Deur van tuinkas was beschadigd. Dit zag ik pas nadat ik de deur gemonteerd had. Had dit van te voeren moeten doen, waardoor klacht is afgewezen. Slechte service.
We hebben bij iGarden een, op maat gemaakt, tuinhuis/prieel besteld. Dat is, over het gehele traject, heel goed en prettig verlopen. Dat geldt voor het komen tot de juiste specificaties en de daaru... Leggi di più
Super service! Nadat ik online een kunstkerstboom had besteld kwam ik deze per toeval in een winkel tegen. Ik vond hem echt niet mooi dus snel contact met iGarden gelegd. Er is fantastisch meegedach... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ze hadden een demo model tuinhuisje aangeboden en die had altijd droog in de winkel gestaan. De prijs was zeer schappelijk zeker in vergelijking met nieuwe producten van con collega’s en de kwaliteit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Vivaio e articoli per il giardino
- Giardino
- Negozio di arredamento da giardino
- Capanne di tronchi
- Rivendita di legname
- Negozio di mobili da esterno
Scritti dall'azienda
Pasklare oplossingen voor elke tuin
Weg naar Bakel 4, 5709 JA, Helmond, Paesi Bassi
- 0492345540
- info@igarden.nl
- www.igarden.nl
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Beschadigd artikel niet adequaat afgehandeld
Kerstboom besteld
Supersnelle verzending, netjes geleverd, alles in perfecte staat, zeker aan te raden!! Er stond in de advertentie een korting omwille van een beschadigde doos maar daar was helemaal niks aan! Topfirma!!

Risposta di iGarden
Van after sales heeft dit bedrijf nog nooit gehoord
Wij zijn iets te vroeg geweest met een positieve reactie wat betreft iGarden.
Een absolute aanrader voor wie kwaliteit, flexibiliteit en topservice belangrijk vindt.
Recent kocht ik een tuinhuis bij iGarden en zelden heb ik zo’n uitstekende service ervaren. De voorbije weken werd ik telkens vriendelijk, professioneel en met veel geduld geholpen. Elke vraag die ik stelde, werd niet alleen correct maar ook bijzonder snel beantwoord. Een speciale vermelding voor John, die mij telkens persoonlijk verder hielp en echt het verschil maakte in de begeleiding.
Niet alleen de klantenservice springt eruit, ook het aanbod is indrukwekkend. iGarden biedt heel wat mogelijkheden om je tuinhuis of blokhut volledig op maat en volgens je eigen wensen samen te stellen. In vergelijking met andere aanbieders, waar je vaak vastzit aan standaardmodellen, is dit een enorme meerwaarde.
Bovendien is de prijs voor dit maatwerk zeer competitief, zelfs in vergelijking met kant-en-klare modellen elders.

Le sapin est parfait
Le sapin est parfait : il est vraiment aussi beau qu'un vrai, avec les petites imperfections qui font qu'il ressemble à un vrai. Il est très facile à monter et démonter, et presque aucune épine ne tombe.
Kerstbomen
Bezorgd wanneer ze aangaven. Zelfs is die drukke tijd na de kerst
Goed verpakt. Mooie pencil kerstbomen

Risposta di iGarden
De leveringen zijn redelijk snel echter…
De leveringen zijn redelijk snel echter als er iets niet klopt is er geen/slechte service. Ook de transport kosten worden ondanks de regels niet vergoed bij een defect.
Zelfs op de toegestuurde reactie via Trusted wordt niet gereageerd.

Scherpe prijs
Wij hebben de triumph tree forest frosted pine kunstkerstboom - 215 cm gekocht.
Snel verstuurd, scherpe prijs en via cashbackxl nog 10 euro korting :)

Risposta di iGarden
Prachtige kerstboom voor een kleine…
Prachtige kerstboom voor een kleine prijs. Zeer snelle verzending.

Positieve review
Op tijd, accuraat en een goede bejegening van de klant!

kerstboom
Vrijdag middag besteld zaterdagmorgen geleverd keurig in een doos met 2 handvaten zodat je de kerstboom na de feestdagen makkelijk weer in kunt pakken en naar de zolder kunt brengen.

Fantastische service
Duidelijke site , mooi product, goede prijs ! Snelle service, ondanks dat er vóóraf keurig geïnformeerd was dat door de drukte het langer kon duren , levering binnen 24 uur. Blij mee. Ga zo door !!

Zeer tevreden
Snelle levering en de beschrijving van de website klopt met de werkelijkheid.
Heel tevreden.

Kunstkerstboom
Kunstkerstboom laat besteld. Was een dag later binnen, blij mee. Mooie boom voor prima prijs.

Scherpe prijzen
Overzichtelijke website, scherpe prijzen en levering volgens afspraak. Wel een beetje jammer dat mijn aankoop korte tijd later ineens € 20,00 goedkoper werd aangeboden. Ervaring met de aangekochte kerstboom heb ik nog niet omdat die pas voor volgend jaar is, maar ik dacht een prijspakker gekocht te hebben, helaas alleen iets te snel gekocht dus.

Fijn contact
Er was iets niet goed met het bestelde product. Nadat ik had gemaild kreeg ik na een paar uur al een telefoontje en is het allemaal super netjes opgelost. (Was een product klacht, niks mis gegaan met levering of geen fout vanuit iGarden)

Risposta di iGarden
Goede snelle service en vriendelijke…
Goede snelle service en vriendelijke mensen.
Aanrader

Tevreden
De door mij gekochte kunstkerstboom is precies zoals verwacht én werd supersnel thuisbezorgd door DPD.

Risposta di iGarden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.