Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!
Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più
Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg i... Leggi di più
Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più
Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C
Danimarca
Et rigtig godt produkt min kræsne hund godt vil spise, lidt dyrt, derfor ikke 5 stjerner.

Risposta di INDOG APS
Jeg elsker mit nye smarthouse Telt til hunde fra jer
Perfekt produkt
Perfekt leverings tid
Perfekt service intet mindre🤩
jeg køber gerne hos jer igen!!!

Risposta di INDOG APS
Ypperste kvalitet på alle produkter. Virkelig god og hurtig service.
Leder du efter det bedste, så er det her du skal handle.

Risposta di INDOG APS
Tak for verdens bedste godbidder, til vores 6 hunde, vi elsker pure range pate, og alle de andre lufttørrede snaks i 100% kød🦴🐶

Risposta di INDOG APS
Kvaliteten af godbidder var super gode
hurtigst levering 2 dage så var pakke fremme

Risposta di INDOG APS
Super hurtig ekspedition. Bestilte i weekenden - min vare blev afsendt mandag og modtaget tirsdag.
Og tæppet jeg havde bestilt - det er bare MEGA lækkert. Jeg er vild med det 🤩

Risposta di INDOG APS
Virkelig lækker kvalitet af de bestilte varer. Og god kundeservice der gjorde mig opmærksom på at der var lidt længere leveringstid.

Risposta di INDOG APS
Altid en god service og behandling af købet.
Der gives også råd og vejledning , kan kun anbefale Indog

Risposta di INDOG APS
Det er let at bestille. Min hvalpegård kom meget hurtigt. Og alt fungerede ved den.

Risposta di INDOG APS
Ok. Tavshed i nogle dage efter bestilling. Måske ferie i julen. Bad om den kunne pakkes ind som gave. Det blev den så ikke, desværre. Men eller ok. Hustruen blev glad for vesten, og hundene for ørerne... Tak.

Risposta di INDOG APS
Fik personlig vejledning til rigtige størrelse af canelana dækken. Sendte fotos, og fik en tilbagemelding.
Savner hul i dækkenet så der kan bruges sele under.

Risposta di INDOG APS
Venlig betjening, da jeg kontaktede Indog.
Hurtig og effektiv levering

Risposta di INDOG APS
Skøn butik at handle alt til hund og træning i. Altid klar til at hjælpe og give svar på spørge Jørgen spørgsmål 🤗