Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg i... Leggi di più

Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più

1. Negozio di mangimi

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Rigtig god qualitet og god pris

Rigtig god qualitet og god pris

28 marzo 2025

Kære Edyta,

Vi bliver bare så mega glade når vores kunder er glade og tilfredse. Det betyder alt for os!
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er højt værdsat.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang. Rigtig go’ dag 🌸

Kan klart anbefales

Altid hjælpsom og imødekommende, hvad enten det er et køb eller en reklamation:)

3 aprile 2025

Kære Dorte,

Ih altså, sikke en dejlig anbefaling 😍 Det gør mig rigtig glad at du har den oplevelse.

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang, reklamation eller køb 😃

// Miriam 🐾🐾

Gode produkter og hurtig levering.

Gode produkter og hurtig levering.

2 aprile 2025

Kære Joy,

Tusind tak for de pæne ord! 🙏🏼 Det glæder os at du er tilfreds med vores produkter og vores hurtige levering. Vi sætter en ære i at levere så hurtigt som overhovedet muligt 😃 Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

// Miriam🐾🐾

Nem og god ordning,når jeg handler vom

Nem og god ordning,når jeg handler vom

1 aprile 2025

Kære Merete,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻😃 Jeg er glad for at høre du er tilfreds med vores lidt alternative måde at forhandle VOM på 😃
Vi tænker nemlig at du som kunde gerne vil have mulighed for at hente dine varer præcis når det passer dig, og derfor har vi selv-afhentning udenfor normal åbningstid 😃

Tak for du handler hos os 🙏🏻 - og vi glæder os til din næste VOM ordre 🙌🏼

//Miriam 🐾🐾

Super hurtig levering 😁 mega god…

Super hurtig levering 😁 mega god service 👍

28 marzo 2025

Kære Heidi,

Tusind mange tak for din anmeldelse 🙏🏻😃 Det er højt værdsat at du har taget dig tid til at skrive, det betyder så meget for en lille virksomhed som min 🙏🏻❤️

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service
🐾🐾🐾🐾🐾

16 marzo 2025

Kære Wilms & Hund,

Af hjertet tak for din anmeldelse ❤️🙏🏼
Så blev mandagen lige så meget bedre med en skøn besked som din 😃

//Miriam🐾🐾

Gode produkter og gode trænings…

Gode produkter og gode trænings faciliteter, hurtig levering.

14 marzo 2025

Kære Helle,

Mange mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det betyder virkelig meget for en lille virksomhed som min ❤️
Tak for du tog dig tid til at skrive 😍

// Miriam 🐾🐾

Super god service🙂lækre ting og god…

Super god service🙂lækre ting og god kvalitet, og meget hurtigt levering 😊

24 marzo 2025

Kære Birka,

Tusind tusind tak for de pæne ord. Det betyder helt utrolig meget at du er tilfreds med både varer og service. Så får man virkelig endnu mere lyst til at gå den ekstra mil for en tilfreds kunde ❤️ TAK 🙏🏼

Håber snart at se dig i shoppen igen 😉

//Miriam 🐾🐾

Altid superhurtig levering af varer af…

Altid superhurtig levering af varer af højeste kvalitet

15 marzo 2025

Hej Naja,

Hvor er det bare dejligt at høre du er tilfreds med vores varer. Vi bestræber os altid på at have varer af høj kvalitet og sende ordrer ud så hurtigt som muligt💨

Kig snart fordi igen 😉

//Miriam🐾🐾

Super webshop med super service

Super legetøj, super hurtig levering som altid 👍👍 og kvittering på mail

15 marzo 2025

Hej Bettina,

Det glæder mig rigtig meget at du sætter pris på kvalitets legetøj og hurtig levering🙏🏼 Det er super vigtigt for os at levere hurtigt💨 - og selvfølgelig at varen er iorden👌🏼

Kig snart forbi igen 🥰

//Miriam🐾🐾

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service - også meget imødekommende og fleksibel mht. afhentning af det frosne hundemad!

14 marzo 2025

Kære Lis,

Det er altid en fornøjelse at hjælpe med godt foder til dine 4-benede bedste venner ❤️🐾🐾

Tusind tak for de pæne ord, det glæder mig meget 🙏🏻❤️

Hurtig betjening!

3 marzo 2025

Kære Peter,

Tusind tak for du har taget dig tid til at give os en anmeldelse 🙏🏻 Det sætter vi enormt meget pris på. Dejligt at du er tilfreds med vores hurtige betjening 💨☺️

Miriam 🐾🐾

Annonceret rabat gennem DKK kunne…

Annonceret rabat gennem DKK kunne alligevel ikke trækkes fra ved bestillingen, hvilket virkede ret underligt.
Levering og ventetid på varen var super fin.

2 marzo 2025

Kære Laila,

Tak for anmeldelsen. Dejligt du vil give 4 stjerner trods din undren. Jeg kan dog ikke helt forstå din undren.
Du får jo allerede 10% rabat når du køber pakkeløsningen som svarer til DKK rabbatten, som jeg iøvrigt håber du er glad for, og som der står skrevet på DKK medlemsrabat siden, så kan medlemsrabat ikke kombineres med andre rabatter. Vi kan ikke give dobbelt op på rabatter. Det skrev jeg jo osse til dig på mail hvorefter du betalte den rabat der ved en fejl blev trukket på din bestilling.
Jeg er altid tilgængelig på både tlf og mail hvis man undres over noget, eller har spørgsmål.
Jeg vil venligt opfordre dig til at skrive direkte til mig hvis du en anden gang undres over noget 🙂

Miriam 🐾🐾

Super god service og fantastisk mad fra…

Super god service og fantastisk mad fra VOM

27 febbraio 2025

Hej Helle,

Tusind tak for en dejlig anmeldelse 🙏🏻❤️
VOM er simpelthen det bedste foder man kan give sin hund. Dejligt at det fungerer godt hjemme hos jer med de særlige krav til foderet 🥰

Miriam 🐾🐾

Altid nemt at bestille på hjemmesiden…

Altid nemt at bestille på hjemmesiden og varene bliver sendt hurtigt.

13 febbraio 2025

Kære Caroline,

Mange mange tak for din anmeldelse ❤️🙏🏻 Det glæder mig enormt meget at du er tilfreds med vores service og overblikket på hjemmesiden 😃

//Miriam 🐾🐾

Super service og hjælp vedrørende…

Super service og hjælp vedrørende bytning, samt mega hurtigt, man får varen 😊

12 febbraio 2025

Kære Helle,

Mange mange tak for de pæne ord 🙏🏻❤️ Det betyder utrolig meget, og det er meget højt værdsat at du har givet dig tid til at skrive så fin en anmeldelse 🥹😃

//Miriam

Super godt super godt

Super godt super godt

1 febbraio 2025

Kære Daniel,

Tusind tak Tusind tak 😃😃 for de 5 skønne stjerner 🙏🏻 De er meget værdsat og betyder rigtig meget for vores lille virksomhed ❤️