Super kvalitet og bæredygtighed i fokus Nemt bestilling Hurtigt levering Min planter og jeg er meget glad! Tak🌱🌱🌱

Har købt to selvvandende altankasser og 2 selvvandende potteskjuler. Virkelig lækkre produkter, alt er som det skal være.

Tender Flame er den ultimative hygge, når man også "skeler" lidt til den "grønne bevidsthed". Godt nok er det et brændende hyggelys, men den hverken soder eller er skadeligt for omverden, da brændevæs... Leggi di più

Hurtig levering, dog manglede der noget i min bestilling. Jeg gav dem et kald sidst på eftermiddagen og næste dag stod resten foran min hoveddør. Det er supergod og hurtig service. Varmeste anbefaling... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino

Informazioni fornite da varie fonti esterne

InGarden er specialister indenfor vedligeholdelsesfrie haveartikler. Vi har Hegn, Skraldespandsskjulere, Højbede og Blomsterkummer i lækre materialer, som vi selv producerer. Alle InGarden's produkter er af høj kvalitet og helt vedligeholdelsesfrie.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, gode priser og kom til den lovede tid.

24 ottobre 2021

Risposta di InGarden.dk

Tak for stjerne Preben. Skønt alt gik som forventet! Vi håber at se dig på shoppe igen :) God dag.

Alt fungerede og varerne var meget…

Alt fungerede og varerne var meget hurtigt fremme. Virkelig god kundeservice. Mvh. Joan

17 ottobre 2021

Risposta di InGarden.dk

Tak for de 5 stjerner. Dejligt at hører at alt bare fungerer som det skal. Vi er klar til at hjælpe igen en anden gang :) Mvh Rikke (InGarden)

Godt produkt

Godt produkt, pris ok og levering problemfrit.

20 settembre 2021

Risposta di InGarden.dk

Tak for de fem stjerner. :) Rigtig god dag til dig. Mvh Rikke (InGarden).

Tilfreds 👍

Er vældig tilfreds med varerne og levering!

11 agosto 2021

Hej Adele,
Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi glade for :)
Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker at bestille flere vare. Rigtig god dag :) Mvh Rikke (InGarden)

Hurtig og nemt uden problemer kan varmt…

Hurtig og nemt uden problemer kan varmt anbefale at handle hos dem

8 luglio 2021

Hej Michael,
Tak for stjerne, de er værdsat :)
Besøg endelig vores webshop igen og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål :)
God dag. :)

Hurtig og pålidelig

Ingarden var hurtig til at levere den bestilte standard vare - men lige så hurtig til at ekspedere og levere en helt speciel bestilling - 5 stjerner fra mig

21 giugno 2021

Hej Anne,
Mange tak for din bedømmelse, den er vi glade for :)
Dejligt at du er tilfreds. Vi sidder altid klar til at hjælpe, så du er altid velkommen til at kontakte os eller besøg vores webshop.
Ønsker dig en god dag :)

Jeg bestilte to lanterner 20/5

Jeg bestilte to lanterner 20/5, som skulle bruges til en gave 24/5. Ved bestillingen fremgik det, at levering kunne forventes 22/5, så alt burde være ok. Først efter betaling fremkom en notits om, at pga. COVID-19 kunne visse udendørsartikler være lidt forsinket, så var der kun tilbage at krydse fingre for, at notitsen ikke vedrørte min bestilling. Lanterner blev leveret 26/5.
Bortset fra den uforudsete leveringsforsinkelse har alt fungeret perfekt.

6 giugno 2021

Hej Morten,
Vi er glade for at du fik produktet, men beklager naturligvis at der var en lille forsinkelse i leveringen. Vi håber at personen som fik gaven blev glad for dem :)
God dag til dig.

Hurtig levering

Hurtig levering, god personlig kontakt 👍

20 maggio 2021

Hej Lis,
Vi er glade for at du har været tilfreds med din kontakt med os og at leveringen fungere som den skulle. Vi håber at se dig på webshoppen igen. :)
God dag.

Hej Maj,
Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi glade for :)
Og tak for ordene, vi er glade for at du synes godt om vores produkter. Du er som altid velkommen tilbage på webshoppen :)
God dag.

Stort udvalg

Stort udvalg nemt at finde rundt på hjemmesiden

13 maggio 2021

Hej Hardy,
Dejligt at du finder vores sortiment passende og at brugervenligheden er god på webshoppen. Vi håber på at se dig på shoppen igen.
Rigtig god dag :)
Mvh Rikke (InGarden)

Hurtig håndtering af ordre..

Hurtig til at handle og varen var tip top, vil helt sikker bruge denne forretning igen 👌

16 aprile 2021

Risposta di InGarden.dk

Tak for de 5 stjerner :) Dem værdsætter vi meget!
Altid dejligt at hører at både leveringen og produkterne lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen :)
Rigtig god dag :)
Mvh Rikke (InGarden)

Virkelig hurtig betjening,jeg fik min…

Virkelig hurtig betjening,jeg fik min varer inden for 3 dage 👍

8 aprile 2021

Risposta di InGarden.dk

Tak for de 5 stjerner Anne. Dem er vi glade for. Vi bestræber os altid på at få varen ud til kunden hurtigst muligt og vi håber selvfølgelig på at se dig på webshoppen igen :) God dag.