iGarden Recensioni 616

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 3 stelle su 5

Deur van tuinkas was beschadigd. Dit zag ik pas nadat ik de deur gemonteerd had. Had dit van te voeren moeten doen, waardoor klacht is afgewezen. Slechte service.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben bij iGarden een, op maat gemaakt, tuinhuis/prieel besteld. Dat is, over het gehele traject, heel goed en prettig verlopen. Dat geldt voor het komen tot de juiste specificaties en de daaru... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Nadat ik online een kunstkerstboom had besteld kwam ik deze per toeval in een winkel tegen. Ik vond hem echt niet mooi dus snel contact met iGarden gelegd. Er is fantastisch meegedach... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ze hadden een demo model tuinhuisje aangeboden en die had altijd droog in de winkel gestaan. De prijs was zeer schappelijk zeker in vergelijking met nieuwe producten van con collega’s en de kwaliteit... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Kerstboom besteld

Supersnelle verzending, netjes geleverd, alles in perfecte staat, zeker aan te raden!! Er stond in de advertentie een korting omwille van een beschadigde doos maar daar was helemaal niks aan! Topfirma!!

11 febbraio 2026

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat de verzending supersnel was, alles netjes is geleverd en in perfecte staat is aangekomen. Mooi dat zelfs de doos uiteindelijk onbeschadigd bleek te zijn. Dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen in ons, dat waarderen we enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Een absolute aanrader voor wie kwaliteit, flexibiliteit en topservice belangrijk vindt.

Recent kocht ik een tuinhuis bij iGarden en zelden heb ik zo’n uitstekende service ervaren. De voorbije weken werd ik telkens vriendelijk, professioneel en met veel geduld geholpen. Elke vraag die ik stelde, werd niet alleen correct maar ook bijzonder snel beantwoord. Een speciale vermelding voor John, die mij telkens persoonlijk verder hielp en echt het verschil maakte in de begeleiding.

Niet alleen de klantenservice springt eruit, ook het aanbod is indrukwekkend. iGarden biedt heel wat mogelijkheden om je tuinhuis of blokhut volledig op maat en volgens je eigen wensen samen te stellen. In vergelijking met andere aanbieders, waar je vaak vastzit aan standaardmodellen, is dit een enorme meerwaarde.

Bovendien is de prijs voor dit maatwerk zeer competitief, zelfs in vergelijking met kant-en-klare modellen elders.

7 febbraio 2026

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw uitgebreide en prachtige review. Wat een mooie woorden — daar zijn we oprecht trots op.

Fijn om te horen dat u onze service als zo positief heeft ervaren en dat u zich goed begeleid voelde tijdens het hele traject. We geven uw speciale vermelding aan John uiteraard aan hem door; het is altijd mooi om te horen dat persoonlijk contact echt het verschil maakt.

Ook uw complimenten over de maatwerkmogelijkheden en onze prijsstelling waarderen we enorm. We vinden het belangrijk dat klanten hun tuinhuis of blokhut volledig naar eigen wens kunnen samenstellen, zonder vast te zitten aan standaardoplossingen.

Dank voor uw vertrouwen en aanbeveling. We wensen u heel veel plezier met uw tuinhuis. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Le sapin est parfait

Le sapin est parfait : il est vraiment aussi beau qu'un vrai, avec les petites imperfections qui font qu'il ressemble à un vrai. Il est très facile à monter et démonter, et presque aucune épine ne tombe.

12 gennaio 2026

Kerstbomen

Bezorgd wanneer ze aangaven. Zelfs is die drukke tijd na de kerst
Goed verpakt. Mooie pencil kerstbomen

30 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering is verlopen zoals afgesproken, zelfs in de drukke periode na de kerst. Goed om te lezen dat alles netjes verpakt was en dat u tevreden bent over de pencil kerstbomen. We wensen u er veel plezier mee.

Valutata 2 stelle su 5

De leveringen zijn redelijk snel echter…

De leveringen zijn redelijk snel echter als er iets niet klopt is er geen/slechte service. Ook de transport kosten worden ondanks de regels niet vergoed bij een defect.
Zelfs op de toegestuurde reactie via Trusted wordt niet gereageerd.

15 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Dit moet wel een misverstand zijn. Kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. ik weet niet om welke bestelling en klacht het gaat maar wanneer wij iets leveren met een defect zijn de retourkosten uiteraard voor ons.
In afwachting van uw reactie verblijf ik,

Scherpe prijs

Wij hebben de triumph tree forest frosted pine kunstkerstboom - 215 cm gekocht.
Snel verstuurd, scherpe prijs en via cashbackxl nog 10 euro korting :)

22 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de Triumph Tree Forest Frosted Pine kunstkerstboom snel is verzonden en dat u tevreden bent over de scherpe prijs en de extra korting. We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige kerstboom voor een kleine…

Prachtige kerstboom voor een kleine prijs. Zeer snelle verzending.

17 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kerstboom, de prijs en de zeer snelle verzending. We wensen u er veel plezier mee.

Positieve review

Op tijd, accuraat en een goede bejegening van de klant!

18 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles op tijd en accuraat is verlopen en dat u onze klantbenadering als prettig heeft ervaren. We waarderen uw feedback en helpen u graag weer in de toekomst.

kerstboom

Vrijdag middag besteld zaterdagmorgen geleverd keurig in een doos met 2 handvaten zodat je de kerstboom na de feestdagen makkelijk weer in kunt pakken en naar de zolder kunt brengen.

13 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en dat u de verpakking met handvatten als praktisch ervaart. Handig voor het opbergen na de feestdagen. We wensen u veel plezier met uw kerstboom.

Fantastische service

Duidelijke site , mooi product, goede prijs ! Snelle service, ondanks dat er vóóraf keurig geïnformeerd was dat door de drukte het langer kon duren , levering binnen 24 uur. Blij mee. Ga zo door !!

9 dicembre 2025

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt, tevreden bent over het product en de prijs, en dat de levering ondanks de drukte toch snel is verlopen. Dank voor het vertrouwen en de enthousiaste woorden — daar doen we het voor.

Zeer tevreden

Snelle levering en de beschrijving van de website klopt met de werkelijkheid.
Heel tevreden.

Risposta di iGarden

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de productbeschrijving op onze website goed overeenkomt met de werkelijkheid. We zijn blij dat u zo tevreden bent en helpen u graag weer in de toekomst.

Kunstkerstboom

Kunstkerstboom laat besteld. Was een dag later binnen, blij mee. Mooie boom voor prima prijs.

13 dicembre 2025

Beste J Brouwer,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de kunstkerstboom snel geleverd werd, helemaal naar wens is en dat u tevreden bent met de prijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Scherpe prijzen

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en levering volgens afspraak. Wel een beetje jammer dat mijn aankoop korte tijd later ineens € 20,00 goedkoper werd aangeboden. Ervaring met de aangekochte kerstboom heb ik nog niet omdat die pas voor volgend jaar is, maar ik dacht een prijspakker gekocht te hebben, helaas alleen iets te snel gekocht dus.

4 dicembre 2025

Beste Martin,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt, de prijzen scherp en de levering volgens afspraak is verlopen. Jammer dat de prijs van uw aankoop kort na uw bestelling is aangepast — dat kan soms voorkomen bij promoties. We hopen dat de kerstboom volgend jaar helemaal naar wens zal zijn en dat u er veel plezier van zult hebben.

Fijn contact

Er was iets niet goed met het bestelde product. Nadat ik had gemaild kreeg ik na een paar uur al een telefoontje en is het allemaal super netjes opgelost. (Was een product klacht, niks mis gegaan met levering of geen fout vanuit iGarden)

Beste Monique,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het probleem met het product snel en netjes is opgelost na uw melding. We waarderen uw terugkoppeling en staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede snelle service en vriendelijke…

Goede snelle service en vriendelijke mensen.
Aanrader

8 dicembre 2025

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en het vriendelijke team. We waarderen uw aanbeveling en helpen u graag weer in de toekomst.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goed verpakt !

Beste Henla,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel en goed verpakt is aangekomen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Tevreden

De door mij gekochte kunstkerstboom is precies zoals verwacht én werd supersnel thuisbezorgd door DPD.

8 dicembre 2025

Beste Hanneke,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de kunstkerstboom precies is zoals u had verwacht en dat de levering snel en soepel is verlopen. We streven ernaar om onze producten zorgvuldig en vlot bij onze klanten te bezorgen, mooi dat dit ook in uw geval zo is gegaan. We wensen u veel plezier met uw kerstboom.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più