Valutata 5 stelle su 5

Door de storing had ik inderdaad verkeerde codes gekregen, na het sturen van een mail had ik binnen 24 uur een reactie en was er ruimte om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Hierdoor kwa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service! Wat een geweldig bedrijf doen moeite om het geregeld te krijgen en nog snel ook. Beter dan andere wisselplatformen die er eeuwen over doen. 10/10 will use again.

Valutata 1 stelle su 5

Eerste order een bol.com cadeaubon van 35 euro aangeschaft. Kreeg een code toegestuurd die al gebruikt was. Gelukkig kreeg ik na mail contact dezelfde avond een nieuwe toegestuurd die werkte. Tweede o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na veel contact te hebben gehad via whatsapp en de e-mail heeft het even geduurd, maar is de betaling keurig overgemaakt. Voor de gene die ooit een hoog bedrag inwisselen weet dat je je moet verifië... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Piattaforma di commercio online

Scritti dall'azienda

Inwisselexpert.nl is hét platform voor het inwisselen van ongebruikte cadeaubonnen. Heb je een cadeaubon liggen die je nooit gaat gebruiken? Bij Inwisselexpert zetten we die om in echt geld — snel, veilig en voor de beste prijs. Hoe het werkt Het proces is eenvoudig: geef de waarde van je bon op, voer je boncode in en vul je IBAN-nummer in. Wij verifiëren de bon en betalen je direct uit. Gemiddeld staat het geld binnen 1 uur op je rekening. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Wat wij bieden Wij kopen meer dan 50 populaire merken op, waaronder Bol.com, Zalando, H&M, VVV, Apple, Coolblue en nog veel meer. Je ontvangt tot 85% van de originele bonwaarde — direct op je bankrekening via een gewone overboeking. Veilig en betrouwbaar Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen. We gebruiken AES-256 encryptie voor al je persoonlijke informatie en boncodes. Inwisselexpert is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK: 76695808) en werkt volledig transparant. ExpertPoints loyaliteitsprogramma Elke inwisseling levert je ExpertPoints op. Hoe meer je inwisselt, hoe hoger je niveau en hoe beter je uitbetalingspercentage. Zo belonen wij trouwe klanten automatisch. Heb je vragen? Ons team staat klaar via info@inwisselexpert.nl.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,9

Tutte le recensioni

145 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Slechte klantenservice / beloftes die niet nagekomen worden

Vervelende klantenservice, het is geen instant boeking zoals ze je beloven op die website, de klantenservice REAGEERT niet eens op hun whatsappjes of mails echt vreselijk bij een andere partij veel betere kans kunnen hebben om hem gelijk al te hebben binnen 20 minuten of 30minuten het is echt niet een aanrader om hier wat te ruilen of tekopen

Edit: Meneer elias van inwisselexpert wilde mij omkopen met een extra waardebon om mijn review goed aantepassen, ik heb een menselijke fout gemaakt door iets te snel de pincode te krassen en tebekijken en op je website staat dat de whatsapp berichten gelijk op gereageerd worden wat dus ookal niet is, dus de tegen review is niet geldig je mag mijn review rapporteren en wat je wil maar het is niet juist om mensen "tegemoet te komen" omkoperij voor een waardebon van 5 euro, dit is een review die een goed maal puntjes bespreekt waar de site zich niet aan houdt. Dus ja het is me uiteindelijk gelukt na 1 dag om mijn uitbetaling te krijgen terwijl ik een instant optie heb gekozen en mn kaart 5% minder waard te maken

Edit 2: en nu ga je ervan uit dat je me tegemoet kon komen om dat ik ontevreden was met deze belachelijke service, 1 je geeft aan op de site dat de kaart uitwisselingen instant zijn 2 je site zegt ook dat de whatsapp vragen meteen worden geholpen dus niet belijkbaar en dat geld ook voor de instant kaart uitwisselingen en ik heb een menselijk foutje gemaakt met het invullen en dat heb ik ook aangepast en aangeven als je ogen hebt, nu krijg je een steretje minder omdat je nog steeds met je eigen leugens verder gaat het is heel onprofessioneel als je iemand een bon van 5 aanbied om een goede aangepaste review aantepassen dat is omkoperij voor iets dat gewoon waar is en mijn review had ik al gemaakt omdat er niet gereageerd werdt op de aangegeven reactietijd je bent een hele slechte zaak en een mega schande als bedrijf zijnde ga gewoon naar wissel.nl als je wel gewoon je bon gewisseld wilt hebben en gewoon legite aangevings tijden

edit 3: elias ik vindt het toch wel absurd dat je je het toch niet kan begrijpen dat ik me echt niet schaam als je imgur .com/a/i65o6yN bepaalde dingen neerzet en je moet sowieso als bedrijf nooit als oplichters staan imgur .com/a/i2ApE4O dat moet je preventiever en zoals ik nu de ervaring heb opgemerkt mijzelf dat je toch wel echt wel vindt dat je het zelf niet merkt dat je hier een beetje raar bezig bent, je systeem in het algemeen werkt gewoon niet want mijn bon staat nog steeds op gecontroleerd imgur .com/a/cnbSRdG

ik lever 5% van mijn bon in voor instant-transfer wat ook niet echt is dat is gewoon misleiding want het is niet waar en dan nog even over het als fraudeur op whatsapp business staan en daar aan de schuld geven dat je chats kan lezen is onzin imgur .com/a/vGQcrwK want je kan gewoon chatten en whatsappen je wilde gewoon onderduiken van accounts waardoor de fraude markering weggaat dus zover je comment 13;00 en dan over 12;58 mail gestuurd en daarna heb ik een appje gestuurd om 15;35 en daarna heb ik om 18;29 nog een ander appje gestuurd voor met mijn bestelling nummer en dit is niet op je nummer die je nu hebt dit is het nummer die je voor de wijzing had aangegeven om te whatsappen ik heb daar geen foto van maar ik kan het je wel verzekeren door een logo van het nummer en dat ik het echt met mijn eigen ogen heb gezien en gelezen en dan even over dat je vernoemt tot poging tot oplichting nee, ik ben autistisch en wist niet hoe dat in z'n werking gaat aangezien ik gezien ik wist dat we dit verder gingen verwerking in whatsapp dus daarom mijn vraag tot 100% of 80% dus dat vindt ik wel heel raar maar het verklaart dit allemaal nog steeds niet dat je mijn review als fraude aanziet het is allemaal waar en ik erken dat ik een kleine pincode fout heb gemaakt maar dat vergeldigt nog steeds niet hoelang ik moest wachten tot 1 dag terwijl ik een INSTANT keuze heb kunnen maken dus je bent mensen aan't misleiden

notie: imgur is een foto/video (web)faciliterings bedrijf en als je het bewijs wilt bekijken haal even de spatie weg.

Dag Stephan,

Om ons betaalsysteem te laten triggeren op de 20 minuten, moet je de bongegevens volledig en correct indienen. Dit heb jij niet gedaan, wij hebben via whatsapp binnen 1 uur gereageerd.

Wij zullen je review dan ook rapporteren. Je vergeet in je review te melden, dat het geen wat je indiende niet klopt.

Daarbij is de enige review die niet overeenkomt met de realiteit, is de uwe.

€5 is meer dan uw 5%, los van dat u een niet bestaande bon hebt ingediend, in de eerste instantie. Wilde we u gewoon tegemoet komen, omdat u zo ontevreden was.

Uw review klopte niet, want u bekend uw eigen fout niet en onze reactietijd en betaaltijd toen u wel de juiste gegevens had gedeeld. Vandaar dat we verwachten dat u of uw review naar de werkelijkheid aanpast, of verwijderd.

Vrijdag 12 juni 13:00 appt u ons dat u een vraag heeft over uw bestelling, toen was onze Whatsapp geflagged als spam.

Vrijdag 12 juni 18:40 deblokkeert whatsapp ons, vanwege de vele updates die wij geven als iemand een bon indient. (waren gerapporteerd als spam)

Vrijdag 12 juni 18:47 Inwisselexpert: je pincode klopt niet.

Vrijdag 12 juni 18:50 Stephan: **** ik had hem verkeerd om ingevuld excuus (fout erkenning) vraagt of hj een betaalverzoek mag sturen van de hele tegoed van de bon (poging tot oplichting)?

Vrijdag 12 juni:18:51 Wj kopen de bon in voor 80% Stephan. wij kunnen dus geen 100% betalen van de nominale waarde (Even uitgelegd hoe een inwisselsite werkt).

Vrijdag 12 juni: 19:15 betaalbevestiging gestuurd.

Oftewel conform onze belofte binnen 20 minuten betaald vanaf het moment dat wij de juiste gegevens hebben.

Daarbij zijn al onze reviews zijn geverifieerd door Trustpilot.

U verkoopt hier onzin.

Dus is dezelfde dag reageren niet reageren op appjes?
Dus is binnen 20 minuten na het ontvangen van de juiste gegevens betalen, niet conform onze website?

U probeert ons op te lichten en als dat niet lukt, te liegen op trustpilot. Schaamt u zich niet?

Wij zijn uiterst transparant, als wij iets te verbergen hadden, dan hadden we een nieuw nummer aangeschaft. Kortom allemaal aannames en onzin, terwijl u een foutieve bon ingediend hebt. Verwacht jij dat wij deze betalen? Zodra je met de juiste gegevens aankomt, wordt het instant verwerkt. Ik kan moeilijk bonnen gaan betalen die niet bestaan. Omdat het instant maar verwerkt zou moeten worden.

Daarbij vraagt whatsapp in je screenshot gezien je autistisch zou zijn, zou je dit nog beter moeten weten "vertrouw je dit bedrijf"

Er staat niet dit is mogelijk een oplichter, er staat niet dit is een gerapporteerd bedrijf. "Er staat enkel vertrouw je dit bedrijf" U heeft uw geld binnen 20 minuten gekregen nadat u uw gegevens goed heeft verzonden. Dus bent u opgelicht?

Daarbij klopt uw beredenering weer niet, heel inaccuraat voor een persoon met het autistischspectrum , wij zijn gerapporteerd als spam niet als oplichting dan wordt je voor 24 uur geblokkeerd, moet je een beoordeling aanvragen etc.

Daarbij staat er wel bij Schorsing bij meerdere spam meldingen, wordt u geblokkeerd, of heeft u nu ook moeite met lezen?

Er is geen INSTANTbetalingen voor niet bestaande bonnen. Heeft u contactgegevens van uw begeleider, wellicht dat die het aan u kan uitleggen.

Valutata 4 stelle su 5

Na contact juiste cadeaukaarten ontvangen.

Bij Inwisselexpert vier bol.com cadeaukaarten besteld om te gebruiken bij een aanschaf, op basis van goede reviews.
Ik bestelde de bonnen, en kreeg ze vrijwel direct per mail gezonden, met in de bijlage de betreffende digitale cadeaukaarten.
Bij invoering kreeg ik een foutmelding, en kreeg snel contact met Inwisselexpert via whatsapp, wat ik als fijn heb ervaren. Zonder probleem werden nieuwe codes verstrekt, waarbij ik twee codes met succes heb kunnen invoeren. Omdat ik twee cadeaukaarten miste zocht ik contact. Vanaf een nieuw nummer werd er gelukkig contact opgenomen om het probleem te verhelpen.

Dag Jeroen,

Wij hebben je niet geblokkeerd, whatsapp heeft ons als spam gemarkeerd. Waardoor we tijdelijk een nieuw nummer hadden.

Stond ook in de banner op de website,

Ik heb je geappt met nieuwe codes!

4 bonnen ingeleverd

4 bonnen ingeleverd.
3 bol.com kaarten van €100
En een bol.com kaart van €125.

Ik krijg ineens een appje dat er storing met bol.com is en ik zelf even de bonnen digitaal moet omzetten en een tikkie moet sturen. Ik geef aan dat ik dat niet wil en app al heel de ochtend. Zojuist kijk ik en is een van de bonnen leeggehaald.

Dan maar aangifte doen.

11 giugno 2026

Dag Chayenne,

Bol had storing met de validatie van de bonnen, vandaar dat we vroegen of je de kaarten zelf naar ons kon sturen omgeruild via het bolsysteem. Een betaalverzoek deden wij enkel zodat je het direct ontving. Uiteindelijk heb jij nadat wij de bonnen betaald hebben. Ingediend bij een ander partij. Ironisch dat wij ook aangifte zullen doen.

Valutata 2 stelle su 5

Wacht nog steeds op mijn betaling

Heb een VVV cadeaubon verkocht aan hun. Heb die bon gegeven, maar heb nog geen geld gekregen. Meerdere berichten gestuurd, maar ik krijg geen antwoord...

Dag Patrick,

Deed is reeds betaald, excuus dat het langer duurde dan je van ons gewend bent.

Valutata 5 stelle su 5

Was een aan het twijfelen om het te doen.

Was een aan het twijfelen om het te doen maar besloot om het te doen en binnen 24 uur al mijn geld binnen. Vriendelijk mensen als je een vraag heb kan je het stellen ze reageren binnen 15 min. En je krijgt meer voor je bon dan bij andere mensen! Zeker een aanrader

10 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede service netjes afgehandeld en…

Goede service netjes afgehandeld en krijg via WhatsApp ook netjes antwoord. Het duurde alleen wat langer dan de opgeven tijd van binnen 24 uur op je rekening.
Echt betrouwbaar en komen de afspraken na.

10 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Afrader! Doe hier geen zaken mee!

Afrader; eens maar nooit meer. Krijg een “lege” bon van 0 euro toegestuurd. Eerst wordt er vlot gereageerd via Whatsapp, maar geen nette oplossing geboden. Volgens hen komt een bon van 0 euro door frauderende inwisselaars. Echter heb ik dit in nog nooit bij andere soortgelijke websites meegemaakt. Ruim 5 kwartier aan het appen geweest, maar leveren wat is overeengekomen; ho maar. En na een tijdje wordt er beweert dat ik een vervangende bon (van een lagere waarde) al verzilvert zou hebben. Dat is totale onzin en als ik dat terug app wordt er totaal niet meer gereageerd.
De korting mag hoog zijn; het risico dat je niet krijgt wat is overeengekomen blijkbaar ook.
Mijn advies: ga naar Wissel.nl of Swappy.nl bijvoorbeeld en weet wel zeker dat je netjes krijgt wat je koopt.
EDIT na onderstaande reactie: dat IK zo zaken wil doen? Dat is de omgekeerde wereld. Ik heb steeds meteen gereageerd op berichten en meerdere voorstellen om het op te lossen gedaan, maar dan wel om te krijgen wat ik besteld heb. En dat jullie niet meer reageren op mijn berichten is nou ook niet echt een nette manier van zaken doen. Nog steeds niet overigens, maar na deze review wel hier reageren. Nee, met dit “bedrijf” moet je geen zaken willen doen,

9 giugno 2026

Dag Henk,

U heeft een bon van €32 gekocht, die bleek inderdaad leeg te zijn. Toen hebben we u de optie geboden om uw geld terug te storten of een €30 bon te sturen. Per abuis hadden we de €30 code al naar u toe gestuurd. En het verschil €1,80 naar u overgeboekt.

U gaf erna aan stort het geheel maar terug, daarmee zijn wij akkoord gegegaan. Toen wij de bon om wilde wisselen. Gezien u deze wilde retourneren, stond er deze cadeaubon is al aan een account gekoppeld, toen hebben we bol gebeld. Het bleek ook aan uw account gekoppeld te zijn.

Jammer dat u op deze manier zaken probeert te doen.

Probleem opgelost

In eerste instantie een bon van Zalando ontvangen welke niet werkte. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice via Whatsapp kreeg ik een nieuwe bon toegestuurd welke wel werkte.

6 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik raad iedereen aan om hier geen…

Ik raad iedereen aan om hier geen bonnen te kopen!!!

Een paar AH-bonnen gekocht via deze partij en eigenlijk niet 1 die vlekkeloos ging. Bonnen waarvan het saldo al (deels) was uitgegeven...
Veelvuldig contact gehad via WhatsApp wat in eerste instantie vlot ging maar steeds slechter en trager ging. Zonder dat het opgelost werd.
Uiteindelijk zou ik het ontbrekende deel van het saldo terugkrijgen maar daar wacht ik al tijden op.
Het terugbetalen via de backoffice zou 1 á 2 werkdagen duren en na een week nog niets. Daarna zou via een betaalverzoek alles geregeld worden. Maar ook dat gebeurt niet. Wel is het betaalverzoek gelezen, maar niets mee gedaan.

5 giugno 2026

Dag J. vinckers!

Ik zie inderdaad dat het even chaotisch is verlopen, de betaling is inmiddels voldaan. Ook een compensatie is jouw kant op gestuurd.

Excuus voor het ongemak.

Via tikkie

Na een melding dat het geldbedrag onderweg zou zijn maar nog niet gestort was heb ik contact opgenomen met de support medewerker. Na een gesprek aan de hand van een simpel tikkie toch het bedrag overgemaakt gekregen.

Zeer goede service en erg tevreden!

3 giugno 2026

Goede klantenservice

De bonnen werkte aanvankelijk niet.
Na een super snel contact met de klantenservice, buiten kantooruren, is het probleem verholpen.

26 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

2x wat gekocht 2x foute code. Foute boel!

2x wat gekocht. 1x AH en 1x Bol.
Beide keren een foutieve code.

Uiteindelijk wel opgelost na vele malen cobtact, maar het oogt allemaal heel amateuristisch.

Wat professionelere opzet zou beter zijn. Je moet er continu zelf achteraan om de juiste codes te ontvangen. Prutswerk.

Vele reviews hier zijn ook nep!

11 maggio 2026

Dag Hans!

Bedankt voor het gebruik maken van onze platform!

Helaas zijn wij als platform afhankelijk van het gedrag van onze inwisselaars. Wij garanderen dat u altijd de beoogde korting krijgt, of uw geld terug. Wij filteren de fraudeleuze klanten er steeds beter uit. Waardoor wij snel genoeg, enkel betrouwbare inwisselaars en dus ook betrouwbare bonnen kunnen aanbieden.

Graag komen wij u alsnog tegemoet, wilt u ons een appje sturen?

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più