Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg i... Leggi di più

Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più

1. Negozio di mangimi

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Gode produkter og imødekommende service

Gode produkter og imødekommende service

26 novembre 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget!🥰
Jeg er rigtig glad for, at du både er tilfreds med produkterne og servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.🙏🏼

Gode tilbud og hurtig ekspedition

Gode tilbud og hurtig ekspedition

11 novembre 2025

Kære Anita,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼
Det glæder mig at du sætter pris på hurtig ekspedition og at du kan lide tilbudene ❤️

Jeg glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner

10 novembre 2025

Hej Stine,

Tusind tak for 5 stjerner. Dejligt at du sætter pris på vores hurtige levering 🚚💨

Mange hilsner

God oplevelse

En god butik med mange fine ting til både dyr og mennesker. Har handlet der flere gange, og siden er nem at finde rundt på. Desuden er det nemt at komme i kontakt med ejer.

21 ottobre 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre!
Jeg er rigtig glad for, at du synes udvalget er godt, og at du nemt kan finde rundt på siden.
Det betyder også meget, at kontakten fungerer – jeg gør mig umage for altid at være til at få fat i.🙂

Tak fordi du handler hos mig igen og igen!🙏🏼

Miriam

Dejligt at kunne bytte så hurtigt pga…

Dejligt at kunne bytte så hurtigt pga det første dækken var for stramt.
I posten kom det hurtigt frem.

7 novembre 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – jeg er glad for, at bytningen gik hurtigt og uden bøvl.
Dejligt at høre, at det nye dækken kom frem med det samme og passer bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Levering perfekt,

Levering perfekt,

24 luglio 2025

Tak for de 4 stjerner, Flemming! 😄

Perfekt levering – det lyder jo næsten som en 5’er, men måske jeg skal sende en småkage med næste gang for at få den sidste stjerne med på vognen? 🍪😉

Jeg håber, hundehegnet lever op til forventningerne – og at både du og hunden er godt indhegnet og glade 🐾

Hurtig levering, og et produkt der levede 100 % op til forventningerne

29 ottobre 2025

Kære Katrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med varen og den hurtige levering 😍

Mange hilsner

Super service

Super service, de er hurtige til at svare, hvis man har spørgsmål. Hurtig levering og mega nemt, at hente sine vare

30 ottobre 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! 🤩
Jeg sætter stor pris på, at du bemærker servicen – jeg gør mit bedste for altid at svare hurtigt og sørge for, at alt forløber nemt og gnidningsfrit fra start til slut 🚀

Miriam

God og personlig service!

Jeg fik god og personlig betjening, skønt jeg handlede på nettet.
Jeg købte sansemåtter til min kommende hvalp til en konkurrencedygtig pris og jeg havde dem i hænderne dagen efter bestilling 👌Jeg er meget tilfreds!

28 ottobre 2025

Kære Birgithe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor bliver jeg bare glad for at læse det! 😍

Jeg gør mig altid umage for, at det skal føles personligt og nemt at handle hos mig – også selvom det foregår bag en skærm.

Hvor spændende med en lille ny hvalp på vej 🐾💛 Sansemåtterne er sådan et skønt redskab til at stimulere både næse, nysgerrighed, balance og koordination – det skal nok blive et hit!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper både mig og andre hundeforældre, der leder efter gode, gennemtænkte produkter til deres firbenede venner ✨

Super god service

Super god service . Altid .. har fået den bedste sikre hvalpegård ever 🎉🎉👌👌

28 ottobre 2025

Kære Dorthe,

Det er jeg virkelig virkelig glad for at høre ❤️ Vi synes selv der manglede en hvalpegård med mindre mellemrum mellem de lodrette stænger, så hvalpene ikke kunne klemme sig ud imellem og sidde fast. Og når det ikke findes så må man jo selv igang med at designe 😄

Når andre finder samme glæde i vores designs, så bliver man bare så glad helt ind i hjertet ❤️

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏🏼

Miriam🐾

God service og god og nem måde at…

God service og god og nem måde at bestille 🤩jeg er fuld tilfreds med de varer jeg har bestilt 🤩

18 ottobre 2025

Kære Inger,

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt tilfreds 🤩
Jeg gør mig altid umage for, at både bestilling og levering skal være nemt, og at produkterne lever op til forventningerne – så din besked gør mig virkelig glad! 🐾✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget 💛

Miriam🐾

Lækre produkter og fantastisk god…

Lækre produkter og fantastisk god service

25 ottobre 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor bliver jeg glad for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og servicen ❤️

Miriam🐾

Kvalitets varer til en god pris.

Kvalitets varer til en god pris.
Hurtig levering.

7 ottobre 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼
Det glæder os at du er tilfreds med både kvalitet og leveringstid, præcis som det bør være 😍

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 🥰

Hurtig levering

Nemt bestilling og hurtig levering.

8 ottobre 2025

Hej Bente,

Tusind tak for 5 stjerner ⭐️🙏🏼
Dejligt at du er tilfreds med både bestillingsprocedure og leveringstid. Vi sætter en stor ære i at levere hurtigt 😊 og elsker at vores kunder sætter pris på det ❤️

Miriam 🐾

Verdens bedste kundeservice

Tandbørsten har vi nu brugt hver morgen i 6 dage. Dårlig ånde er væk og tænderne bliver renere og renere for hver dag. Så den kan varmt anbefales her fra.

12 ottobre 2025

Kære Ulla,

Tusind tak for de dejlige ord – hvor bliver jeg glad! ❤️
Det betyder virkelig meget at høre, at både du og hunden er glade for tandbørsten – og at den allerede gør en forskel. God mundhygiejne er guld værd (og lidt frisk ånde skader jo heller ikke 😄).
Tak fordi du delte din oplevelse – det hjælper andre hundeejere med at turde tage springet mod renere tænder og gladere snuder 🐾✨

God service

God service. Hurtig levering og altid lækre produkter

1 ottobre 2025

Kære Signe,

Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner. Vi bliver så glade når vores kunder sætter pris på hurtig levering af gode produkter. Tak for du gav dig tid til at skrive ❤️🙏🏼

Miriam🐾

Er altid glad for at handle hos INDOG

Er altid glad for at handle hos INDOG. Gode varer til gode priser. God service, Miriam er meget hjælpsom. Har tit fået leveret mine ting til hendes agility stævne.

29 settembre 2025

Kære Henriette,

Mange mange tak for din skønne anmeldelse, du får 5 stjerner lige tilbage ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Glade kunder er det bedste 😃❤️🐾

Miriam 🐾

Altid super god service og hurtig…

Altid super god service og hurtig levering 😀😀😀👍

5 ottobre 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for den glade anmeldelse 😃
Vi elsker at levere hurtigt og står altid klar med vejledning og god service, præcis som det skal være 🥰

Glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang 😃🐾