Valutata 1 stelle su 5

Kinderfiets besteld met een mandje (meerprijs van 10€). Geleverd zonder mandje. Werd ook niet gemeld dat de mandjes tijdelijk niet leverbaar zijn. Na melding krijg je dat pas te horen. Geld zou binnen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf is echt geen aanrader. 1e fietsje gekocht voor mijn kleindochter. Bij aankomst bleek al snel dat het mandje vooraan ontbrak. Hier had ik echter wel €10 extra voor betaald. Onmiddelijk... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

In juli fiets besteld die onmiddellijk leverbaar was. Mail gekregen dat die pas eind augustus opnieuw binnen komt. Besloten om te wachten. Eind augustus blijkt fiets nog steeds niet binnen. Terugbetal... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Let op: oplichters!!! Zie andere reviews hieronder, zelfde ervaring gehad. Dus: DOE HIER GEEN ZAKEN MEE!!! Net als bij city-bikes.nl wordt je misleid door nep informatie over voorraad. Ze hebbe... Leggi di più

1,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hier maar niets bestellen

Ook dezelfde ervaring. Geen fiets (ineens toch niet leverbaar), ruim 500 euro vooralsnog al meer dan een week kwijt en een hoop frustratie rijker.

7 settembre 2022

Slechte service

Slechte service! Door vervoer kwam de fiets beschadigd uit de doos. Via foto en video alles moeten aantonen tot in den treure. Situatie werd in twijfel genomen. Na hoger op zoeken mocht de fiets worden terug gestuurd zodat het gerepareerd kon worden. Retourrecht? Nee hoor, dan mag je eerst 40 euro betalen. Ik ben boos!

2 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ook ik heb hetzelfde meegemaakt

Ook ik heb hetzelfde meegemaakt. Bestelde fiets niet op voorraad en mijn geld werd maar niet terugbetaald.
Na veelvuldig aandringen en dreigen met vervolgstappen werd mijn geld uiteindelijk wel terugbetaald.
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF.

9 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

De oplichters truc uit het boekje!

De oplichters truc uit het boekje!
Niets op voorraad en dure alternatieven aanbieden.
Levertijd is allemaal gelogen onzin, ze doen maar wat.
Kwalteit van de uiteindelijk geleverde "fiets" of zeg maar BOUWPAKKET zonder handleiding, is om te janken voor dat geld.
Bedroevend. Slecht. Hoop dat de schoften achter deze waardeloze schijt website beseffen wat ze kinderen aan doen door levertijden niet te halen, door onzin te verkopen. Maar heus, ALLES is op voorraad jongens. tot je betaald hebt, en je niet de volgende dag je spullen geleverd krijgt en vraagt hoe of wat.
Maar deze "mensen" zitten er niet om jou een blij gevoel te geven, het zijn de slechtste in onze soort. meestal zijn dit de harteloze en intens slechte mensen die ook nog is heel oud worden.
Om te janken. Mensen wees gewaarschuwd en gun deze laffe honden geen euro van je zuurverdiende geld. Zoek een alternatief en laat deze zakkenvullers in hun sop gaar koken.
Ik ben inmiddels voor de 3de keer bij de écht fietsenmaker geweest met de nieuwe aankoop van deze schoften. Het begon al met de kettingkast die vervormd en krom uit de doos kwam.

Wat een schande. Je zal daar werkzaam zijn, ik zou me kapot schamen. En dat moeten ze allemaal daar. Schaam je diep!!!!

5 luglio 2022

Waardeloos

Bestelde fiets niet op voorraad, in tegenstelling tot wat er online staat. Alternatieve fiets zou worden opgestuurd, waar we al 1,5 week op wachten. Contact met klantenservice uitermate moeizaam. Waardeloos.

27 giugno 2022

NIET BIJ BESTELLEN

NIET BIJ BESTELLEN!
Fiets niet op voorraad, vervolgens geen retourbetaling. Na vele mails, loze beloften en een officiele in gebreke stelling eindelijk na weken geld terug ontvangen. WAARDELOOS BEDRIJF die maar wat doen. Dit is geen 'pech' meer maar een bewuste manier van zaken doen. Blijf er van weg.

Mocht je nu toch net als ik al besteld hebben zonder de reviews te hebben gecheckt (stom!), en je geld niet terug krijgen: STEL DE BESTUURDERS VAN HET BEDRIJF PERSOONLIJK AANSPRAKELIJK wegens mis management. Dan gaat het ineens snel!

19 giugno 2022

Helaas zelfde verhaal hier

Helaas zelfde verhaal hier. Fiets besteld voor verjaardag dochter. Betaald en bleek niet op voorraad. Geld zou binnen 2 tot 5 werkdagen worden terug gestort. Een aantal emails en bijna 2 weken verder. Tot op heden nog geen geld terug ontvangen.

2 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Fiets uitverkocht maar blijft bestelbaar

Interbikes blijkt gewoon een "copy paste" website te zijn van de zeer slecht beoordeelde city-bikes.nl Ze bieden gewoon fietsen on-line aan die uitverkocht zijn. En, ze laten deze ook gewoon staan ondanks de toezegging dat ze hem zouden verwijderen. Heb het donkerbruine vermoeden dat ze deze als lokkertje gebruiken om vervolgens een (veel) duurder alternatief aan te bieden.

30 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Niet op voorraad - terugbetaling lastig

Twee kinderfietsen besteld en betaald die volgens de site leverbaar waren. Twee dagen later een mail ontvangen dat de leverancier ze niet kan leveren. Ik heb gevraagd om mijn geldt terug te betalen hetgeen tussen twee en vijf werkdagen zou gebeuren. Kort en goed heb ik een aantal mails moeten sturen voordat één fiets werd terugbetaald. Daarna weer een paar mails gestuurd omdat ze het bestelnummer niet zouden kennen. Het heeft zo’n 4 weken geduurd - en een aantal ‘bedelmails’ - voordat dit bedrijf eindelijk terugbetaalde. Ik had precies dezelfde negatieve ervaring met bike2bike.nl en vermoed dat het hetzelfde bedrijf is.

7 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Highly recommended

Fortunately, I made a purchase before reading these reviews. I had a great experience with Interbikes, not only the price and the quality of the bike are perfect but also customer service got in touch quickly to proceed with a specific request I had for the delivery. The only problem was that the website states that they deliver the bike the next day and they did it two days after the purchase, however, they informed me about this immediately via whatsapp.

30 gennaio 2022

Ruikt naar oplichting.

Hebben een fiets te koop staan voor 219, maar als je deze bestelt, is hij ineens 'uit voorraad' en moet je een duurder alternatief kiezen. Een paar dagen later staat hij dan weer beschikbaar op de website, maar als je hem bestelt, weer hetzelfde verhaal. Oplichters. Zelfde bedrijf als City Bikes.

24 settembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Voorraad

Website voorraad is incorrect. Wilde een fiets bestellen die op voorraad was. Deze bleek echter niet op voorraad. Vervolgens 2 weken wachten voordat ik mijn geld terug had.

3 settembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più