Valutata 1 stelle su 5

Ik zou graag een fiets bestellen bij jullie, maar ik dacht, laat ik eerst wat reviews lezen. Wat zie ik tot mijn verbazing, dat jullie reageren op een klant en haar e-mailadres voluit benoemen in jull... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fahrradies Lindau am Bodensee: Es war und ist mir nicht möglich mit diesem Geschäft zu kommunizieren: Weder Emails werden beantwortet, noch das Telefon abgehoben, beim Anrufbeantworter hört man... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verschrikkelijke zaken, eerst dagenlang aant wachten tot ze m’n fiets terugsturen, eindelijk verstuurd word die niet geleverd? Wat een rotzooitje, kunt ze ook niet bellen want een klantenservic... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Kan slechts oordelen over 1 aankoop van jasbeschermer. Ben er geslaagd. Op zicht van de foto gekocht en blijkt inderdaad te passen op de fiets. Locale fietswinkels passeer ik hiermee nauwelijks, daar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Scritti dall'azienda

Internet-Bikes is dé online fietsenwinkel met een groot en uniek assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze lage prijzen ben je verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

2,4

1 stella

Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Slechte kettingen

Wij hebben 2 fietsen vorig jaar gekocht, onze buurvrouw heeft er 3 gekocht. Binnen een jaar zijn alle fietsen stuk. Alle 5 met de ketting. Kettingen vliegen er steeds vanaf of breken zo door midden. Om kosten en moeite te besparen op lange termijn zou ik deze fietsen niet aanraden. En laat de ketting nou net niet in de garantie vallen. Ketting hoort niet binnen een jaar eraf te vliegen of te breken....

22 giugno 2023

Goedemiddag,

Een fiets heeft net als een auto onderhoud nodig. Heb je de ketting goed voorzien van olie? Zijn de fietsen met afmontage besteld? Heb je de montagehandleiding goed gevolgd? Is er contact geweest met onze klantenservice over de klachten?

Je mag contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@foris.nl.

Ik hoor het graag.

Valutata 1 stelle su 5

Met bestelling en levering is niks mis…

Met bestelling en levering is niks mis mee gegaan, maar nu zijn we een jaar verder. E-bike. 150 km op de teller en de motor is naar de kl…te. Al een week lang geprobeerd om ze te spreken, maar dat is erg lastig.
Geen reactie op mail, geen tel.gesprek mogelijk. Wordt verwezen naar chat. Ook geen reactie.
Ik hoor net dat ze overgenomen zijn door Floris en dat ze niet meer aansprakelijk zijn en helaas niks kunnen doen. Dus mensen opgepast. Je koopt iets zonder ook maar een beetje garantie

16 giugno 2023

Goedemorgen mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat er problemen zijn met de fiets. Tom-bv is inderdaad failliet, wij zijn niet verantwoordelijk voor de garantie, maar kijken uiteraard graag met je mee. Wij reageren daarnaast op werkdagen binnen 24 uur. Wij zien ook geen mails, enkel chats. Zou je in een filmpje kunnen laten zien wat het probleem is, dan kijken wij graag met je mee.

Alvast bedankt.

Valutata 5 stelle su 5

Goede zaak om te bestellen

Altijd goed in prijs
Snelle verzending
Nog nooit een probleem gehad

13 giugno 2023

Goedemiddag Piet,

Je naam zegt het al, daarvan krijgen wij plezier. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop.

Fijne zonnige dag toegewenst.

Ondeugdelijke produkten (“AANBIEDING”)

Vorig jaar bestelde binnenbanden (16 stuks, interessante aanbieding) blijken ondeugdelijk (scheuren bij ventiel), klantenservice zegt doodleuk dat ik die banden kocht vóór hun ‘faillissement’, dus dat dat niet hun pakkie aan is. Mind you: zelfde bedrijf, zelfde mensen.
Je zou bijna zeggen dat ze die ondeugdelijke partij willens en wetens hebben verkocht.

10 giugno 2023

Goedemorgen,

Het bedrijf waar je het hebt aangekocht is inderdaad failliet. Daarnaast zijn er op banden nooit garantie. Sorry hiervoor. Er heeft een doorstart plaatsgevonden, maar daardoor valt jammer genoeg de garantie.

Excuses hiervoor.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, fiets is conform omschrijving en werkt naar behoren. Afmonteren van de fiets kan iedereen (gelukkig ;).

31 maggio 2023

Keine Unterstützung bei Ersatzteilbeschaffung

Speichenbruch kommt ja mal vor, aber dass der Verkäufer für sein aktuelles E.-Bike keine Speichen bevorratet, diese auch nicht ersatzweise besorgt oder vielleicht auch nur einen Hinweis zur Eigenbeschaffung durch den Kunden geben kann, das halte ich schon ich für heftig. Ein kleine, eigentlich ganz alltägliche Reparatur wird so zum richtigen Problem für den Kunden.

2 giugno 2023

Guten Tag Karin,

vielen Dank für Ihre Nachricht,
Um welche Sendung handelt es sich? Haben Sie eine Rechnungsnummer für uns? Sie können diese auch jederzeit per E-Mail an klantenservice@foris.nl senden.

Vielen Dank im Voraus.

Valutata 2 stelle su 5

Envoie au bout de 15 jours je les…

Envoie au bout de 15 jours je les appelle ont me dit il est parti à répétition velo reçu avec pièces casser mais bien sur cedt c'est la faute du transporteur et ils ne peuvent pas avoir les pièces donc soit disant un geste commercial moi je ne fait pas la manche juste un vélo en bon état et ne répondent même plus à fuir

27 maggio 2023

Bonjour,

Je vous remercie pour votre message,
C'est ennuyeux à lire. Avez-vous un numéro de facturation pour nous ? Pouvez-vous l'envoyer par e-mail à klantenservice@foris.nl, et nous nous ferons un plaisir d'examiner la question avec vous.

Merci d'avance.

Valutata 5 stelle su 5

Twee fietsten gekocht, niets op aan te merken

Wij hebben twee fietsen gekocht, een dames en heren fiets. Amigo E-City S2 en een Amigo E-Vibe S3. Ik had vooraf wat schrik van sommige negatieve commentaren maar bij ons is alles perfect verlopen. De woensdag morgen gekocht, de donderdagmiddag netjes afgeleverd, in België dan nog. Prijs/kwaliteit zit perfect ok, ik had voor deze verrassende lage prijzen zelfs een mindere kwaliteit van afwerking verwacht. Wat ik ook top vond is dat er bij de herenfiets stond 'nog 1 fiets op voorraad'. Ik dacht dit is een verkoop truc maar toen ik de fiets gekocht had stond er meteen niet meer in voorraad.

6 aprile 2023

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat de fietsen naar wens zijn. We wensen je alvast heel veel fietsplezier toe. Laat het mooie weer maar komen!

Prettig weekend.

Valutata 1 stelle su 5

Contact krijgen is erg moeilijk en…

Contact krijgen is erg moeilijk en duurd erg lang. Voor de zoveelste keer een klacht maar word eigenlijk niks mee gedaan. Waardeloze electrische fietsen en waarde loze kwaliteit.

22 marzo 2023

Beste Swanette,

Vervelend om te lezen dat je een klacht hebt over een van onze fietsen. Zou je een mail naar klantenservice@foris.nl kunnen sturen? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dan reageren we binnen 24 uur op je bericht.

Ik hoor het graag.

Valutata 2 stelle su 5

Lever Bestelling op de site voorzien…

Lever Bestelling op de site voorzien voor zaterdag 11 maart en pas op levering plaats dinsdag 14 maart

16 marzo 2023

Goedemiddag Johan,

Wat vervelend dat er vertraging heeft opgelopen. Ik zie dat je het pakket ondertussen netjes in ontvangst hebt genomen. We wensen je veel plezier toe met je aankoop.

Excuses voor het ongemak.

Slechte ervaringen

Vaker negatieve ervaringen gehad zoals omschrijvingen van artikelen die niet kloppen - nog altijd niet op de site - en onvolledige bestellingen, maar nu definitief afgehaakt als klant. Slechte klantenservice, geen begrip, niet goed inhoudelijk kunnen lezen en geen passende oplossing aangeboden.

9 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Nette en vlotte levering.

Nette en vlotte levering.
Banden maat staan duidelijk op de site.
Goed product en verzendkosten zijn normaal .

6 marzo 2023

Goedemorgen Paul,

Bedankt voor je positief bericht. Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen!

We wensen je veel plezier toe met de aankoop en een prettige dag.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più