dat je onze klantenservice als onvoldoende hebt ervaren. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar en we helpen onze spelers graag zo snel mogelijk.

Om dit verder voor je te kunnen onderzoeken, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via klantenservice@fairplaycasino.nl
Dan kijken we graag samen naar je eerdere contactmomenten en wat hier mogelijk mis is gegaan.

Fair Play Online Casino – Klantenservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più