Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg i... Leggi di più

Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più

1. Negozio di mangimi

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Lynhurtig levering og som altid super…

Lynhurtig levering og som altid super service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 luglio 2025

Hej Ann,

Tusind tak for de søde ord og alle stjernerne! 🙏🏼
Vi er så glade for, at du igen har haft en god oplevelse – hurtig levering og god service er lige præcis det, vi stræber efter hver gang.
Tak fordi du bliver ved med at vælge os! 😊

Fleksibilitet ifht afhentning

Fleksibilitet ifht afhentning - nemt og wauw, nogle lækre Vom lammeribben

16 luglio 2025

Kære Mette,

Tak for de 5 stjerner og den lækre feedback! 😄
Vi gør vores bedste for at være fleksible – og vi er vilde med, at ribbenene fik et “wauw”!
Vi glæder os til at handle med dig igen 🐶✨

Miriam🐾

Very fast and uncomplicated shipping to…

Very fast and uncomplicated shipping to Germany! Great product!

30 giugno 2025

Dear Stefanie,

Thank you so much for your kind words and the 5 stars! 🌟
We’re so happy to hear that your
SmartHouse Dog arrived quickly and that you’re happy with the product.
SmartHouse is designed to combine comfort, functionality, and easy travel – we hope it’ll be a great companion on your adventures!
Greetings from Denmark, and thank you for choosing us! 🐾🇩🇰

//Miriam 🐾

Hurtig online handel.

Min oplevelse er der slet ikke ord for. Jeg er bare så glad for, at min handel nåede i hus, så den kan komme med på ferie. Stor venlighed og hurtig service. Fik besked om, at pakke var sendt og næste dag havde GLS afleveret pakken (Til orientering inden min ordre hos INDOG, havde jeg bestilt en ordre et andet sted. Den ordre tog mere end 7 dage også med GLS) Rigtig godt gået INDOG, du kan kun være tilfreds med dig selv, Jeg er i hvertfald tilfreds. Nu skal hegnet bare prøves af.

4 luglio 2025

Kære Helle,

Tusind tak for den vidunderlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at alt nåede frem i tide, og at du er tilfreds med både service og levering – præcis som det bør være.
Rigtig god ferie, og vi håber, hegnet lever op til forventningerne i brug også. Tak fordi du valgte INDOG – det betyder virkelig meget! 😊

Fedt hundehegn

Jeg har købt et hundehegn med tilhørende glasfiberpæle, og har nu brugt det i nogle uger. Hegnet er kompakt og virker til at være virkelig stærkt, pælene måske lidt i den dyre ende men rigtig lækre. Jeg ville vælge samme kombination igen. Jeg har 1,5 meter mellem pælene, og har som det eneste fra starten suppleret med en teltpløk nederst på hegnet midt mellem hver pæl for at reducere risikoen for, at en nysgerrig hundesnude eventuelt kunne finde ud af at liste sig under hegnet, men det har vi ikke set tilløb til. Levering og alt det andet praktiske helt som det skal være.

10 giugno 2025

Kære Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏🏼
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både hegnet og glasfiberpælene – og super fedt, at du har fundet en løsning med teltpløkker, der giver ekstra sikkerhed.
Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid – og du skal være mere end velkommen, hvis du får brug for mere udstyr i fremtiden. 😊

Miriam 🐾

Jeg har både købt telt når jeg er på…

Jeg har både købt telt når jeg er på udstilling samt et telt til mine hunde. Begge er købt med solbeskytter. Bedste køb ever. Hurtig levering. Havde også kontakt via chat. Hurtigt svar. Kan kun give top karakter og bedste anbefaling herfra

30 giugno 2025

Hej Anja,

Wow – tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at både SmartHouse-teltet til dig og teltet til dine hunde lever op til forventningerne – og at Silver Cover (solbeskytteren) også gør en forskel ☀️🐾

Vi gør os umage for at give hurtig service og god rådgivning, så det var dejligt at høre, at chatten også var en hjælp 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse – og for din varme anbefaling!

De bedste hilsner,

Fin service

Fin service. Gode produkter. god hjælp i forbindelse med spørgsmål

19 giugno 2025

Risposta di INDOG APS

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produkterne og den service, du har fået. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål igen – du er altid velkommen! 😊

Kære Edel,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Det glæder mig, at du synes, servicen har været god.
Hvis der er noget, du synes kunne have gjort oplevelsen helt perfekt, hører jeg meget gerne fra dig – vi stræber altid efter de 5 stjerner ⭐️😊

Miriam 🐾🐾

Hurtig levering i ordentlig emballage…

Hurtig levering i ordentlig emballage og som altid den bedste kvalitet på vare 🤩

21 giugno 2025

Kære Heidie,

Tusind tak for 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Som altid en fornøjelse at modtage og sende dine ordrer. Ved hvor meget du går op i dine hunde, og de skal altid forkæles med det bedste. Jeg er bare glad for du vælger at handle hos mig og glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang ❤️

//Miriam 🐾🐾

Snabba svar och snabb leverans

Snabba svar och snabb leverans. Inget att klaga på. 👍

2 giugno 2025

Hej Kristian,

Det glæder mig meget at du er tilfreds med hurtige svar og hurtig levering 🚚📦😃

Altid en fornøjelse når man rækker ud over landets grænser. Håber du bliver glad for dit SmartHouse 🙏🏼

Hurtigt korrekt

1 giugno 2025

Kære Birgitte,

Tusind tak for 5 stjerner, det er meget højt værdsat for en lille virksomhed som min ❤️

Hej Lisbeth,

Tusind tak for 5 stjerner 🤩
Du får 5 hjerter af mig ❤️❤️❤️❤️❤️

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang 🥰

//Miriam 🐾🐾

Very quick delivery highly recommend

Very quick delivery, the dog tent is exactly as it showed on the website. Highly recommend

17 maggio 2025

Hi Michelle,

Thank you so much for your fine recommendation. I´m very happy you like it 😃 Five stars to you for your recommendation ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kære Dorthe,

Mange mange tak for den fine anmeldelse 🙏🏼 Det glæder mig at høre du er glad for den hurtige levering og vores service. Det er meget vigtigt for mig at yde god service og gerne så hurtigt som overhovedet muligt 😃

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang 😍

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering

23 maggio 2025

Kære Birgit,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en fin anmeldelse til os. Det bliver vi så glade for 😃 Utrolig dejligt at du finder det let at navigere og bestille på webshoppen og selvfølgelig glæder det os at du sætter pris på hurtig levering 📦

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside - og hurtig levering.

21 maggio 2025

Kære Trine,

Tusind mange tak for dine fine anmeldelse. Det gør mig meget glad at høre du finder hjemmesiden overskuelig. Det betyder rigtig meget at det er nemt at finde rundt 🙂 Hurtig levering er mit mellemnavn 😂 Aij spøg til side, fedt at du værdsætter det, tusind tak 🙏🏼❤️

super god

der er så god en service

28 aprile 2025

Kære Brigitte,

Det er ingen sag at yde god service når man har så skønne kunder ❤️ Tusind tak for opbakningen 🙏🏻 den er yderst værdsat 🫶🏽

// Miriam 🐾🐾

Hurtig levering og professionel…

Hurtig levering og professionel betjening og svar på spørgsmål.
Har handlet der flere gange og altid fået min vare hurtigt.

26 aprile 2025

Kære Iben,

Tusind mange tak for din fine anmeldelse, du kan tro den er højt værdsat. Det betyder ALT for en lille virksomhed som vores 🙏🏻❤️

Ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang ❤️

Je recommande cette boutique

Je recommande cette boutique . Miriam est à votre écoute , les produits de super qualité. Et livraison Méga rapide pour la Belgique

11 aprile 2025

Dear Chantal,

Thank you so much for your recommendation and nice words. I´m very thankful for your support once again 🙏🏼

You are always welcome, and I look forward to next time 🥰

Kære Gurli,

Mange mange tak for din fine anmeldelse 😍🙏🏼 Det betyder enormt meget for en lille virksomhed som vores ❤️

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 😙