Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi

Scritti dall'azienda

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super service og professionel rådgivning

Tak Miriam for at forsyne mine 3 hunde med hundemad, snacks og lækre dækkener ❤️

4 febbraio 2026

Kære Heidi

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏽
Dejligt at høre du er tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget ❤️

Miriam💫🐾

Valutata 5 stelle su 5

Mega fod og hurtig service

Mega fod og hurtig service. Hurtig levering og super sød ejer..

Kære Lene,

Ååårhh det er den sødeste anmeldelse at få, tusind tak, den er jeg ekstra meget glad for ❤️🫶🏽

Det glæder mig meget at du oplever en god service og hurtig levering 🙏🏼
Tusind tak for du deler din oplevelse 😘

Miriam💫🐾

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ledt efter en web shop

Jeg havde ledt efter en web shop, som både havde tøj til min hund og jeg.
Da jeg blev anbefalet INDOG
DK, lykkedes det.
Nemt at bestille de ønskede varer og hurtig levering.
Kan varmt anbefales 👍

Kære Eliabeth,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!🫶🏽
Det glæder mig, at du fandt præcis det, du søgte – både til dig og din hund – og at bestilling og levering fungerede nemt og hurtigt.👌🏼

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler INDOG DK ❤️🙏🏼

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Modtog pakken under 24 timer efter bestilling, og alt var, som det skulle være.

12 febbraio 2026
Non scritta su invito

Kære Cecilia,

Tusind tak for din anmeldelse!❤️
Dejligt at høre, at leveringen gik lynhurtigt, og at alt var, som det skulle være.👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.🫶🏽

Fantastisk hundedækken

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg ikke kunne have motoren i tomgang. Klart en anbefaling her fra
Ville gerne Sætte et foto ind af hende men den mulighed er der ikke 🫶

30 gennaio 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!🫶🏽
Det er dejligt at høre, at hundedækkenet holder din arbejdshund varm – og at det fungerer, selv på de kolde dage. ❄️
Godt at I får styr på selen, så alt passer perfekt.👌🏼
Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – og tak for det fine engagement, selvom vi ikke kan få billedet med 🫶

Valutata 5 stelle su 5

Altid virkelig god service og…

Altid virkelig god service og kommunikation. Jeg har købt flere Canelana produkter og jeg er vild med kvaliteten af dem. Stor anbefaling herfra.

4 febbraio 2026

Kære Susan,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!❤️
Dejligt at høre, at både service, kommunikation og kvaliteten af Canelana-produkterne lever op til forventningerne.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – det betyder rigtig meget.🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god og personlig tilpasset service - hurtig hjælp og gode råd - kan varmt anbefales.

Kære S.J.H.

Tusind tak for din fine anmeldelse!❤️
Det glæder mig, at du oplevede personlig og hurtig service samt gode råd undervejs.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – det betyder rigtig meget.🙏🏼🫶🏽

Meget tilfreds

Hurtig levering og super godt produkt. Meget tilfreds.

Kære Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶🏽 det betyder virkelig meget for os at vi kan levere hurtigt og at varen er god kvalitet.

Tak for du gav dig tid til at skrive 🙏🏼

Miriam 🐾

Aurora dækken

Hurtig ekspedition/ modtog
Varen allerede dagen efter.
Har tidligere handlet og altid en god
oplevelse.

26 gennaio 2026

Kære Charlotte,

Tusinde tak for den skønneste anmeldelse🙏🏼 Det glæder mig virkelig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering og at du altid har en positiv oplevelse. Det er vores klare mål at give alle kunder en hurtig levering og god service.

Mange tak for at du gav dig tid til at skrive 🫶🏽

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering

1 febbraio 2026

Kære Tina,

Tusind tak for den skønne anmeldelse.
Det glæder mig utrolig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨

Hurtigt levering

Hurtigt levering

31 gennaio 2026

Kære Gitte,

Tusind mange tak for din skønne anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨

Miriam 🐾

Kvalitetsvarer og hurtig levering

Køber du hos indog kan du være sikker på det er af god kvalitet.
Og altid hurtig levering

Kære Lise,

Tusind tak for din fine anmeldelse!🫶🏽

Jeg er glad for, at du oplever både god kvalitet og hurtig levering hver gang.🙏🏼

Tak fordi du handler igen og igen hos os, og tak for du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det betyder utrolig meget for os❤️

Valutata 5 stelle su 5

Får altid varen dagen efter den er…

Får altid varen dagen efter den er bestilt. Alt fungerer perfekt som altid

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse!🫶🏽

Dejligt at høre, at leveringen som altid fungerer hurtigt og gnidningsfrit.👌🏼

Tak fordi du handler hos INDOG igen og igen.❤️

Kan kun anbefales med 5 stjerner

Virkelig skønne produkter og god kundeservice
Jeg bestilte om eftermiddagen og dagen efter var varen på min adresse
Mine varmeste anbefalinger

28 gennaio 2026

Kære Susan,

Tusind tak for dine varme ord og de 5 stjerner!🫶🏽

Jeg er glad for at høre, at både produkterne, kundeservicen og den hurtige levering levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale INDOG🥰

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte om eftermiddagen og modtog…

Bestilte om eftermiddagen og modtog dagen efter.

28 gennaio 2026

Kære Mia,

Tusind tak for de 5 stjerner!🫶🏽
Dejligt at høre, at din bestilling kom frem allerede dagen efter.🚚💨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.❤️

Very good

Package arrived fast, personal service.

27 gennaio 2026

Hi Johanna,

Thank you so much for your nice words. Very much appreciated 🙏🏼

I´m happy the parcel was quickly in your hands and that you like our service 🥰

Kind Regards

Mega hurtig levering

Fedeste dækken til min hund, passer lige som jeg havde håbet. Mega god kvalitet. Mega hurtig levering

26 gennaio 2026
Non scritta su invito

Kære Dorte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!🫶🏽

Dejligt at høre, at dækkenet passer perfekt, kvaliteten er i top – og at leveringen var hurtig 🚚💨

Tak fordi du delte din oplevelse🙏🏼

Yderst tilfreds

Personen, som jeg talte med i telefonen, var yderst hjælpsom og god til at vejlede mig. Min varer blev ekspederet hurtigt og er som forventet af fin kvalitet og god pasform.

8 gennaio 2026

Kære Bente,

Tusind tak for de 5 store stjerner og din flotte anmeldelse!🥰

Jeg er glad for at høre, at vejledningen var en hjælp, og at både levering, kvalitet og pasform levede op til forventningerne.👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.🫶🏽

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det glæder mig at høre du er tilfreds med betjening og levering, det betyder rigtig meget for os 🙂

Mange hilsner

Kære Jytte,

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre!😃
Jeg er glad for, at leveringen var superhurtig.🚚💨
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più