Probleem werd naar mijn mening in eerste instantie niet heel serieus genomen maar na wat aandringen van mijn kant wel netjes opgelost. Het gaat uiteindelijk om de oplossing dus ben blij met het result... Leggi di più
De dagelijkse streamingoverzichten van de beurs zijn handig. De analyses helpen bij het nemen van aankoop- en verkoopbeslissingen. De analyses zijn goed, maar vaak ook oud. Daar is zeker ruimte... Leggi di più
Ik vind bedrijfs beoordelingen goed en volg vaak ook de adviezen. Waarom het geen 5 sterren zijn, is omdat ik mij rot irriteer aan de automatische vertalingen. Deze zijn echt super slecht.
Snelle eenvoudig te raadplegen deskundige informatie . Ook analyses zijn goed te begrijpen en deskundig. Video's zijn prettig om te zien en naar te luisteren. Verstrekte informatie is goed bruikbaar
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Historie: IEX.nl was een van de eerste online community's in Nederland en is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. De naam IEX staat oorspronkelijk voor Information Exchanges. D...
Paesi Bassi
- iex.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Forummoderatie van IEX-Media is corrupt
Ik heb dezelfde ervaring met de IEX-forummoderatie zoals Hans beschrijft in zijn review van 4 februari 2025.
En het gaat bij mij om de poster die schrijft onder het alias van "prince john...from heaven" op het Palestina vs Israel-draadje in de Koffiekamer. De toevoeging "from heaven" gebruikt hij alleen op dit draadje en in zijn posts koketteert hij met baby's en kinderen die worden vermoord door toedoen van enkel en alleen Israël. Dat Hamas vrouwen en kinderen meeneemt in de frontlinie is voor hem geen issue.
Ik heb een brief aan de directie van IEX-Media gestuurd met daarin de screenshots van de teksten ( ook die van mijn tekst waar ik op geschorst werd) waarin ik bewijs dat Prince John schrijft dat hij deel uitmaakt van de moderatie. Maar ook op deze brief werd- en wordt niet gereageerd.
Daarom beschouw ik de forummoderators als zeer corrupt en is onderzoek naar hun praktijken noodzakelijk.
Eén ster is er één te veel.
Walchelijk
Walchelijk, als je melding maakt van constant de zelfde mensen die een fonds afzeiken, elke dag weer en je zegt iets over de moderatie, doei , wordt je gelijk geschorst!
‘Braniek, en Vertrouwen, hoop dat jullie dit lezen!
abonnement controle noodzakelijk
Bij afloop jaarabonnement wordt van te voren niets meegedeeld,wel verschijnt er een nieuwe maandrekening met een hoger bedrag!
Dit wordt al enkele jaren zo gedaan wat heel storend is!
Kortom met de abonnementen wordt behoorlijk gerommeld!
Fijne website om te gebruiken en goede analyses
Fijne website om te gebruiken. Grootste beleggerssite van Nederland. Real-time koersen zijn gratis en de beursartikelen en aandelenanalyses zijn ook erg boeiend!
reageren niet
Enige toegevoegde waarde is het forum alleen de moderatie snapt niet dat er personen zitten die net binnen de lijntjes kleuren qua gebruik van woorden maar alsnog het bloed onder jouw nagels vandaan halen met leugens en een manier van schrijven die verschrikkelijk is.
En zoals al vaker gereageerd door velen wordt dan iemand die dan hierop reageert, zonder 1 fout woord behalve het benoemen van het feit dat deze persoon een leugenaar is geschorst.
En dan niet voor even, zonder uitleg blijkbaar voor altijd.
Bij navragen waarom deze schorsing inmiddels meer dan een half jaar gaande is, komt er op een herhaaldelijk verzoek over vele maanden inmiddels geen antwoord. Ook niet via het online contact formulier.
Koersen, adviezen etc kan ik ergens anders ook vinden want ook dit is voor het over grote deel een knip en plak site.
Jammer.
Zodra je verwoord wat er onder de…
Zodra je verwoord wat er onder de beleggers speelt gooien ze je zonder enige uitleg van het forum. Stuur je dan een mail met de vraag waarom ze zonder weerwoord verbannen bent dan krijg je geen antwoord. Voor mij een forum van overgevoelige egootjes.
Wat heb je hier als belegger werkelijk aan?
Moderatie op de fora schiet te kort. Analyse is van alles een beetje, maar weinig visionair.
In de meeste gevallen zijn reacties op fora een spiegel van de eigen positie, toch zat daar af en toe waardevolle informatie tussen van volgers die al geruime tijd dicht op de materie zitten.
Helaas sneeuwt waardevolle informatie onder doordat trollen en frustraties ruim baan krijgen.
Voor IEX is een premium lid waardevol, voor een belegger geldt vaak het tegenovergestelde.
Verlengt én verandert abonnement zonder…
Verlengt én verandert abonnement zonder te informeren van jaarabo naar maandabonnement!
Is niet meer van dezetijd. Korte informatie digitaal moet tegenwoordig toch mogelijk zijn.
Beurskoersen van buitenland erg slecht weergegeven,kloppen vaak niet.
Erg slecht
Erg slecht. Een hele slechte klantenservice. Kunnen je vraag niet eens lezen en geven geen antwoord op de gestelde vraag. Doen ook geen enkele moeite op je te behouden als klant.
Ik wil niet bij deze club horen.
horizontale staafdiagrammen ( groen/rood) verdwenen
Sinds een paar dagen zijn de horizontale staafdiagrammen ( groen/rood) verdwenen ( was in derde kolom) in de aandelen overzichten. Erg jammer daar men ik één oogopslag de sterke stijgers en dalers kon zien. nu is het alle percentages bekijken wat veel tijd in beslag neemt en waardoor men trager handelt. Vanuit IEX kwam deze reactie:Er is inderdaad een verandering in de staafdiagrammen. De relatieve verandering zoals die werd weergegeven door de balkjes, staat ook reeds als percentage vermeld en was daarmee dubbelop. De ruimte kunnen we beter besteden en is ten goede gekomen aan het kunnen tonen van langere instrument namen.
Waardeloze moderators!
Waardeloze moderators!
Het forum zit vol met trol accounts die overal kunnen roepen wat ze willen. Wanneer je als serieuze deelnemer aan een actieve threat dan een link plaatst die ze niet aanstaat dan wordt je direct verbannen. Geen waarschuwing, geen modbreak, maar simpelweg je account blokkeren.
Uiteraard heb ik gevraagd wat de reden was en tot wanneer mijn account geschorst is.
In dit geval was het meneer HENK die mij via een bijdehand mailtje liet weten dat ze niet zaten te wachten op mensen zoals mij.
Ik ben als lezer heel actief op het forum. Als poster wat minder, maar heb na een jaar gemiddeld 1,5 likes op de dingen die ik heb geplaatst. Lijkt niet veel, maar de meeste mensen zitten ver onder de 1.
Waardeloos forum en slechte aandelen reviews
Waardeloos forum. Veel te veel onzin en moderators die houden hand boven hoofd van .
Analisten zoals Niels Koerts die de opleiding in Sudan hebben gevold denk ik. Andere manier dan realiteit.
Laat je hier niet indoctrineren.
Gewoon een dikke schande dat een forum…
Gewoon een dikke schande dat een forum als dit kan bestaan.
Als moderator dien je neutral te beoordelen, maar dat is wel het laatste wat ze doen. Check het pharming forum, alleen de shorters mogen zeggen wat ze alleen, maar o wee als je hier op reageert. Ban en weg met de positieve vibe. Nog niet eens 1 ster waardig. Willen dat de mensen meer afgeven op management van bedrijven, ook als het niet onderbouwt is. Alleen eigen belang
Voor weinig geld kun je nuttige…
Voor weinig geld kun je nuttige informatie vinden over hoe bedrijven presteren en hoe ze volgens de IEX analisten geprijsd zijn. Voorheen nam ik nog wel eens te makkelijk een positie in een bedrijf, nu lees ik eerst de expertise van de IEX boys voor ik een besluit neem.
Er werken hier alleen maar mensen met…
Er werken hier alleen maar mensen met een beperking volgens mij (Henk of Tim bijv.), zitten al vroeg op hun eigen forum om de koers proberen te manipuleren. PIK wordt vrij baan gegeven op het forum on de grootste onzin uit te kramen wat trouwens ook tegen de wet is.
Ik heb mijn klacht bij de AFM ingediend en raad meerdere mensen aan dit ook te doen
De AFM en de GGZ moeten hier dringend eens langs gaan.
Deze Site heeft me duizenden euro’s…
Deze Sire heeft me duizenden euro’s gekost …als grootste klapper een tip van
Mithra koers €24…koersdoel €40. (Aantal maanden terug).. koers nu €7 !!
Ongelofelijk!!
De gast achter deze advies maakt er een puinhoop van!
95% van al zijn tips staan nu minimaal op 40% verlies!!
Ga geen namen noemen..maar hij mag blij zijn dat ik niet bij hem in de beurt woon!
Idiote fourm moderatie en twijfelachtige koersdoeladviezen
Koersdoel adviezen ronduit waardeloos.
Inhoud berichten vaak niet correct.
En over het forum maar niet te spreken want de moderatie is ronduit verachtelijk en vooringenomen te noemen.
Waar-de-loos
Waar-de-loos. Wat een website... Je kunt nog beter de krant lezen, daar staan nog zinnigere dingen in dan op dit gedrocht van een website.
Verder zijn het héél erg grote cryptocurrency haters. Niks kritisch aan, gewoon pure haat. Walgelijk.
Iemand post een premium IEX bericht die…
Iemand post een premium IEX bericht die ik zonder premium account kan lezen. Dat is al raar!! Ik kopieer dat bericht met mijn opmerkingen en dan word ik geschorst. Als rookie op het forum wist ik niet dat je geen premium berichten mocht posten. Ok snap dat ik geschorst wordt maar hoe kan ik dan wel dat bericht dan lezen zonder premium account? Is toch een bug van iex en dan doe ik iets fout :((
Waardeloos die nieuwe website
Waardeloos die nieuwe website, zeker op mobiel. Mij zien ze niet meer
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.