Snelle levering en het juiste produkt!! Het "frame" - afbeelding hond - heeft alleen nog niet de gewenste bruine roestkleur. Misschien het gevolg van te weinig regen en teveel zon.
Ik had voor de verjaardag van mijn man een bison laten maken als tuinsteker Is supermooi vervaardigd We hadden de eerste week dat hij stond wat azijn gesproeid omdat we nieuwsgierig waren hoe d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een prachtige rvs witte vijverrand geplaatst in L vorm. Bij een kleine klacht waren ze binnen no time ter plaatse en hebben tot volle tevredenheid het euvel verholpen.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Industrial Garden hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het maken van speciale producten van Cortenstaal, roestvrijstaal, aluminium en andere metalen. Dit hebben we gecombineerd met onze passie voor decoratie van huis en tuin en zo is Industrial garden ontstaan; Een webwinkel gespecialiseerd in tuinartikelen van metaal.
Benedenkerkstraat 97, 5165CB, Waspik, Paesi Bassi
- info@industrialgarden.nl
- industrialgarden.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf wat een service. Wij hadden voor een 50e verjaardag een verzoek om een gepersonaliseerde bloembak van cortenstaal te laten maken. Maar eigenlijk onmogelijk verkzoek om het binnen een 6 dagen te krijgen. Dat was ook het eerste antwoord maar na het bedenken van alternatieven werd er toch overleg gepleegd met productie en hebben we alsnog de gepersonaliseerde bloembak op tijd gekregen. En hij is prachtig uitgesneden en mooie kwaliteit. Ik zou iedereen dit bedrijf aanprijzen. Top top top

Risposta di Industrial Garden
Onze bestelling werd snel geleverd en…
Onze bestelling werd snel geleverd en is net zo mooi als dat we gedacht hadden en we zijn er heel blij mee. Dus heel tevreden

Prachtig kunstwerk
Prachtig mooi en degelijk kunst stuk met 2 grote en 2 kleine ringen , het roesten gaat heel snel , zeker als je het geregeld nat maakt .
Een sierstuk in onze tuin , super blij mee !
Snelle en goede levering overigens

Snelle en correcte aflevering
De bestelling werd snel en prima afgeleverd.
Het was een kado en in ieder geval met blijdschap ontvangen

Konijnen
Konijntjes
De bestelling was vrij snel geleverd en de producten waren zeer goed beschermd en zorgvuldig ingepakt. Het is zeer stevig materiaal,we zullen er lang van genieten.

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, product zoals omschreven en snel verzonden.

Risposta di Industrial Garden
Levering correct en op tijd en tevreden…
Levering correct en op tijd en tevreden over het geleverde

Risposta di Industrial Garden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.