Frøene kom godt frem med dao. PostNord er hurtigere, hvis servicen skal helt i topklasse. Inde i Pakken lå der de fineste små breve med blomsterfrø i fint silkepapir. Jeg må godt nok indrømme, at jeg... Leggi di più
Fantastisk hjemmeside og bedste/hurtigste service. Fik en ekstra pose frø med gratis og en sød besked. De bedste anbefalinger herfra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Frk. Grønt tilbyder et udvalg af blomsterfrø, der gør det nemt at skabe skønne buketter, frodige krukker og en levende have. Hver eneste af de mere end 200 sorter har jeg selv dyrket, testet og fotograferet i min skærehave – og jeg udvælger kun nyhøstede kvalitetsfrø med høj spiringsprocent hos dygtige leverandører. Kærlig hilsen 💚 Birgitte
Gl. Landevej 14, 6640, Lunderskov, Danimarca
Meget æstetisk hjemmeside, super betjening, fine papirsposer med frø - samt detaljerede oplysninger om frø, planteråd osv. hurtig levering!
Super service. Personlig og tillidsvækkende. Bedste produkt. Tak for det

Super god service🙂
Svarer hurtigt på mail.
Kan klart anbefales.

Risposta di Frk. Grønt
Fik hurtigt mine frø. Glæder mig til at få dem sået og få forhåbentlig smukke blomster.

Fin og hurtig levering
Overskuelig info på frø

Risposta di Frk. Grønt
Fin overskuelig webshop. Nemt at bestille og betale. En vare var udsolgt - jeg skrev til kundeservice om de ville få den på lager igen og fik svar samme dag. Dagen efter fik jeg besked om at varen nu var klar til at bestille. Varene er afleveret til aftalt tid, solidt pakket.
Super service, kan varmt anbefales.

Risposta di Frk. Grønt
Hurtig levering og fantastisk vejledning og service ❤️
Kan varmt anbefales 😊

Risposta di Frk. Grønt
Fantastisk udvalg, god dialog og hurtig levering.

Risposta di Frk. Grønt
Så hurtig betjent, kom pakken efter 2 dage. Så har allerede forsået her i påsken 👌🌼🌸🐣

Risposta di Frk. Grønt
Hurtig levering. Rigtig fint udvalg og smukt pakket ind. Vi har af gode grunde ikke set planterne spire endnu, så vi kender ikke kvaliteten. Men ind til videre en god oplevelse.

Risposta di Frk. Grønt
Smuk inspirerende hjemmeside med så smukke blomster. Jeg havde lyst til at købe det hele. Efter nogle dage fik jeg en æske med frø og en lille personlig hilsen.
Havde skrevet forkert med adresse og blev kontaktet at frk. Grønt, som spurgte ind til om det var de rigtige oplysninger.
Det var meget ordentligt og omsorgsfuldt. Tak for det.

Risposta di Frk. Grønt
Inde i Pakken lå der de fineste små breve med blomsterfrø i fint silkepapir. Jeg må godt nok indrømme, at jeg glæder mig meget til at så, til at de spirer frem og bliver til detnsmukkeste blomsterflor.

Risposta di Frk. Grønt
Hurtig service og nu glæder jeg,mig bare til der kommer blomster af frø

Risposta di Frk. Grønt
Hurtig levering i fin æske med kort. Giver en ‘varm’ følelse med håndskrevet besked 😊

Risposta di Frk. Grønt
Så fint, frøene kom som de skulle, hurtigt og uden problemer. Glæder mig til de blomstrer 🌷

Risposta di Frk. Grønt
Hurtig levering. Fine beskrivelser på hver frøpose.
Kan kun anbefale!

Risposta di Frk. Grønt
Skønne hjemmeside, med mange flotte billeder så man får lyst til at købe alle frøene ❤️hurtig levering, og er nu klar til at det bliver sommer, så blomsterne kan blomstre.

Risposta di Frk. Grønt
Dejlig oplevelse at besøge Frk. Grønt's hjemmesiden. Meget inspirerende og man får lyst til at købe det hele. Jeg har nu modtaget den fineste portion frø og endda med en lille gave - på hver pakke frø er beskrevet præcis hvordan jeg skal gøre. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og endnu mere til at se de smukke blomster komme op i min have.
De bedste anbefalinger herfra