Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg i... Leggi di più

Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più

1. Negozio di mangimi

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super hurtig levering

Bestilte fredag og modtog dagen efter.

Kære Rose-Marie,

Tusind tak for din anmeldelse!❤️
Dejligt at høre, at din bestilling kom frem allerede dagen efter.🚚💨

Miriam

Jeg fik hjælp til alt det jeg havde…

Jeg fik hjælp til alt det jeg havde brug for, og fik det bedste dækken

Kære Jane,

Tusind tak for din fine anmeldelse!❤️

Jeg er glad for, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at dækkenet blev det helt rigtige.👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder rigtig meget for os🙏🏼

Miriam 🐾✨

Alt ved begge mine køb gik virkelig…

Alt ved begge mine køb gik virkelig godt! Hurtig levering og super service. Virkelig lækre jakker i behageligt materiale til min hund 🐶🙏❤️

7 gennaio 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at begge køb er gået rigtig godt – og at både levering, service og jakker lever op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🐶❤️

Super hjælp

Lyn hurtig levering der kom dagen efter.
Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både produkterne og servicen.

7 gennaio 2026

Kære Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!❤️
Jeg er glad for, at vejledningen omkring størrelsen var en hjælp, og at leveringen kom hurtigt frem.
Det betyder ekstra meget at høre, at du handler hos Indog igen, og at du er tilfreds med både produkter og service.🙏🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Top service som altid !

Top service som altid !!
Lækre produkter.
Super vejledning.
Hurtig levering.
Rigtig god bytteservice.
5 stjerner fra mine 3 hunde og jeg 🐶🐶🐶

Kære Louise,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse – den gør mig virkelig glad!❤️

Skønt at høre, at både produkter, vejledning, levering og bytteservice spiller.
Og 5 stjerner fra hele firkløveret 🐶🐶🐶 – det er jo den allerbedste ros!🫶🏽
Tak fordi I handler hos Indog igen og igen.🙏🏼

Miriam 🐾✨

Super kundeservice og fantastisk hjælp

Hurtig levering - Varer blev sendt samme dag som de blev bestilt.
Bagefter havde vi nogle spørgsmål og vi fik hurtig hjælpe på vores henvendelse via mail. Super kundeservice og fantastisk hjælp

Kære Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!❤️

Jeg er glad for, at leveringen gik hurtigt, og at du fik den hjælp, du havde brug for efterfølgende.🙂
God kundeservice er vigtigt for mig, så det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at dele den.🙏🏼

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Jeg modtog det fedeste ulddækken dagen efter, at jeg bestilte det. Jeg har handlet her før, og kommer helt sikkert til det igen.

Kære Vicki,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!❤️

Skønt at høre, at servicen var god, og at ulddækkenet kom frem allerede dagen efter.🙂
Det glæder mig ekstra meget, at du har handlet her før – og at du kommer igen.

Miriam 🐾✨

Jeg kan kun anbefale Indog super godt sted

Jeg kan kun anbefale Indog
Jeg bestilte forkert str og fik straks byttet det til rigtig størrelse.
Super god betjening og ting på webshoppen lever op til beskrivelserne
10 ud 10

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for din skønne anbefaling – det gør mig virkelig glad!❤️
Dejligt at høre, at bytningen gik hurtigt og nemt, og at varerne lever op til beskrivelserne på webshoppen.👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give topkarakter 🙌🏼🫶🏽

Miriam 🐾✨

Det lækre Canelana dækken blev bestilt…

Det lækre Canelana dækken blev bestilt og kunne hentes dagen efter i en butik tæt på mit hjem

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!😃
Dejligt at høre, at dit Canelana-dækken var klar allerede dagen efter, og at afhentningen var nem og tæt på hjemmet👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse🫶🏽

Fantastisk butik 🏆

Kære Pia,

Det var da den mest fantastiske anmeldelse 😃 Tusind tak, det glæder mig utrolig meget at du kan lide vores produkter 🫶🏽

Mange hilsner

God og hurtig service

God og hurtig service

Hej Charlene,

Tusind tak for 5 stjerner ⭐️
Jeg er glad for du er tilfreds med vores hurtige levering og service 🙏🏼

De bedste hilsner
Miriam

Jeg skulle bruge et dækken hurtigt

Jeg skulle bruge et dækken hurtigt, da det er koldt. Jeg bestilte og havde dækken i løbet af få dage

27 dicembre 2025

Kære Jeanette,

Tusind tak for 5 stjerner ⭐️

Dejligt at ordren var hurtigt fremme, så du kunne få din hund pakket godt ind i et varmt ulddækken fra Canelana 🐾

De bedste hilsner
Miriam

Hurtig reperation af madressen til…

Hurtig reperation af madressen til smarthouse.

25 dicembre 2025

Hej Vibeke,

Jeg er glad for, at reparationen kunne klares hurtigt og uden besvær 🙂
Det er vigtigt for mig, at tingene bliver løst effektivt, hvis der opstår noget uventet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Den allerbedste kvalitet

Du får kun de allerfedeste ting og den allerbedste kvalitet hos INDOG. Hurtig og effektiv service- altid!

8 dicembre 2025

Hej Helle,

Tusind tak for de fantastiske ord – det gør mig virkelig glad!
Jeg går meget op i kvalitet og i, at servicen altid er hurtig og effektiv, så det betyder ekstra meget at høre❤️
Tak fordi du handler hos INDOG og deler din oplevelse!

Miriam 🐾✨

Virkelig en god og kompetent service

Virkelig en god og kompetent service, hurtig handle og ved evt. spørgsmål på mail er der hurtig respons på dette. Det er bestemt ikke sidste gang er handler hos indog.dk

28 novembre 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!😍
Jeg er glad for, at du har oplevet både hurtig handel og kompetent service, og at der var hurtig respons, da du havde spørgsmål.
Det glæder mig ekstra meget at høre, at du har lyst til at handle hos indog.dk igen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.🙏🏼

Miriam🐾

Hurtig levering og varen var som…

Hurtig levering og varen var som forventet.

28 novembre 2025

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre!😃

Jeg er glad for, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til dine forventninger.

Miriam🐾

Har købt de lækreste dækkener og fået…

Har købt de lækreste dækkener og fået god vejledning plus hurtig levering 🐾

3 dicembre 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det gør mig virkelig glad! 😍

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både dækkenerne, vejledningen og den hurtige levering.

Tak fordi du delte din oplevelse!🙏🏼

Miriam 🐾

Hurtig ekspedition og nem at finde…

Hurtig ekspedition og nem at finde rundt i varerne .

25 novembre 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!
Jeg er glad for, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at det var nemt at finde rundt blandt varerne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive🙏🏼❤️

Miriam

Meget behageligt lever op til…

Meget behageligt lever op til forventningerne

30 novembre 2025

Hej Leo,

Tusind tak for den fine anmeldelse 😍
Det glæder mig at du kan lide uldtæpperne 😊

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang 🫱🏼

Dbh

Perfekte dækkener

Fin og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Jeg er ovenud tilfreds med mine 2 nye Sidney dækkener, som sidder perfekt på både min ft labrador og min Ridgeback

25 novembre 2025

Hej Sus,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!🥰
Skønt at hjemmesiden var nem at bruge, og at dækkenerne kom hurtigt frem 🚚💨
Og endnu bedre, at Sidney-dækkenerne sidder lige i skabet på både din FT labrador og din Ridgeback – det gør mig virkelig glad!

Tak fordi du delte din oplevelse.